Brumarei si Craciunite de nov-dec 2011 (62)
Raspunsuri - Pagina 3
Wildorchid spune:
Citat: |
citat din mesajul lui abramburika am facut ieri o ciorba de pui... buuunaaaa ... a mancat si S. dupa mult timp (s-a dat pe paste in ultima perioada, de la scoala). Azi vreau sa fac un ragu' pt. spaghetti si mai vad ce chef am ... As manca continuu si de toate, dulce, sarat ... ****** Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii. Doamne-Doamne, ai grija de noi 30s Se tu sentissi come mi batte il cuore, Se premo la mano, mi batte più forte ancora: Sai tu dirmi perché batte così? Perché il mio amore per te sta tutto qui!!! |
Abramburica, pai e in crestere ingerasul si are nevoie. Adevarul e ca si mie mi-e mai foame decat de obicei...
Emma 27 saptamani
abramburika spune:
hahahaaa ... la sarcina asta e in crestere de la inceput. Am avut o pofta de mancare nebuna. Si pofte de orice fel. Si de aia ma mir cum de am pus asa putin in greutate.
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
Doamne-Doamne, ai grija de noi 30s
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!
Wildorchid spune:
citat din mesajul lui abramburika hahahaaa ... la sarcina asta e in crestere de la inceput. Am avut o pofta de mancare nebuna. Si pofte de orice fel. Si de aia ma mir cum de am pus asa putin in greutate. ****** Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii. Doamne-Doamne, ai grija de noi 30s Se tu sentissi come mi batte il cuore, Se premo la mano, mi batte più forte ancora: Sai tu dirmi perché batte così? Perché il mio amore per te sta tutto qui!!! |
Abramburica, nu te plange ca e bine, le dai imediat jos.Cat are bebelus?
Emma 27 saptamani
Lia73 spune:
citat din mesajul lui abramburika am facut ieri o ciorba de pui... buuunaaaa ... a mancat si S. dupa mult timp (s-a dat pe paste in ultima perioada, de la scoala). Azi vreau sa fac un ragu' pt. spaghetti si mai vad ce chef am ... As manca continuu si de toate, dulce, sarat ... ****** Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii. Doamne-Doamne, ai grija de noi 30s Se tu sentissi come mi batte il cuore, Se premo la mano, mi batte più forte ancora: Sai tu dirmi perché batte così? Perché il mio amore per te sta tutto qui!!! |
pasteeeeeeeeeeee
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
bebelinul meu scump
Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
Florin 18 ani si +31 Matei Ioachim
Wildorchid spune:
Plus ca, din ce am inteles in ultimele 2 luni se pune cel mai mult, dar asta cred ca voi, cele care mi aveti ingerasi pe acasa, stiti cel mai bine...
Emma 27 saptamani
anna-mama spune:
Si mamica si puiul din burtica ia mult in greutate in ultimele luni
Eu am de mancare un ostropel de pui, dar cum ajung acasa numai dupa ora 21.00 o sa-mi ajunga pana in wkd. Mai ales ca seara tarziu nu mai am chef de mancare, aseara am mancat o salata verde, castrveti, ceapa verde si marar cu paine (asta a fost cina)
Mai greu e ca mereu trebuie sa am grija sa aiba baiatul papica!
de steluta norocoasa Luca-Vlad si 26+ cu minunea mea roz
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
Lia73 spune:
citat din mesajul lui anna-mama Si mamica si puiul din burtica ia mult in greutate in ultimele luni Eu am de mancare un ostropel de pui, dar cum ajung acasa numai dupa ora 21.00 o sa-mi ajunga pana in wkd. Mai ales ca seara tarziu nu mai am chef de mancare, aseara am mancat o salata verde, castrveti, ceapa verde si marar cu paine (asta a fost cina) Mai greu e ca mereu trebuie sa am grija sa aiba baiatul papica! de steluta norocoasa Luca-Vlad si 26+ cu minunea mea roz e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR |
castrveti, ceapa verde nici nu mai stiu cum arata
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
bebelinul meu scump
Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
Florin 18 ani si +31 Matei Ioachim
anna-mama spune:
Lia, mai e putin si o sa poti sa le mananci Nici mie nu-mi fac prea bine, dar le prefer ca macar e o mancare usoara si mai racoritoare.
de steluta norocoasa Luca-Vlad si 26+ cu minunea mea roz
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
abramburika spune:
emma - cat are bbelus ce? Are 1,300/400 kg, iar eu am 30 sapt. si +6 kg. Insa la cum si cat am mancat ar fi trebuit sa am mai mult, zic eu ...
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
Doamne-Doamne, ai grija de noi 30s
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!
arleza spune:
BRAMBULE 6 kg???Pai eu am luat 13kg, tocmai m-am urcat pe cantar si sunt ingrozita auzi 13kg la 30 de sapt si eu ziceam sa nu iau mai mult de 15 toata sarcina.Si ziceti ca de acum incolo se pun cele mai multe kg.........Doamne cred ca o sa ajung mai mare decat o vaca.Si eu care reusisem anul trecut sa slabesc 16 kg si aratam si eu bine,acum sunt maaaaaaaaaaare rau.
Si cel mai naspa imi e de medic,cand ma voi duce la control si o sa ma vada ca am mai pus 4 kg intr-o luna,aoleuuuuu,ma omoara.Cred ca o sa incerc sa nu mai mananc prostii,dulciuri in special si sa nu mai mananc paine si sa nu mai mananc seara poate reusesc si eu ceva.
Da cum sa nu ma ingras cand eu mananc tot ce am pofta la orice ora(nu noaptea totusi).De ex acum mananc bomboane Sugus,pazea sa nu ma ingras.
gravi 30+ cu Sara Elena