Dovlecimea e in sarbatoare - are deja 2 ani! *16*

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura78nico spune:

buna seara

Pe fuga repede ca plecam la baie...nu stiu de ce dar de vreo 5 zile Mihai doarme foarte mult la pranz cam 4,5 - 5 ore si seara cam pe la 11 vrea nani, dar se trezeste la 6:30. in rest suntem in plin proces de vindecare. Azi Ramona a fost la circ si apoi la petrecere la Mac la ziua unei colege la gradi.Si cum eu am fost la sedinta sot a insotit-o. Au venit acasa tare entuziasmati si unul si celalalt ceea ce pe mine ma bucura enorm. Si educatoarea zicea ca Ramona a facut progrese mari.
mihai a mai inceput sa spuna si el cateva cuvinte.cand il intreb cum il cheama zice: cummm

Selen imi place asa mult cum povesteti tu, dar cel mai mult imi place limba si cum spuneti voi annee ( sunt fan kanal d cand prind)

Monica eu juna zic ca Rares merge bine mie anul trecut Ramona mi-a plans trei luni in fiecare dimineata si sincer cred ca ingrijitoarele de acolo fac bine ca nu te lasa sa stai cu el mai mult.

Lali

Ioana sanatate multa!

Roxy sa speram ca nu vor avea multe raceli.Si cred ca ideea cu dusul in alta camera este ok.Asa se calmeaza si Ramona cand se cearta cu Mihai, dar ea se inchide singura ca sa nu se duca el peste ea.

va pupam si numai bine!

Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Salutare!

danuta, tare faza cu bonul Cum se simte acum Alexandra?Ce a avut?Ciudat sa nu-i treaca febra de la antibiotic
laura, nu am fost niciodata la circ, cred ca e fain, mai ales pentru copii
lali, pupacios baiat mai ai
monikus, pare ca se adapteaza repede Rares la cresa. Oricum, se zice ca ar mai putea avea un regres, adica dupa 2-3 saptamani sa iti faca probleme si sa nu vrea sa stea. Dar poate nu ai "norocul" asta Nu prea imi place atitudinea asta expeditiva a personalului de la cresa.
Aici "integrarea" copiilor se face lent, o zi-doua stai cu el o ora, apoi iesi si il lasi jum de ora sg, etc...cam intr-o saptamana il fac sa se obisnuiasca, dar daca e caz dificil dureaza mai mult chiar. Oricum, lor le place cu alti copii, ramane ca si mamica sa nu se mai simta cu inima sfasiata cand il lasa singur
roxxy, ma bucur ca incepe si Maria sa-si dea drumul la vorba. Si L o face, dar putin chineza,uneori nu inteleg ce vrea
La noi nu prea se manifesta crize de furie urate si nici nu ma loveste. Eu incerc sa ii vorbesc ca unui adult, sa negociez...iar daca nu, e pedepsit in box 2 minute (unde bineinteles plange, dar eu ii repet de ce l-am pus acolo). Slava domnului e destul de cooperant, eu sunt aia mai cu nervii pe moate
Cat despre Matei, bravo lui!
selen, bine macar ca o ai pe soacra sa te ajute Asa e, unii nu au rabdare din nastere si nu se schimba. Soacra mea e foarte rabdatoare cu copiii, educatoare de profesie, pacat ca nu poate veni sa stea cu L
ioanna, multa sanatate!Si eu cu gatul in pioneze, asa ce ma enerveaza!!!

L a facut ceva febra trecatoare duminica, a dormit vreo 4 ore la amiaza si si-a revenit Acum ne luptam cu mucii si curatatul nasucului...tare neplacut Am emotii pentru duminica, la petrecere, sper sa nu fie bolnavior si sa iasa totul bine

Somn usor!

Gianina, mamica lui Loris Stefan, o mandrete de baiat (2 oct 2009)

Raisa are nevoie de noi

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

ziua buna

Laura merci, chiar nu ma vad o povestitoare prea talentata io-s mai mult cu logica, matematica, decat cu "filologia"
iti dai seama ca si noi ne uitam la kanal d, la seriale....iar Ebru vorbeste o romano-turco-tatareasca perfecta! exemplu: nerde pisita?? adica unde e pisica... bine ca le intelege pe toate, cu vorbitul vedem noi cum o reglam cand incepe gradinita....
si la noi a venit circul, dar nu cred ca Ebru ar avea rabdare sa stea doua ore, poate i-ar placea doar partea cu animalele, restul nu cred...asa ca mai asteptam un an....ma enerveaza f tare ca nu avem vreo gradina zooo prin zona!
Doamne, 4,5-5 ore de somn??? cred ca soacra-mea ar fi in al noualea cer sa stea atata timp linistita pe zi

Kemsy tinem pumnii sa fie L in forma pt petrecere!
si mie mi se pare normal sa se faca treptat "despartirea" de copil la gradi/cresa, dar din pacate nu toti gandesc asa.......

Ioanna, sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

buna seara, oameni buni!

mai, copchilu` meu doarme de la ora 2. incep sa-mi fac griji, pe bune. s-o reface dupa raceala? cat de tare sa se agite dimineata in parc? mi-a zis mama ca a adormit in masinuta electrica in care s-a dat dimineata, in parc fiind.

el mai tuseste un pic dar nu are febra, nu nimic. stiu ca afectiunile pulmonare mai dau stari de somnolenta... hai ca o iau pe campii cu gandurile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioanna81

buna seara, oameni buni!

mai, copchilu` meu doarme de la ora 2. incep sa-mi fac griji, pe bune. s-o reface dupa raceala? cat de tare sa se agite dimineata in parc? mi-a zis mama ca a adormit in masinuta electrica in care s-a dat dimineata, in parc fiind.

el mai tuseste un pic dar nu are febra, nu nimic. stiu ca afectiunile pulmonare mai dau stari de somnolenta... hai ca o iau pe campii cu gandurile

Sa o ajutam pe Raisa

Ioana si Carol Ioan fac Trazbātii

Ioana, bea apa? Adica nu acum fix dar astazi, in general febra sau deshidratarea dau somnolenta, eu credeam ca Isa se reface odata in timpul unei bronsiolite cu febra de 5 zile (totusi virala, fara antibiotic) de doarme asa de mult, si de unde, ea saraca refuza sa bea apa si era deshidratata. Dar daca bea apa si nu are febra, daca doar este somnoros dar in timp ce e treaz e vesel, atunci e doar obosit
Nu haraie, nu respira des (adica mai mult de 35-40 pe minut, desi si pana la 45-50 e ok inca) nu se chinuie sa respinre, ce afectiuni la plamani sa aiba?

Sanatate multa! Pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui claucia

Citat:
citat din mesajul lui Ioanna81

buna seara, oameni buni!

Ioana, bea apa? Adica nu acum fix dar astazi, in general febra sau deshidratarea dau somnolenta, eu credeam ca Isa se reface odata in timpul unei bronsiolite cu febra de 5 zile (totusi virala, fara antibiotic) de doarme asa de mult, si de unde, ea saraca refuza sa bea apa si era deshidratata. Dar daca bea apa si nu are febra, daca doar este somnoros dar in timp ce e treaz e vesel, atunci e doar obosit
Nu haraie, nu respira des (adica mai mult de 35-40 pe minut, desi si pana la 45-50 e ok inca) nu se chinuie sa respinre, ce afectiuni la plamani sa aiba?

Sanatate multa! Pup

Clau, mami fericita de printese: Alessia Maria 13 iulie 2007 si Elisa Andreea 03 septembrie 2009

Clau, bea apa si, cand e treaz, e cel mai vesel si nazdravan copil, nu haraie, nu respira des. e adevarat ca are nasul infundat, inca, si, dupa ce sufla nasul/stranuta mucisorii ii curge un firicel de sange. eu am pus-o pe seama faptului ca etse mucoasa inflamata (a descoperit ca degetul este exact pe dimensiunea narilor)

m=am gandit la plamani ca a tusit un pic cat a fost racit, la inceput a fost tuse seaca si apoi a rupt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura78nico spune:

Buna

Azi baiatul meu a mancat normal semn ca isi revine.Nu va spun ce bucuroasa eram cand il vedeam cum mananca.

Eu va zic noapte buna...ma duc la somn daca oi putea ca ma sacaie o masea si maine vizitez dentistul o placere!

Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

d

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Buna fetelor

EU nu mai am timp de nimic si mi-e dor de copila mea de mor. Sunt la BUDEPESTA la un training la biroul firmei de aici pana vineri seara. Mi-e f greu fara copila mea si ma gandesc f mult la ea...Ce vremuri cand eram in maternitate si eram numai a ei...ce vremuri frumoase.

Monica...ma bucur ca Rares se integreza la cresa. Ce sa facem...trebuie sa ne obisnuim si noi sa-i lasam acolo si sa mergem la munca...
Fetelor, multa sanatate copiilor si numai bine din partea noastra! Alexandra mea e de azi la gradi si pare sa-i fi trecut raceala cat de cat.

Va pup ..inchid laptopul ca sunt rupta de oboseala si ma culc..

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns x_ggg spune:

Neata!!
Am si eu o curiozitate: inafara de Lali si je, mai alapteaza careva? Multumesc.
Dupa aia, poate imi dati sfaturi de intarcat un golanas de 2 ani, atasat la sanul mamei ca o ventuza.

Mergi la inceput