Dovlecimea e in sarbatoare - are deja 2 ani! *16*
Raspunsuri - Pagina 4
kemsy spune:
Salutare!
ioanna, ce frumos ati petrecut!
Sa stapaneasca sanatos jucariile!
Astept si eu poze
Mai fetelor, nu credeam ca se creeaza asa confuzie cu 5+35...Daca era adevarat nu anuntam asa din timp...La L abia aflam pe la 5 saptamani ![]()
Am petrecut frumos, cu prieteni si mancare buna
Plus un tort facut de mine, cu aspect de musuroi dar cu gust deosebit de apreciat ![]()
![]()
Somn usor!
Gianina, mamica lui Loris Stefan, o mandrete de baiat (2 oct 2009) 
Raisa are nevoie de noi 
selen80 spune:
hello
Ioanna, chiar tare frumoase jucariile lui Carol! cred ca ma reorientez si eu spre jucarii din lemn, sunt tare faine! iar masuta e super funnY!
Kiki, am vazut ca intrebai pe FB de bani: indemnizatia se primeste pentru luna trecuta, deci pe august primesti in septembrie suma totala, iar in oct primesti pe cele 3 zile din septembrie...
La mine a fost tare pe data de 14 sept, ca am luat si indemnizatie pe aproape toata luna, si avans de la munca
Kemsy, si eu ma gandeam ca anuntai altfel o sarcina, dar m-ai derutat cu emoticonu ala cu suzeta de langa 35 ;) asa ca eram si eu in dubii
La multi ani pt ambele ocazii!
va 
kemsy spune:
Seara buna!
selen, multumesc pentru urari 
Au sosit jucariile comandate pe net, pentru ziua lui L si abia ma abtin sa nu le desfac dar imi e mila de ambalajele frumoase, cu ursuleti ![]()
Seara placuta!
Gianina, mamica lui Loris Stefan, o mandrete de baiat (2 oct 2009) 
Raisa are nevoie de noi 
Lali_mete spune:
Hello,hello!!!
Nu am disparut ,sunt doar pe drumuri de vre-o trei zile si nu prea am avut internet la indemana
. Fetita mea are program de colici seara,la aceeasi ora zilnic
,o doare mititica tare. Cineva scria ca poate fi de la lactatele consumate de mine ,daca incep la aceeasi ora mereu,si azi nu am baut nimic cu lapte,si in loc de plans la ora 22,a adormit,a plans o jumatate de ora mai devreme de ora ei obisnuita. Daca si zilele urmatoare e linistita inseamna ca asa e. Deocamdata nu indraznesc sa ma bucur,ca a mai avut cate o seara linistita din cand in cand in ultimel doua saptamani de cand imi plange seara. Nu imi vine sa cred, vineri implineste pitica o luna de viata, nici nu stiu cand a trecut
. Parca e de o viata langa noi, parca dintotdeauna am avut doi copilasi
!
Va pupic,revin dimineata la cafeluta
cu o vorba pentru fiecare
.
Pentru Raisa
Lali mamica
de Paul-Iulian ( 01.10.2009) si Ioana Teodora (23.08.2011)
monikus spune:
Hello
La multi ani Maddy! Nu stiu daca mai citesti dar iti doresc toate cele bune. 
Kem la multi ani pt aniversari. Si mie mi-a trecut prin cap ca ar fi vorba de o sarcina
.
Noi suntem bine. Am dus dosarul la cresa. Urmeaza sa incepem de luni. Doamne ajuta sa fie bine.
Pupici tuturor.
monikus spune:
La multi ani Alexandru! Pupici tie si mamicii tale.
Fetelor am scris si pe fb. Rares are 37,8 acum si il simt ca raceste. Nu stiu ce sa ii dau ca sa preintampin o raceala mai grava pt ca luni trebuie sa mergem si la cresa. Help me pls.
O zi minunata tuturor.
Lali_mete spune:
Buna dimineatza!!!
La multi ani Alex ,sa cresti mare si voinic, sa le aduci numai bucurii parintilor tai,sa fii la fel de nastrusnic mereu cum te stiu !
Mokinus imi pare rau ca il incearca raceala pe Rares
!
Ai putea sa ii dai vitamina c , oscillococcinum o jumatate de tub dimineata,o jumatate seara dizilvat intr-o seringa de aia de la nurofen cu putina apa ( nu trebuie dizolvate pe metal si nici atinse cu mana bilutele respective) ,tip de 3-5 zile , ceaiuri cu lamaie si miere , scos la aer ,odihna . Pentru starea subfebrila momentan nimic .
. Cam atat imi vine in minte acum.
Ioana foarte frumoase jucariile lui Carol
,superbe pozele de pe fb.
Kiki eu una astept cat mai multe mamici de dovlecei sa ni se alature,mamici din vechea grupa sau care nu au fost niciodata in lista
. Ce fac pupaciosii
?
Danuta voi ce faceti?
Xggg ai inceput munca? ce face Rares? Ren ca al vostru avem si noi, dar e rosu
.
Laura
puiutii fac bine, Paul nu vrea inca sa vina acasa,mai sta cu "Cagol" ,cainele socrilor
. Sambata mergem dupa el
.Teodora ia in greutate,nu stiu cat ca nu am cantar,dar se vede cu ochiul liber si se simte la brate.
Ai tai ce fac? A adus deja crocobauri Ramona de la gradi?
Kemsy eu am impresia ca abea astepti sa te joci cu jucariile lui L
!
Mai ai ceva de asteptat pana pe 2 octombrie.
Va pupic ,incerc sa oa adorm pe printesa sa cos un sling unei fete
.
Pentru Raisa
Lali mamica
Ioanna81 spune:
neata,
nu am disparut dar nu am timp nici sa respir, de facut poze cu jucariile lui fii-miu nici poveste. ma ucur ca va plac cele de pe fb. 
mai, eu nu stiu ce sa zic cu pastilele astea la bebel. ceea ce urmeaza sa zic este o confesiune si va rog sa o luati ca atare. noi am ales sa nu ii dam lui Carol medicamente atata timp cat au existat solutii alternative care s-au dovedit eficiente. acum, cititnd ca Rareselul este in pragul unei raceli imi puneam intrebari. noi nu i-am dat lui Carol nimic impotriva racelii de acum. a facut 38,8 febra intr-o noapte si atunci a primit 5ml de ibuprofen. in rest nimic. doar ser fiziologic in nas, fructe, iaurturi, aer curat, odihna. eu stiu ca el are o imunitate foarte buna avnd in vedere ca a facut febra de 2 ori in doi ani si altceva nu a mai avut. ceea ce vreau sa spun este ca nu stiu cum e mai bine.
Lali_mete spune:
Kemsy La multi ani de ambee parti
,si 5 ,si 35
!
Selen vad ca te-ai reacomodat repede la munca . Cum mai e Ebru cu bunica? inca mai rezista buni la alergatura?
Ioana
avand in vedere ca are imunitate buna Carol si nu a racit pana acum da, poti face cum ai facut,nici eu lui Paul nu ii dau nimic daca e in stadiul lui Rares,pentru ca si Paul are o imunitate buna si a facut febra o data de la un canin si o data de la singura raceaa zdravana. La Rares e mai problematic pentru ca a el febra sare brusc de la 38.5 la 39.5 ,colecteaza toti virusii foarte repede de aia i-am si recomandat vit c,oscillococcinum , ceai .
.
Eu sunt la vecina,ma uit a copii cum dorm
. Ea a plecat a o inmormantare . .. Va pupic.
Pentru Raisa
Lali mamica
monikus spune:
Ioana e de apreciat ce zici tu. Si drept sa iti spun mi se pare si corect ce zici tu, numai ca, vezi tu, asa cum zicea Lali, pt ca am vb cu ea de dimi la tel, Rares a avut multe ture de febra pana acum, multe soldate cu chemat salvarea pt ca deja avea peste 40 de grade si nu mai stiam ce sa ii fac sa i-o scad. Evident ca nu bag antitermice aiurea in copil dar stiu ca daca nu ii dau ceva la 38,5 nu i-o mai scad decat cu impachetari in apa rece si plange in ultimul hal de la ele. Acum de ex i-am pus un paracetamol de 125mg la ora 10. La ora 12 avea 38, la ora 13 cand l-am bagat la nani avea 38,2. Sunt sigura ca la trezire va avea undeva aproape de 39. Sper totusi din toata inima sa ma insel. Oricum, ma bucur ca la voi se rezolva asa, probabil pt ca a dobandit o imunitate mai mare Carol.