Dovlecimea e in sarbatoare - are deja 2 ani! *16*
Raspunsuri - Pagina 15
x_ggg spune:

La multi ani MIHAITA!!!!

Sa cresti mare, frumos si sanatos, sa ai o viata plina doar de lucrurifrumoase si oameni frumosi!
monikus spune:
La multi ani Mihaita! Sa cresti mare si sanatos si sa ii faci fericiti pe cei din jurul tau.
Ioanna81 spune:
Felicitari, Roxxy, pentru reusita cu laptele noaptea. si eu zic ca ar trebui sa-i scoti scutecul daca nu il uda deloc. Cat despre Tiramisu, bine ca si-a revenit repede. noi am avut un episod similar de la ficatei de pasare. dar nici ca a mai mancat ficatei altfel decat in pateu de atunci.
Sa stiti ca mie mi se mai ridica moralul cand vad ca mai sunt si altii robotei ca mine. am crezut ca nu sunt eu in stare sa-mi organizez timpul corespunzator.
laura78nico spune:
Buna fetele!
Multumim mult de urari, sunt pe fuga ca mi s-au anuntat azi niste musafiri, care nu pot veni maine, cand am hotarat noi sa-i facem petrecerea...dar asta este.
Asa ca va tratam cu de toate ce va pofteste inimioara virtual si poate ne vom intalni si face to face.![]()
In rest suntem bine, Ramona ok merge la gradi voi intra si eu de luni in programul vostru infernal asa ca sanatosi sa fim ca le rezolvam noi.
Va urez la toate felicitari pt reusita si fug ca nu mai am timp.
ici si ne auzim mai tarziu sa va spun cum a fost petrecerea.
Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007
kemsy spune:
La multi ani Mihaita!!!Sa fii sanatos si sa ai parte de tot ce iti doresti!!!

Gianina, mamica lui Loris Stefan, o mandrete de baiat (2 oct 2009) 
Raisa are nevoie de noi 
Danuta1979 spune:
La multi ani Mihai! Multa sanatate si numai bucurii!
pOATE SA-I SPUNA CINEVA aLEXANDREI MELE CA IN WEEKEND SE POATE TREZI SI DUPA ORA 7 DIMINEATA? :)))
Va pup si revin...sunt tot cu treburi:)
Lali_mete spune:
La multi ani Mihaita,sa cresti mare,frumos si sanatos!
'neatza fetelor!
Noi suntem tot pe drumuri , ne plimbam,facem vizite , platim facturi,numai sa nu stam in casa[:D!
Roxxy la cat mai multe nopti dormite integral
! Slava domnului ca nu a fost intoxicatie cu medicamente ,si ca si-a revenit repede.
Claucia ce frumos spui de fetele tale
! Noi abea asteptam sa se poata juca impreuna copilasii. Momentan suntem la faza de explicat ca cea mica nu poate lua jucariile in mana,dar Paul i le tot aduce si zice "ia! " ,si se supara ca fata nu le poate apuca
. Se supara, arunca jucaria si pupa fata
. Nu stiu cum sa il fac sa constientizeze cand ii provoac durere fetei . O pupa ,dar uneori nu ajunge bine la ea si o trage inspre el ,si o apuca de unde nimereste,de maini,de picioare su ii cuprinde capul cu palmele si o ridica sa o pupe, si nu ii da drumul daca incepe sa planga,ci o pupa mai tare si ii zice "gata,gata". Cum sa ii explic ca o doare? I-am zis ca plange,ca ii face buba, si tot la fel face.
Ioana pupici lui Carol vorbaretul
.Si sici ca ii pui o poza la sot pe figider sa te vada? Of,e greu cand e mult volum de munca,timp putin...
Danuta ii spun eu Alexandrei,dar oare ma asculta
? Ai mei dorm pana tarziu,si mama lor cu ei
.
Laura petrecere frumoasa azi
! Ma bucur ca e bine Ramona si ca nu a mai fost asa darnica de data asta
.Multa bafta la munca si reacomodare usoara
!
b]Monikus te-ai reacomodat bine la munca? rares ce face?
Xggg[/b] cum e vremea in N-E? Imi plac de mor pozele lui rares,dar cred ca ti-am mai spus
. Le vizionez cu placere de cate ori pui pozici noi pe picassa
.
Noi papam acum si la somnic cu noi
. Fata deja doarme
.Si tata la fata la fel[;|)].
Pentru Raisa
Lali mamica
de Paul-Iulian ( 01.10.2009) si Ioana Teodora (23.08.2011)
laura78nico spune:
LA MULTI ANI RARES! SA CRESTI MARE,SANATOS SI SA AI PARTE DE TOT CE ESTE MAI BUN!
Buna fetele!Multumim mult de urari.
Au fost doua mini petreceri reusite cu Mihai in mare forma, iar Ramona in sfarsit a intelees ca este ziua lui si nu a ei.
Vineri a avut o mare criza ca ea de ce nu primeste atatea cadouri ca ei Mihai(ca i-am luat si ei ceva sa nu zica ca numai lui). Pana la urma cred ca a inteles sper eu.
Am primit cadouri frumoase si ne jucam cu ele acum.![]()
Danuta si Mihai se scoala cam la fel asa ca te inteleg
Va pupam si mai vorbim ca azi e si ziua socrului meu.
Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007
monikus spune:
Bun gasit,
Laura multumim frumos. La multi ani si socrului tau.
Rares e cam racit asa ca azi chefuim cu nurofen si sirop de tuse
. Glumesc, Rares are meniul asta. Pt noi restul lumii avem de toate. Noi am sarbatorit ieri ziu lui Rares. Astazi incercam sa ne odihnim un pic daca putem.
Dana eu i-as spune Alexandrei sa se trezeasca mai tarziu dar pe mine nu ma asculta nici Rares asa ca.... slabe sanse sa ma auda Alexandra
.
Pupici tuturor.