Bucurii de sept-oct 2006 (7) LMA!!!
Raspunsuri - Pagina 7
Crisnemes spune:
LA MULTI ANI! ALEXANDER si FABIAN! Sa cresti mari si sanatosi, sa aveti parte numai de bucurii in viata si sa fiti mereu uniti la bine si la greu.
pentru o mamica minunata.
anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
Aici e friiig, asa ca va ofer un ceai sau o fierbinte!!!
Va doresc tuturor un weekend placut!
de Maria Cornelia (20.09.2006) si 25+ cu
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara
Bobuletul
Crisnemes spune:
Lexi....de la voi vine frigul si la noi, asa ca cu drag vom bea o ceasca de ceai.... . Deocamdata la noi e cald si bine.
Gety - oare ce surpriza pregatesti pentru Maria?
Roxana01 spune:
buna fetelor,
sper ca mesajul asta se va trimite... eu am scris si acum 2 zile, dar acum va d ca nu apare mesajul meu...
scuze ca apar mai rar, sunt mai mereu plecata pe la gradinite cu teatrul si petrecerile.
lexi, multa sanatate, draguta mamica!
va pup pe toate fetele, in mesajul de acum 2 zile eram mai ... personala, dar acum nu am timp...
noi suntem binisor. ne chinuim cu CEC-ul, care ne cere acte si pe mama si pe tata si pe strabunica sa ne dea un credit. le-am dat pe toate (de 2 luni tot dam acte) si acum ne spune ca trebuie sa fiu si eu codebitor, cu toate ca sotul meu se califica singur pentru credit (se califica pentru o suma mai mare decat luam noi). iar noi nu vrem, caci ne anuleaza orice sansa sa mai acced eu la vreun credit vreodata, daca ne va trebui in urmatorii 25 de ani...si mai ciudat este ca nu sunt interesati de venit, eu am minimum pe economie pe cartea de munca, sunt interesati sa ma prinda si pe mine in contract, expresia folosita fiind: "vor persoana, nu venitul"...
in rest copiii sunt extraordinari, ii iubesc de nu mai pot. am incercat sa-mi impun sa nu mai tip la ei, si imi iese in mare parte. si e mai bine asa. plus ca vin cu o energie pozitiva de la serviciu, dupa petreceri de copii, repetitii de spectacole pentru copii si teatru, ca vreau sa transmit mai departe alor mei bucuria pe care o simt copiii la care merg in timpul zilei.
GETY spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anangel_lexi Buna tuturor. Aici e friiig, asa ca va ofer un ceai sau o fierbinte!!! Va doresc tuturor un weekend placut! de Maria Cornelia (20.09.2006) si 25+ cu Din ce in ce mai mare Perlute de domnisoara Bobuletul |
Inseamna ca la tine ar "tine" muraturile mele. Ca la mine in balcon parca e prea cald pentru ele.
Asa creste Maria Diana
My weight
anangel_lexi spune:
Gety, pai trimite-le incoa'. Singurul pericol e sa primesti borcanele goale inapoi!
Cum pregatiti ziua Mariei?
Am si eu cateva poze de la ziua Mariei mele, pentru cine vrea sa le vada.
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara
Bobuletul
beatrix spune:
Neatza si de la noi!
La multi ani Bucuriilor sarbatorite si celor ce se vor aniversa, sa fie sanatoase si numai de bucurii sa aiba parte!
Gety si la mine poti depozita muraturi! Spor la pregatiri!
Lexi, tare frumoasa sarbatorita cu rochitza! Pacat de calitatea pozelor dar se vede ca s-a distrat. Cred ca am recunoscut-o pe Alexia lui Raluca. Ce mare s-a facut si ce seamana cu Raluca!
Sunt multe Bucurii pe care as vrea sa le revad. Poate se hotarasc mamicile Lor sa mai intre pe aici! Personal, mare placere mi-ar face!
Roxana, felicitari pentru schimbarea job-ului si mult mult succes!
Lakioana, felicitari pt sarcina! Ce face Reby?
Yoanna, Cris, Xan, Lilina, !
Noi aseara am aflat ca o sa avem inca un baietel. Eric a fost asa dulce ca dupa ce a zis doctorul ca e baiat s-a uitat la tasu si i-a zis bucuros "eu am avut dreptate si tu ai gresit"!
Asa ca tema serii a fost alegerea numelui! Desi initial aveam nume de baiat dupa echo nu s-a mai potrivit! Initial aveam Rooney, dar sotul nu si nu, apoi ramasese clar Eddy. Ei bine aseara am ajuns la Zven si Raul. Eu Raul, sotul Zven. Deocamdata nu e nimic hotarat dar ne-am distrat tare de reactia bunicilor cand le-am spus Zven!
Merg la masa!
Week-end placut!
Roxana, de Eric, minunea mare si cu minunea mica 21+
Ei au nevoie de noi! Haideti sa-i ajutam!
anangel_lexi spune:
Beatrix, felicitari pentru vestile bune si caruciorul bleu!
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara
Bobuletul
Crisnemes spune:
La Multi Ani! Maria! Sa fii fericita si sanatoasa, sa te bucuri de tot ce-ti ofera viata alaturi de cei dragi tie.
La Multi Ani!Ana O asteptam pe mamica ta sa ne mai povesteasca despre voi.
anangel_lexi spune:
La multi ani, Maria! Sa cresti mare, sanatoasa, norocoasa si fericita!
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara
Bobuletul