Clasa I * 2011 - 2012 [5]
Raspunsuri - Pagina 21
ioanaiub spune:
buna dimineata,
vad ca vorbiti de evaluari, deja teme
... noi am inceput scoala cu absente
, David e internat in spital, a facut o urticarie, o eruptie foarte puternica, n-a cedat la antihistaminice si vineri l-am internat, e la perfuzii, hidrocortizon, dexamethazona, tot tacamul
... eu sper astazi sa-l lase acasa, aseara era mai curat, sper sa nu-i mai apara altele dupa ce opreste tratamentul ... problema e ca nu stim de la ce i-a apartu, deci nu stim de ce sa ne ferim, el neavand un istoric de alergii.
acum on topic
: David va face la scoala 20 de ore pe saptamana, cate 4 pe zi. optional au engleza, dar nu ne-a zis cat costa
. sport au 2 ore pe saptamana, trebuie sa ducem adeverinta de la medicul de familie ca e apt pentru sport. vor face sport cu invatatoarea lor. religie vor face cu o doamna.
inca nu au inceput after-school, vor face cu invatatoarea lor, daca se strang macar zece copii, altfel nu renteaza. mancarea va fi in regim de catering. programul la after school va fi urmatorul:
- 12-13 timp liber (joaca)
- 13-13,30 - masa
- 13,30 - 15,15 - lectii
- 15,15 - 16 joaca, plecarea acasa ![]()
vinerea vor face alternativ, cate 2 ore de desen, saptamana urmatoare 2 ore de abilitati practice
sedinte cu parintii vom face foarte des, cam la doua saptamani, doamna invatatoare vine pregatita la fiecare sedinta cu cate o tema, la prima sedinta a pregatit o tema din psihologia copilului, transformarile emotionale prin care trece copilul la inceperea scolii
inca nu i-am cumparat toate rechizitele, n-am avut timp sa ma gandesc, prima data vreau sa-l vad sanatos, acasa
Ela2001 spune:
La noi after school-ul la scoala, dar organizat de o firma care plateste chirie scolii, costa 38 lei pe zi pana la ora 18; in taxa intra si 2 optionale pe zi.
ioanaiub spune:
mi-am amintit ce ne-am mai cerut doamna la scoala, de fapt m-am uitat in carnetel
: cand o sa inceapa literele sa aiba zilnic in ghiozdan un ziar, am inteles ca-i pune sa recunoasca literele in ziar, ca o sa le pipeasca pe un caiet, nu ne-a dat prea multe detalii, vedem noi
... nea mai spus sa dispara ascutitoarea din penar
pentru ca altfel vor fi ocupati toata ziua cu ascutitul creioanelor. zilnic sa aiba in ghozdan o carte de colorat
caietele auxiliare ne costa 31 de lei
zilele de nastere: stabileste o zi pe luna in care vor fi aniversati sarbatoritii lunii respective. vom duce la scoala tort si suc si vor sarbatori cu colegii ![]()
kitty_1973 spune:
| Citat: |
| vad ca vorbiti de evaluari, deja teme ... noi am inceput scoala cu absente , David e internat in spital, a facut o urticarie, o eruptie foarte puternica, n-a cedat la antihistaminice si vineri l-am internat, e la perfuzii, hidrocortizon, dexamethazona, tot tacamul ... eu sper astazi sa-l lase acasa, aseara era mai curat, sper sa nu-i mai apara altele dupa ce opreste tratamentul ... problema e ca nu stim de la ce i-a apartu, deci nu stim de ce sa ne ferim, el neavand un istoric de alergii. |
Multa sanatate baietelului ioanaiub

| Citat: |
| mi-am amintit ce ne-am mai cerut doamna la scoala, de fapt m-am uitat in carnetel : cand o sa inceapa literele sa aiba zilnic in ghiozdan un ziar, am inteles ca-i pune sa recunoasca literele in ziar, ca o sa le pipeasca pe un caiet, nu ne-a dat prea multe detalii, |
Si noua ne-a cerut la fel.
Auxiliarele m-au costat 73 lei. Fiecare parinte a dat cate 75 lei, 2 lei sa ramana fondul clasei. Despre fondul scolii inca nu s-a discutat.
O zi frumoasa tuturor!

manuelacrina spune:
ioanaiub, multa sanatate lui David, sa se intoarca repede sanatos la scoala ! ... frumoasa ideea cu aniversarea la scoala, 1 zi pe luna
, asa se mai cunosc, mai socializeaza si in alt context.
Crina inca foloseste fraza "prietenii mei" (cei 2 din clasa cu care vine de la gradi) si "colegii noi" ... si stau si-i explic zilnic cat de frumos si cool
este sa-si faca prieteni si dintre colegii noi, sa vorbeasca cu ei mai mult si sa-i cunoasca, asa va avea un grup cu care sa mearga la petreceri, in excursii ... ![]()
Aseara i-am dat "joculetele" (testele) ... nu prea e atenta la cerinta, i-o citesc de 2 ori, toate bune si frumoase pana la imagini: capacul l-a vazut "coroana"
"esti sigura ca este o coroana ?", "daaaa, nu vezi ce mare este, nu poate fi un inel !"
, iar colacul l-a vazut "prajitura"
si a desenat 4 silabe ... i-am listat color si semana cu niste gogosele inelus pe care le-a mancat ea in vacanta; asa ca la subpunctul cu cuvinte care se termina in C a incercuti numai "mac" ... rezulta insuficient 
... si la margelutele colorate a desenat tot siragul, nu numai 6 cat se cerea "ce, vrei sa se supere fetita care poarta margelutele ? ca nu i le-am desenat pe toate ?" ![]()
cosmina_p spune:
Ioanaiub,multa,multa sanatate!!!
Copii raman surse inepuizabile de...perle!Aseara faceam spume ca nu-mi aduceam aminte ce trebuie sa-i pun in ghiozdan pt cunoasterea "membrului"(v-am spus ca asa citea Ema-n orar) chiar daca imi consultasem si notitele de la sedinta si fiica-mea ce credeti ca ma-ntreba???"Mami,daca se face concurs de miss la scoala ma inscrii?"Ce spuneti?!?
O fi ramas impresionata de concursul de miss de la sfarsitul de grady!![]()
Astazi,pentru ca sunt "trezorierul" clasei(e mai interesant decat casier,nu?)ies la shopping
...cumparam un casetofon cu CD pecare-l vor folosi la lb romana si muzica!
O zi buna!

GIULIA(2004 08 16) cu
Sela