Strumfi & prichindei iul-aug 2011 (5)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

Citat:
citat din mesajul lui lisssa_ana

Citat:
citat din mesajul lui marryan

Buna ziua mamici, eu sunt tot o mamica de august fetita mea Valeria sa nascut pe17 august sunt foartefericita si implinita
Greu mi am facut curaj sa scriu aici,va citesc cu mult drag de la odisee inca si in multe din povestirile voastre mam regasit. Astazi avem o lunita, ne chinuim cu colicii, plingem cind dam afara gazele, inschimb nu se compara cu bucuria si fericirea pe care o traim alaturi de fetita noastra.
Vreau sa va spun ca sunteti un grup de fete" foarte dragute si prietenoase,asta am observat inca de la odiseea sacinii. Sper sa nu va deranjeze mesajul meu si daca am intrebari as putea sa le adresezi aici?
Va multumesc si va doresc sanatate voua si puiutilor vosti.
Scuzati-mi greselile scriu de pe tablet,si ma uit la fetita mea cum doarme.

Cea mai fericita de Valeria, 17.08.2011

Cu Ajutorul lui Dumnezeu sper sa ajungem cu bine pina la final

My angel says: "start moving, so I can start blessing"

bun venit! Clar poti sa scrii cand vrei si cu orice intrebare. la multe lunitze!

mergem in gradina botanica

anaemi,mi s- a ridicat parul pe mine cand am citit...groaznic

Mama de Ana (29 Ian 2009) si Filip ( 11 iulie 2011)

lissa multumesc mult pentru primire

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Krissy

[quote]citat din mesajul lui Burtocika

Marryan, bine ai venit ma bucur ca ti-ai facut curaj sa ne abordezi! Da-ne mai multe date despre Valeria ta (sa-ti traiasca), gen parametrii la nastere, sa va trecem la panou.

La multe lunite Luca de Gheveronica, Alexandru de Mihaela_V si Valeria de Marryan!

Cristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia (1 martie 2007) si Philip Christian (16 august 2011)

Poze

"The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present"

Krissy multumesc pentru primire, Valeria sa nascut pe 17 august 2011 intro zi de miercuri ora 10 dimineata de 3350 grame, 52 cm si apgar 9, nasterea a fost prin cezariana, din cauza pozitionarii bebelinei si cordonul scurt. Experienta de nastere a fost fr emotionanta, deoarece acest copilasi este asteptat de 7 ani si cindmia dat-o sa o sarut am bufnit in plins de ziceai ca mi sa intimplat ceva.
Valeria e o fetita cuminte, fr dulce, acum ne chinuim cu colicii si uneori cind se stringe ghemuita sa-i iasa gazutele plinge asa de tare ca incep si eu sa pling, din prostie ca nustiu cum sa o abortezi la moment. Multumesc pentru urari

Sanatate multa Sophiei Antonia fr frumos nume

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pufi79

Seara buna fetelor,

Am prins un moment liber ca sta sotul cu eduard si am intrat sa vad ce faceti .

Anaemi bine ca nu are nimic grav puiul, numai pot sa-mi imaginez prin ce-ati trecut si ma ia cu friguri, in ceea ce priveste atitudinea asistentei e cu atat mai strigator la cer avand in vedere faptul ca era vorba de un copil.

Alexia frumoasa invitatia, voi cand aveti botezul?

Marryan bine ai venit, sa-ti traiasca printesa si sa fie sanatoasa! Azi implineste o luna !!!

Mihahegarthy la controlul de pe 1 sept la 3 luni avea 5.500 si 59 cm (nascut cu 2400 si 47 cm) dar acum se vede clar ca a mai crescut, inca 3 cm dupa masuratorile mele si are 5700 .

Eu am avut 2 zile de comsar, ma simt epuizata fizic si psihic. Ieri toate bune si frumoase de dimineata, ne-am trezit, am papat, ne-am jucat, am ras apoi am plecat la mama in vizita. Acolo cand a venit ora de masa si l-am pus la titi jale, urla de ziceai ca-l taie cineva. A trebuit sa fac bagajelu si sa vin acasa, a adormit putin si apoi s-a repetat povestea. Si azi din nou , isi sugea mainile de foame si urla la titi, urla la bibe si eu ma uitam neputincioasa la el , am incercat pana si cu lingurita sa-i dau sa nu mai planga de foame . Nu stiu ce are............

Nu vreau sa va intristez cu starea mea, va pup pe toate si va doresc o seara placuta .

mami de strumf mult iubit Eduard-Gabriel
Doamne ai grija de noi

pufy multumesc mamico da deja avem o lunita, fata mare are mama

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pufi79

Seara buna fetelor,

Am prins un moment liber ca sta sotul cu eduard si am intrat sa vad ce faceti .

Anaemi bine ca nu are nimic grav puiul, numai pot sa-mi imaginez prin ce-ati trecut si ma ia cu friguri, in ceea ce priveste atitudinea asistentei e cu atat mai strigator la cer avand in vedere faptul ca era vorba de un copil.

Alexia frumoasa invitatia, voi cand aveti botezul?

Marryan bine ai venit, sa-ti traiasca printesa si sa fie sanatoasa! Azi implineste o luna !!!

Mihahegarthy la controlul de pe 1 sept la 3 luni avea 5.500 si 59 cm (nascut cu 2400 si 47 cm) dar acum se vede clar ca a mai crescut, inca 3 cm dupa masuratorile mele si are 5700 .

Eu am avut 2 zile de comsar, ma simt epuizata fizic si psihic. Ieri toate bune si frumoase de dimineata, ne-am trezit, am papat, ne-am jucat, am ras apoi am plecat la mama in vizita. Acolo cand a venit ora de masa si l-am pus la titi jale, urla de ziceai ca-l taie cineva. A trebuit sa fac bagajelu si sa vin acasa, a adormit putin si apoi s-a repetat povestea. Si azi din nou , isi sugea mainile de foame si urla la titi, urla la bibe si eu ma uitam neputincioasa la el , am incercat pana si cu lingurita sa-i dau sa nu mai planga de foame . Nu stiu ce are............

Nu vreau sa va intristez cu starea mea, va pup pe toate si va doresc o seara placuta .

Doamne ai grija de noi

pufy imi pare rau de experienta de ieri, sper ca Eduard astazi e mai bine si papa la titi la mami. Paote iau aparut colicii.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Oanamares

Fetelor, va rog ajutati-ma cu un sfat. M-a luat raceala bine de tot si nu stiu daca o mai pot alapta pe MAria.Am tot luat diverse pastile homeopate (oscilococinum,homeogen) dar nimic nu si-a facut efectul.As intrerupe alaptatul o sa pot lua o doza de nurofen,dar cat timp dupa nu o mai pot alata?
Sau exista alte solutii?
AJUTOOOR!!!

oana imi pare rau ca esti racita, insa nu trebuie intrerupt alaptatul, stiu ca este un antibiotic care e permis in sarcina dar este nevoie de sfatul medicului. Sanatate multa tie si bebelului.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihahegarty

Marryan, bine ai venit!Sigur ca poti sa adresezi orice intrebare si noi o sa ti raspundem cu mare drag!Multumim pentru complimente!La multe lunite Valeriei!!

ALEXIA am crezut ca sunteti din Pitesti o data ce faceti botezul acolo! Dar sa inteleg ca stati in Bucuresti si sunteti din Pitesti?

Fecianbravo ca rezisti cu 2!! Acusi trec si colicii astia!! Si atunci vom scrie cum se bucura si piticii astia ai nostri!!

Burtocika, felicitari pentru faptul ca te descurci!! Bravo!! Uite de incurajare!

Krissy, ce mult ma bucur pentru faptul cum iti imparti timpul intre cei doi copii!! Esti o inspiratie si incurajezi multe mamici!Pupici la Sophia pentru sperietura!! Ma bucur ca i a trecut! Krissy, cum se administreaza mierea de manuka? Si ce putere sa iau, ca am vazut ca e +5, +10, etc. Si de la ce varsta se da aceasta miere? Multumim de sfat!

La multe lunite Luca de Gheveronica, Alexandru de Mihaela_V, PHILIP-CHRISTIAN de Krissy si Valeria de Marryan!

Krissy, chiar te intrebam in unul din mesajele mele cand te intorci la servici!! Multumesc mult de raspuns. Nu esti niciodata off topic!! Imi pare tare rau ca trebuie sa te intorci la servici asa de repede! Si initial tot in noiembrie vroiam sa ma intorc, dar nu au acceptat aia sa vin part time si de aia m am enervat cumplit!!Eu in mod normal sunt 'entitled' la 1 an de concediu de maternitate si pentru ca am vazut ca stia nu iau in considerare cerinta mea de a ma intoarce part-time, le am dat anuntul ca nu ma voi intoarce decat peste 1 an, adica undeva pe la jumate lui august anul viitor!!

Mihaela, cea mai fericita cu mic Imogen Tara
21.07.2011
Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril ne vor proteja pe tot parcursul vietii.

Mihaela multumim de primire, si de urari, am citit cu multa atentie postarile tale, sper ca esti mai odihinita acum dupa ziua de vizita care ai avut-o si te -ai obosit tare

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lulusor77

"'Neata" si de la noi!
Raspund si eu la apelul lui anaemi si florina si imi cer scuze ca am fost asa de absenta. Sincer, nici nu stiu cand trece ziua. De citit mai citesc ce scrieti, dar fiind cu Eric in brate, nu reusesc sa si scriu.

Eric e bine, a luat in prima luna 1500g si 5 cm. Manca ff bine, cateodata si 180-190ml la o masa, dar de cateva zile nu stiu ce are. Suge ce suge, dupa care incepe sa urle si sa scuipe sanul de parca l-ar arde. Noaptea nu am problema asta, doar ziua. Si bietul copil e deshidratat, dar nu vrea nici ceai sa bea. Nu stiu ce sa-i mai fac. Ieri eram cu nervii la pamant, asteaptam si niste musafiri mai simandicosi si a trebuit sa aranjez prin casa. Noroc ca m-a ajutat soacra-mea cu platoul cu aperitive. Colac peste pupaza m-am certat si cu al meu, nici nu mai tin minte de cand nu ne-am mai certat asa rau. Ziua de ieri m-a obosit mai mut decat nasterea, pe cuvant.
Azi noapte a mancat puiul meu la 1 si la 5, destul de bine, dar nu stiu exact cat, ca noaptea nu-l mai cantaresc.
Eu ma simt mai rau de cateva zile, ma doare capul, am ameteli, cred ca oboseala isi spune cuvantul. Dar sunt optimista (cu exceptia zilei de ieri) si profit cat pot de starea asta de bebelus. Deja il vad cum creste si stiu ca o sa-mi fie tare dor de el asa.

O intrebare pt. mamicile de baietei: voi cum le curatati putulica? Eu n-am facut nimic, pana cand am fost la medic si mi-a zis sa-i curat usor cu un prosopel ud. De ieri am vazut insa ca s-a cam inrosit in zona. Oare e ok?

anaemi, dragii de voi prin ce-ati trecut cu Filip. Ma bucur tare ca nu e nimic grav, dar imi inchipui ce spaima ati tras si cati nervi v-a costat. pt tine si pt. Filip.

mamutz, voi imediat impliniti 3 luni, cred ca e normal sa nu mai ia asa mult in greutate acum. E valabil si pt tine, Pufi.

oanamares, eu cand am fost racita mi-am facut inhalatii cu ceai de musetel si a ajutat. Paracetamol ai de asemenea voie. Insanatosire grabnica!

miha, imi place de tine ca esti asa activa in ultima vreme.

Intr-avedar, din ce in ce mai putine mamici activeaza pe forum. Si mie imi pare rau ca nu mai e ca la inceput, dar micile minuni din viata noastra au nevoie tot mai mult de noi. Eu zic ca e important ca fiecare sa scrie cat si cand poate si sa ne bucuram ca inca mai suntem impreuna. Nici eu nu folosesc FB pt. ca mi se pare greu de urmarit, prefer DC pt. ca asa m-am obisnuit si aici cunosc si nick-urile.

marryan, bine ai venit! Ne bucuram sa ne inmultim si sa impartasim experientele cu cat mai multe mamici. La multe lunite pentru Valeria (asta e si al doilea nume al meu:)

Mai voiam sa mai raspund, dar am uitat. Revin poate mai tarziu.

lulusor77
mami fericita de Eric (10.08.2011)

lulusor multumim de primire, da numele Valeria imi place foarte mult si mai ales ca sotul este Valeriu am hotarit eu sa o numesc Valeria Multumim pentru urari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufi79 spune:

Buna fetelor,

eduard doarme si am intrat sa va multumesc ca mi-ati raspuns la ofurile mele .

Krissy , am studiat atenta listuta, cred ca de vina este lapticul , am fost la dr. cu el si mi-a spus ca e perfect sanatos, in gurita nu are nimic iar la ureche si gat s-a uitat dr.

A papat normal la titi aseara si azi , speram s-o tina tot asa, problema este ca ia foarte putin in greutate. Saptamana viitoare il programez din nou la un pediatru particular la care-am mai fost acum 2 saptamani ptr un control de rutina.
Altfel e foarte vioi si activ, mai nou prinde tot ce vede cu manuta si trage de ele cu o ciuda .

Lulusor putulica i-o curat usor in fiecare seara la baita, desi parerile sunt impartite si in legatura cu subiectul asta.

Arianna la multi ani cu sanatate si un buchet mare de .

Ramona am vazut ca ai postat zilele trecute, esti bine?? Cum te simti dupa operatie si ce face Iustin?? Va pup cu drag pe amandoi .

Roxi vroiam sa te intreb daca mai ai laptic. Sunteti pe alimentatie mixta? cum va descurcati? Ce LP folositi?

Legat de alimentatia mixta eduard nu vrea DELOC bibe deci nu stiu cum as putea sa-i dau completare cand va fi cazul .

M-am lungit , va pup pe toate

Doamne ai grija de noi

Mergi la inceput

acum cu intrebarile

cind am nascut-o pe Valeria nu am stiut ca o sa intru in panica la fiecare alaptat, si de ce? pentru ca se ineca fr tare si eu ma speriam ca nu respira, alergam ca nebuna pe hol sa chem o moasa ca sa ma ajute cu copilul, ce sa mai.....fara experienta si nu eram pregatita asa ca am tras zile bune de frica si spaima, cite odata cind se ineca cu laptic ii iesea si pe nas....off ce plingeam eu cind i se intimpla asta, in lok sa reactionez repede sa o intorc cu fata in jos si sa i dau usor pe spate sa poare respira din nou am tras asa cam 2 saptamini pina cind mi am luat inima in dinti si...sa mi reglezi fata cu tinutul la sin....incepea sa o pun mai des sa nu o las sa se infometeze asa de tare si tot asa mi a trecut si frica asta nebuna

baita....hmmm subiect aparte, nu ne place in apa nustiu dece plinge de se invineteste, urla, da din miini si pioare de parca o taie, si uite asa noi baita o facem in 5 secunde cu viteza vintului, la fel cu schimbatul scutecului e tare greu plinge si imi da din picioare ca nici nu reusesc repede sa o schimb
Ne am confruntat cu conjunctivita care a trecut cu Torbex in 5 zile

Acum fetita mea are niste puncte mici rosii pe corp, iar pa fata niste puncte rosii si in cap alb seamana cu acnee? Ma poate ajuta cineva ce este asta?

In primele 2 saptamani am adaugat fr putin si sunt fr ingrijorata de cum va fi rezultatul de miine cind vom merge la pediatru pentru verificarea de o luna.

Fata mea are scaune practic la fiecare schimbat de scutec e normal asta?

si ce remedii pentru burtica aveti ca eu una uneori simt ca o iau pe cimpii cind plinge tare, am inceput cu Espumezan L deci...apa de ploaie pentru noi , acum am trecut pe Sab Simplex, nu pot spune ca are efect dar parca pe moment se linisteteste apoi...iar nene tine o gura ...

si noi ne pregatim acum de botez pe 23 oct facem botezul fetitei in ziua cind noi implinit 7 ani de casnicie

Cam asta despre noi, sper sa nu va plictisesc cu intrebarile mele.

P.S. am invata multe lucruri de la voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babylicious spune:

Salutare mamici frumoase!

Noi azi facem 2 lunite!! La multi ani Iustin!!

Marryan, bine ai venit! te-am trecut pe panou.Sper sa ramai aproape!

Alexia, imi place invitatia voastra!

Pufi, a inceput Eduard sa pape ok acum?

Nu mai stiu ce mai vroiam sa spun...mai revin

Mergi la inceput