Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(77)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

adryiii am incercat mult...chiar am fost si in grupul bebelusilor care refuza bibe. dar a fost o perioada cand credeam ca nu ii mai ajunge laptele...il simteam. imi simteam si eu sanii mai goi decat d eobicei, si moi asa, nu plini. si intr-o zi m-am hotarat sa ii dau seara lp . si din prima a luat...si a ras 160 ml de lp fara pauza. si uite asa, a acceptat bibe. acum in fiecare seara papam lp!

Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

buna

si Eva e o fitzoasaaaacu mancarea, adik cu supa/piure ul de legume, nush ce combinatii sa mai fac,doar doar sa pape si ea un pic
lactate nu are voie,legume cu carne nu vrea,off

de aia nici nu prea mai scriu, sunt busy , toata ziua spal vase dupa cate 2/3 feluri de mancare doar la pranz, plus ca stam si o ora la masa si ea scuipa tot

doar fructe cu cereale papa

si sanatate la puii bolnaviori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Of, Lucia stiu cat e de greu,

Sa fac si eu ca haioasa Mayane si sa va zic ce mai face pisica mea de 8 luni: incepe o busilea timida, cu intindere, palme si de regula picat in moaca, tot timpul face miscvarile astea, gata vrea sa plece!
La masa azi a fost ceva demential: i-am dat supa de pui facuta pt toti, fara sare, cu un pui de la tara si am zis sa vad ce face daca-i dau asa, normala. NU i-a placut, a inceput sa scuipe ca un om mare; i-am pus in zeama niste cereale de alea organix cu quinoa si hrisca si hotomana deschidea o gura uriasa pt ca apoi sa scuipe cu cea mai mare viteza. Nu stiu cat i-a ajuns in burtica. In schimb, i-a palcut carnita, data asa bucatele mici in gura si la fel i-au palcut si cartor, ardei si dovelecel date bucatele mici direct in gura (cam ca metoda voastra roxx).
Eu simt ca incepe sa fie mai bine la noi cu papatul, parca dupa ce m-am relaxat eu si am renuntat la "copilul mancacios" si am trecut pe borcanele si nu am mai presat-o sa pape...a inceput sa pape si alte chestii, nu doar borcane, iaurt -e lesinata dupa el, avem si noi probleme cu fructele, parca. Carmen scot si eu troaca mea de storcator. Da, sucul de fructe nu e indicat pt ca nemaipastrand pulpa ii dai copilului multa apa cu zahar (chiar si din fructe) crescand riscul diabetului; dar daca e cu pulpa e super ok. Poti sa -i faci piure normal de fructe si sa i-l subtiezi pana il poate bea cu bine, adaugand suc/apa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Buna fetili

Gabivalceanu;asa e si la noi..Eu am umblat in acelasi scoala..i-am povestit cate am mai facut pe acolo..si la capitolul supraveghere stam tot la fel..copilul meu zice ca prind fetele in pauza..le inchide la inchisoare(nu stiu ce cotet)..si ca sa le dea drumul trebuie sa se pupe cu ele..ma gandesc ca fata de invatatoare nu prea ar face acelasi lucru..
Mai ..azi nu a plans..sper sa se adapteze repede.

Simo;Eu ieri am facut deja prima criza de nervi...e super obositor..si ce ma deranjeaza mult prea tare?nu ma pot ocupa de niciunul calumea..Sonia..are nevoie de mine..Mario trebuie urmarit ,e foarte smecher..deja ma astept sa traga cate o minciuna numai sa scapa de lectii...si inca unde-i gatitul,mers-adus,scos copilul la plimbare..oooo si multe inca....nu fac fata..si nu mai pooooot

Doloress;sanatate Kevinutzului

Ziki;la mine intra pe 10 banutii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

lorich la masina nu am ac si nu am mai pus nici un odorizant de cand s-a nascut andrei. am scos scoica sa o spal, la fel si caruciorul...cine stie ce dracie e prin ele. i-am dat mesaj lui stanciu sa vedem ce zice .
si al meu papa carnita data asa bicatele mici...daca i-o pun in legume e caaaaaaaah

Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)

Mergi la inceput

Tunde eu nu ma mai feresc de pe la 3 luni.
Despre...tine, paaai, mai mami, dar cum s amai poti??? Ai atatea "in farfurie", e normal sa te simti epuizata si extenuata. Treb sa-ti faci o lista de prioritati si sa faci ce poti tu din varful listei, renunta s acrezi ca poti face totul si sa ramai si sanatoasa, lucru esential. Deci, Dl. tati sa-si ai bibicleta/bilet de tren si s ane mai scuteasca cu "soferul de limuzina"; gatitul, curatul, spalatul, calcatul- simplifica ce poti, cere ajutor, adu femeie la ajutor, din nou iti spun ai destule pe cap si nu tre sa rezolvi tot!!!!!

In aceasta nota, fetele din Buc care stiti/aveti vreo femeie la curatenie??? As vrea si eu ca nu-s departe de Tunde, desi cintind-o vad ca sunt ff departe, nu fac nici 50% din ce face ea. As vrea totusi o femeie la o sapt sau la 2 sapt sa-mi faca curat, ca m-am saturat de "dat rasol" geamurile is jeg, aragazul nu-l freaca nimeni pe peste tot si tot asa. I need help!!! Si aucm ca economisim 10 mil cu gradinita poate mi se aproba "da sus"

Mergi la inceput

si pe deasupra mai fac sofatul la tati..Il duc dimi 25km..seara adu-l acasa..tot atat!

Mai fetelor;cine mai alapteaza..ne mai ferim de varza,fasole etc?,.sau nu mai provoaca dureri de burtanu radeti de mine!!!!

Mergi la inceput

O am pe mama din cand in cand..insa ea are planuri mari de viitor..vrea la lucru in strainatate la 58 de ani..nu ma pot baga..e la fel de capoasa ca fii-sa!Sa mearga
Imi caut femeie..dar in cine ma pot increde ,cat sa-l las cu asta mica?..mi-e groaza ...nici nu vreau sa am camere prin casa..s-o controlez....

Mergi la inceput

pai de de femeie pt Sonia? Femeie pt curat/calcat/etc...adus tati:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

buna fetele!!

intru rpd sa va intreb: voi cu ce dati p covor sa le curatati? p toate substantele alea speciale pt covoare, scrie toxic, evitat contactu cu copiii... deci..cu ce dam p covor sa stea copilu linistit p jos???

Tunde un mare pt mami obosita

si noi suntem in categoria : nu papam fructe .

app am luat pahar cu pai. super tare a baut compotel azi!!! deci e ok. atat k mai intai tre sa-l ia ea sa-l roada bn si dupa bea.dar e bns i asa

si incerc sa revin
mandra e pe covor acu si se duce exact p unde nu are voie. am pus perne, am acoperit p unde ar putea sa isi bage ghiarele..sa vedem acu ce mai descopera. tre sa pun si sigurante la usi si sertare k ieri era sa cada cu sertaru.

Mergi la inceput