Mama catre fiu 10 ani:Tatal tau a vrut sa avortez!
Raspunsuri - Pagina 7
Androix spune:
Deci 10 ani de vizite in prezenta mamei nu au fost asa suparatoare cum a fost lovitura in imaginea copilului despre tine. Pana acum nu te-a deranjat ca nu poti sa ai o relatie cu el, fara ca mama lui sa fie de fata?
Inteleg ca a existat un proces de custodie, daca hotararea este definitiva exista institutii pentru a-ti apara drepturile. Poti depune plangere la politie, poti sa reintroduci proces de custodie, poti sa te iei de gat cu Dumnezeu. Daca vrei.
Am sa fiu sincera si multa lume poate o sa ma blameze: eu cred ca iti iubesti copilul in felul tau, dar maica-sa prin purtarea ei e pe cale sa obtina ce si-a dorit mereu, sa te indeparteze de el pentru totdeauna. Constient sau nu, esti pe cale sa renunti, iar incidentul care te-a adus aici este ocazia si scuza perfecta. Iritarea si secretomania ta nu are nicio legatura cu discretia. Asta e parerea mea. Poti sa faci ceva, dar presupune mai mult efort decat pana acum, iar daca pana acum nu l-ai facut...
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
andacos spune:
Androix(is in mare graba)eu cred ca a "inghitzit"pina acum prezentza mamei la intilniri,insa cred ca asta a fost "cireasa de pe tort"!De asta si subiectul asta acum!
Parerea mea desigur!
Dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit
Matzaila_81 spune:
Roxi mama fiind asa bolnava bunica a fost cea care s-a ocupat de mine. Nu stiu cum ar fi fost situatia cu o mama sanatoasa, cu o viata normala. Poate as fi trecut foarte usor peste.
Oricum, nu spui asa ceva copilului tau, ii poti zdruncina rau de tot increderea in el.
Pe de alta parte in Romania mijlocul legal prin care poti sa silesti mama sa-ti dea copilul la programul stabilit este sa te duci cu executorii la ea la usa. Va dati seama ce circ ar fi fost? Alta trauma pentru copil.
A_Iulia spune:
Din pacate povestea de aici pare sa fie cazul clasic in care mama isi foloseste copilul drept razbunare.
Nu este singurul caz. Am citit si aici pe forum cateva subiecte cu situatii similare, mame care nu mai stiau cum sa blocheze accesul tatalui la copil...considerand justificate atitudinile lor...este trist.
Poate totusi noua legislatie o sa schimbe ceva, ceva, in mentalitatea tuturor.
andacos spune:
Si eu cred ca A iulia!
Pe linga asta ,pe mine m-a framintat rau astazi o treaba!
Oare un copil de 10 ani stie ce e ala avort?
Eu spun cu sigurantza ca baiatuzl meu la 10 ani nu stia asa ceva!El inca se juca cu ...papusi de baietzi(a se citi spidermani si robotzi si...)!
Deci cum o fi aflat baietzelul asta de 10 ani despre avort ,in ce conditzii si cu ce exemple i s-a explicat oare!
Oricum ,daca vorbim de o persoana normala,eu cred ca mama copilului s-a simtzit tare nesigura pe relatzia ei cu copilul,pe viitorul relatziei ei cu copilul,de asta a avut o asemenea iesire!
Deci Radu poate constitui un adevarat pericol in ochii ei!Deci nu-i tata doar in certificat!
Astept totusi asa ca o curiozitate personala sa vad daca ai vostri copii(in special baietzii)stiau de avort la 10 ani!
Dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit
A_Iulia spune:
Un copil ar trebui sa vina in cupluri stabile, si atunci cand este dorit de ambii parinti.
Avand in vedere faptul ca intre parintii copilului in discutie nu a existat niciodata o relatie stabila (altfel ar fi locuit impreuna), cred ca tatal da dovada de mare responsabilitate prin faptul ca are o relatie cu copilul sau, a incercat sa-si dezvolte relatia asta, isi framanta mintea cu tot felul de intrebari, in conditiile in care majoritatea barbatilor, pusi in fata "faptului implinit" - un copil dintr-o relatie pasagera, dau bir cu fugitii.
Si tocmai pe acest tata s-a gasit lumea sa-l huleasca...unul ce pare responsabil. Pai ce-om mai spune celor ce lasa familii cu 2,3 copii si fug in lume, nedorind sa mai aiba vreun contact cu acestia vreodata?
lidsta spune:
Citind strict ceea ce spune el concluzia e evidenta: mama rea si tata bun. Fara nuante, nici macar un pic de gri; doar alb si negru.Plus raspuns cu intarziere la intrebarea daca a tinut legatura cu el, plus refuzul de a raspunde la intrebarea daca i-a cerut sau nu sa avorteze.
De aia nu cred in imaginea pe care si-a creat-o singur, nici in cea de aici nici in cea din lumea reala. Poate se straduieste sa fie un tata bun (fie ca a e de datoria lui fie ca chiar isi iubeste copilul) dar om bun ... mai putin.
Nu m-am putut abtine sa comentez si sa pun etichete desi subiectul lui e cu totul diferit, cel putin la nivel declarativ. Nu cum e el, nici cum e ea, nici ce sa faca sa consolodeze relatia cu fiul ci doar ce sa faca sa nu rupa relatia (diferenta de nuanta ... )
Victoria_mami spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lidsta Citind strict ceea ce spune el concluzia e evidenta: mama rea si tata bun. Fara nuante, nici macar un pic de gri; doar alb si negru.Plus raspuns cu intarziere la intrebarea daca a tinut legatura cu el, plus refuzul de a raspunde la intrebarea daca i-a cerut sau nu sa avorteze. De aia nu cred in imaginea pe care si-a creat-o singur, nici in cea de aici nici in cea din lumea reala. Poate se straduieste sa fie un tata bun (fie ca a e de datoria lui fie ca chiar isi iubeste copilul) dar om bun ... mai putin. Nu m-am putut abtine sa comentez si sa pun etichete desi subiectul lui e cu totul diferit, cel putin la nivel declarativ. Nu cum e el, nici cum e ea, nici ce sa faca sa consolodeze relatia cu fiul ci doar ce sa faca sa nu rupa relatia (diferenta de nuanta ... ) |
Poate refuza sa raspunda pentru ca e absolut 100% Irelevant!
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
VICTORIA
roxy spune:
poate ca e irelevant dar daca ea il asculta...acum acest subiect nu mai era...cum nici copilul .Si uite asa ar fi fost toata lumea fericita...sau poate ca nu.Eu tot nu pot sa vad in acea femeie ca una care a vrut sa-l lege cu acest copil.Si atunci de ce daca ea a decis ca poate sa-l creasca si singura daca tatal nu l-a vrut, de ce acum se considera ca a facut ceva rau.Sunt multe subiecte pe forum in care femeia ramasa insarcinata este indrumata sa nu faca avort si sa-si asume cresterea lui indiferent de perspective.De ce in acest caz ea este condamnta mai ales ca nu s-a folosit de copil sa-l retina pe domnul langa ea.Acum ca tatal declara ca ii pasa de copil si a revenit la sentimnte mai bune , vrea sa fie langa el nu cred ca poate trece peste tot ce a facut inainte ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat.
Victoria_mami spune:
Roxy, nu se considera ca ea a facut ceva rau ptr. ca a pastrat copilul, nicidecum, insa a facut ceva ceva foarte rau cand i-a spus copilului ca Radu i-a cerut (edit:)avortul. Asa ceva nu se spune, mai ales unui copil de 10 ani!
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
VICTORIA