Remedii naturiste pentru cistita

Remedii naturiste pentru cistita | Autor: Alinutza1979

Link direct la acest mesaj

Salutare tuturor!

Cum am mai scris pe acest forum sufar de cistite repetate!(usturime la urinat, arsura si usturime in partea de jos, dureri)
Insa in ultimile 3 luni se pare ca nu mai scap de ele!Imi fac viata un calvar!
Pana acum am fost la 2 medici-am luat 2 scheme de tratament care includeau si antibiotice, ovule + antiinflamatoare! Simptomele trec 2-3 saptamani apoi revin
Si sotul a urmat tratament cu antibiotic la sfatul primului medic!

Foarte important este ca am facut urocultura cu antibiograma si a iesit negativa - de 2 ori inainte de a incepe tratamentul cu antibiotic (deci rezultatul nu a fost influentat in iniciun fel).
Sumar de urina nu am facut!

De ieri am inceput sa iau Urinal si incerc sa beau foarte multe lichide.

Va rog sa-mi recomandati ce altceva as mai putea luat (remedii naturiste fara posibile reactii adverse). Sunt dispusa sa incerc si "leacuri babesti", nu stiu - ceva care sa-mi imbunatateasca starea asta!

sunt cam disperata si in curand ma veti vedea ca scriu la rubrica "In unul sau in doi... mergem mai departe! " deoarece nu mai am viata intima Al meu sot pare intelegator dar oare pana cand?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

De la Plafar mi-a dat o doamna Rinostim si Imunoplant. Sunt tincturi de plante. In perioada acuta sunt benefice baile fierbinti cu ceai de coada soricelului. Stiu ca mai sunt niste plante cu prorieteti antiinflamatorii si antibacteriene (cum e busuiocul) din care e bun si eficient ceaiul.

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput