Nescafe Dolce Gusto
Aveti, cum e cafeaua?
Am avut Senseo, era buna cafeaua, dar s-a stricat, imi doresc un Dolce Gusto, dar nu stiu daca merita, sunt destul de scumpe pad-urile.
Mersi
Ilinca si Rares
Raspunsuri
absoluta spune:
Am dorit aparatul de cand a aparut, am avut o tentativa sa-l achizitionez de sarbatori si am amanat momentul. De cand a aparut oferta cu OMW l-am luat. Il folosesc de vreo 2 luni si sunt foooarte multumita de el. Cafeaua iese exact ca la cafenele :), asa cu spuma aia :).....
Folosesc cel mai mult expresso intenso, cutia este in jur de 24 lei (acum se gasesc si la Mega Image) si sunt 18 cafele in ea. Pret calitate eu zic ca este foarte ok.
Ia-l fara ezitare.
mina spune:
Si eu am de cand e oferta in OMV. Initial am fost dezamagita fiindca am incercat toate sortimentele (la vanzare am primit o cutie cu 2-3 capsule din fiecare)....
Dupa aceea ne-am fixat eu pe Expresso Intenso, sotul pe Caffe Lungo. Au si pt copii capsule de nesquiq. E buna cafeaua (cum zice Absoluta, chiar iese cu spuma aia ca la cafenea) si e f comoda metoda....pui capsula, faci cafeaua, o arunci, tzaca-paca...
Intr-adevar, costurile sunt mai ridicate decat la cafeaua la ibric sau cea la filtru dar si comoditatea isi merita banii, plus ca, la acelasi aparat, fac pt toata familia.
Pe scurt, da, merita.
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
www.tocanadecuvinte.blogspot.com" target="_blank">TocanaDeCuvinte
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it
maria81 spune:
mada
si eu mi-am achizitionat aparatul de la OMV si sunt f incantata de el, eu fiind fan espresso
merita toti banii
Mutatia MTHFR 1298 A>C heterozigota, FVL pozitiv, 3 IA nereusite, 1 FIV nereusit
Rufus spune:
Eu am castigat unul asta iarna, pe DC, la un concurs
Imi doream tare mult unul, dar amanam din motive financiare si l-am ridicat exact pe 24 decembrie.
Imi place mult.
Intre timp am invatat sa caut pastilele si prin alte parti; daca va uitati pe okazii.ro, o sa fiti surprinsi.
Uite un exemplu (primul de care am dat):
http://www.okazii.ro/catalog/57710112/capsule-nescafe-dolce-gusto-doar-latte-macchiato-stoc-limitat.html
Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010
oana_oana26 spune:
eu mi-am cadorisit sotul anul trecut de craciun cu un aparat de acesta, varianta picolo (din lipsa de spatiu pri bucataria plina de tot felul de aparate)
il pandeam de ceva vreme, ni-l doream amandoi si cum l-am vazut la un pret ceva mai bun in catalogul carrefour l-am si luat
il folosim zilnic, e super ok si nu vreau sa va spun ce dezastru a fost saptamana trecuta cand din lipsa de timp si organizare am ramas fara pastile
Mamica fericita de doua buburuze
http://lb2f.lilypie.com/P2KQp2.png