Bulgarasi de ian-feb 2012 (18) Alaturi de Chri70!

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Va las material pentru maine, poze de la a doua nunta unde am fost nasi in aceasta vara, la Chisinau. O sa vedeti doar o mica parte din toate obiceiurile care au fost la nunta. Greu a fost

Sa nu radeti va rog de tinuta nasilor, si anume de prosoapele legate, dar asa se poarta acolo.

Pozele le aveam in ordinea cronologica a evenimentelor, dar dupa ce le-am urcat s-au amestecat

https://picasaweb.google.com/olgagireada/NuntaOleseaSiDima?authkey=Gv1sRgCK--gbaLpe3nuAE

Olga, mamica lui David iepurasul si 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Olishka, n-ai facut decat sa ne reconfirmi prin pozele acestea ca esti o femeie superba!Ai aratat splendid.Bravo!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutza27 spune:

Buna fetelor,

Multumesc ca sunteti alaturi de mine. Le felicit si eu pe Sophia si Olishka!

Aerlilian, inca odata, medicul mi-a recomandat sa fac amniocenteza. Ideea este si i-am transmis-o si lui ca la acest moment si mai ale mai incolo (pana o fac, pana imi iese rezultatul) in nici un caz nu o sa mai iau o decizie de a renunta la copil si atunci nu mai are rost sa o fac. Punct. Eram dispusa sa renunt cand inca nu il simteam, inca nu ma lamurisem eu ca treaba asta este serioasa si ca in mine creste o astfel de minune, dar acum nu am sa o mai fac. Poate alte persoane ma judeca pentru ca gandesc asa, dar nu mai pot. Sunt absolut indragostita de copilasul meu si nu am sa renunt la el doar pe presupuneri. Amniocenteza, in cel mai rau caz poate sa imi spuna ca lichidul amniotic este infectat (ceea ce nu inseamna neaaparat ca bebe este afectat). Astfel, ma bucur de fiecare data cand bebe misca si misca din ce in ce mai des si am incredere in Dumnezeu pentru ca niciodata nu m-a lasat....

Eu nu am urmarit nici un serial din cele enumerate de voi. Doar cateva episoade din Spartacus... si pe mine m-a intristat vestea ca s-a dus.

Olishka, am vazut pozele, ati fost minunati. Intr-adevar foarte multe obiceiuri pe care nu le cunosc. Cred ca v-ati distrat de minune. Si preparatele de pe mese......
Tebligia, o sa fiu soacra mica....:))

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sophia_m spune:

hello fetele
noi inca nu dormim...

multumim de felicitari
felicitari si tie puiutza pentru fetita si tie olishka pentru baietel

eu stiam, simteam si-mi doream fetita, desi ai mei toti imi ziceau ca sigur o sa fie baiat..dar pana la urma a fost ca mine
ta-su inca spera sa isi schimbe sexul pana data viitoare, i-am zis sa stea la coada pentru al doilea, ca atunci o sa vreau baiat 100% si raspunsul lui a fost "dar cine mai are curaj sa faca inca un copil cu tine":-))))))

cat despre nastere, discutia a fost lunga, doctorita mi-a explicat toate avantajele si dezavantajele de fiecare parte
ea a observat de-a lungul timpului ca nu suport si nu reactionez bine la durere, cand am avut sarcina extrauterina m-am ratoit la ea sa scoata mai repede dracia aia de sonda din vaginul meu ca fac o criza de nervi, de aia mi-a zis mai bine cezariana
si pentru ca stie ca sunt f activa si mi-am revenit si atunci f repede dupa operatie ( la 3 saptamani deja faceam sport si la 5 saptamani ma simteam de parca nici nu fusesem vreodata operata ) a spus ca sigur ma recuperez imediat si dupa cezariana
dar in cazul in care ii ajung la spital cu dilatatie de 8 cm nastem natural
oricum, mai vedem noi atunci, pentru mine cel mai important este sa iasa bebelina sanatoasa

Olishka am vazut si pozele
esti asa frumoasa si inaltaaaaaaaaaaa

eu la seriale nu prea ma mai uit in ultimul timp ca ma plictisesc
in schimb m-am apucat de citit seria a 2-a din Millennium

vai ce tarziu este..mergem la nani, somn usor

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev049prs.png

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubbles21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anahadasa

Bubbles, si eu mi-am luat medical cu 1 sept pentru ca lucrez in invatamant, faceam naveta la 30 de km si in plus burta e mare, ma misc greu si durerile de spate sunt la ordinea zilei. Si e mult stres, asa cum aminteai si tu, iar eu vreau sa fiu cat mai linistita pentru ca vreau sa duc sarcina cat mai mult si, in plus, nazdravanii de acasa ma solicita destul.
Avem vreme sa lucram toata viata, sa facem cariera, momentele pe care le traim acum sunt unice, asa ca merita sa profitam din plin de ele!

Asa m-am gandit si eu si plus ca vreau sa ma odihnesc cat mai mult si sa fiu linistita sufleteste

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubbles21 spune:

Fetelor m-ar interesa si pe mine daca v-ati gandit deja la recoltarea de celule stem M-ar interesa unde,tarife etc

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Buna dimineata!!!

Multumesc tare mult pentru aprecieri

Puiutza eu cred ca ai luat o decizie tare buna. Eu as fi facut la fel. Ma bucur ca esti fericita si sunt pozitive mesajele tale

Sophia cu cezariana, natural, important este sa colaborezi bine cu dr tau si sa faci ceea ce simti ca este mai bine pentru tine si pentru bebe

Bubbles noi am recoltat la baietel celule stem cu cei de la Cord blood center si cred ca tot cu ei o sa recoltam si acum. Acum am vazut ca au aparut mai multe firme. Daca mergi la un targ pentru bebei sigur ii gasesti acolo si poti sa vorbesti direct cu ei si sa faci o comparatie.

Olga, mamica lui David iepurasul si 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jonesy spune:

Super pozele... felicitari!

Am intrebat si la alt subiect, am vazut ca nu a raspuns nimeni... fetele care sunt un pic mai avansate decat mine... a facut cineva testul pentru fibroza chistica, vi s-a recomandat?? In urma a ceva semna sau asa... pur si simplu, pentru ca se recomanda??
eu trebuie sa ma hotarasc saptamana aceasta daca il fac si sunt cam indoita... habar nu am daca e test de sange sau altfel...

In plus, am racit deja a 3-a oara de cand am colocatar... Iar inainte raceam o data pe an.... nu vreau sa iau nimic, dar la raceala anterioara a trebuit sa iau paracetamol sa scada febra.
Oare de ce racesc atat de repede?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Jonesy, poate ai sistemul imunitar putin slabit. Nu stiu ce sa zic nu am racit deloc pana acum in sarcina. Despre analiza aia nu am auzit. Nu am facut-o.

Ana, cred ca sunt incantati copiii, si eu as fi in locul lor. Iar reactia sotului e jusificata. Si eu cand vad familii mari ma gandesc cum dorm, cum mananca cum incap si in ce masina :)) important este sa fiti sanatosi ca va descurcati voi cu toate

Sophia, tu stii mai bine cum vei naste. Nu iti pun la indoiala nici decizia nici capacitatea de a te reface.

Zi frumoasa!

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mady_19 spune:

am revenit feteloooor!!!am incercat sa mai citesc din urma..vesti bune vesti bunefelicitari aerilian... puiutza... olishka!!!
- eu m-am externat vineri seara pentru ca nu prea mai avea rost sa stau acolo...mai ales ca medicu nu mi-a dat de inteles ca ar trebui sa mai stau si ca chiar este necesar...ma simt putin mai bine...voi continua acasa injectiile..si perfuziile daca mai este cazul..ce sa va spun ..cum a fost la spital..am fost internata la CF2, a fost binisor, curatenie..dar mancarea praf!!!dimineatza te servea numai cu o felie de unt si o ceasca de ceai, atat!!! dupa amiaza niste mancare nesarata iar seara nici macar nu mancam de la ei ca imi aducea sotu..am avut si televizor ( fiecare paat avea monitor si trebuia sa platesti 10 ron pt 24 de ore, aveai si net si tv, dar netu mergea f prost, si knd v-am mai scris am scris de pe telefon )...asistenetele dragutze, evident le-am bagat niste banutei pe acolo, dar nu au dat de inteles ca asteapta..doctorita mea le=a dat indicatii...am stat numai in pat la perfuzii, mai ales cu diazepan care m-a terminat, nu eram buna de nimic, de-abia mergeam la toaleta...dar am iesit cu bine din spital, a avut grija Dumnezeu de noi fetelor...Slava Domnului ca totul e bine [ana acum..si-a revenit si placenta, lichidul amniotic arata bine ( am facut ecografie miercurea trecuta cand m-au internat si asa a vazut doctorita la eco )numai contractiile astea imi dau batai de cap, tre sa stau mai mult linistita....am uterul mai nu stiu cum ( nu mai tin minte ce a zis )...bebelina mea de-abia se misca...nu prea am simtit-o zilele astea din cauza diazepamului cred...dar acu incepe putin putin sa mai dea din picioare...am reusit sa rezolv cu clientele pana la urma , sefa de la salon ma vroia pe mine si nu prea ii convenea sa nu vin, norocu ei a fost ca sambata eram mai bine si oricum ma deplasez numai cu taxiul ca sa stau linistita...am reusit si sa ma tund ( mi-am mai schimbat putin lookul sa-mi dea o stare psihica mai buna )....si cam atat fetelor..ah au venit parintii mei la noi weekendu asta si mi-a facut mamica de mancare..ce bine e sa ai un sprjin cand ai nevoie.....sa speram ca va fi bine in continuare, am noroc ca o am pe soacra vitrega sa-mi mai faca injectii...
- va multumesc ca nu ati uitat de mine si ca ati fost alaturi de mine si ma rog sa ne fie bine la toate in continuare
- ecografiile asta eu stiu ca nu dauneaza bebelusilor....acu cine mai stie...
- va pup fetelor

Mergi la inceput