Cutiuta pentru 'sandvici"

Cutiuta pentru 'sandvici" | Autor: TOMALAVINIA

Link direct la acest mesaj

Buna!

De 2 zile, de cand a inceput scoala,fiica-mea imi cere sa-i pun sandviciul in cutiuta "roza sau albastra cu desene Barbie"(o citez pe ea)
Am cautat azi, dar sunt dezamagita de ce am gasit.Arata bine, e cu printese desenata,si cu un pret mare(19-22 lei).
Am vazut acum 2 sapt de la Barni, si mi-am zis ca e prea mare acea cutie, si, drept urmare nu i-am cumparat.

Va intreb pe voi: merita investitia?
E folositoare? mie mi se pare ca ocupa mult spatiu.Voi ce ziceti?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

da da merita. Le face placere sa o etaleze de fata cu alti copilasi si sendvisurile stau bine acolo.
Si baiatul meu a avut una cu winnie de pooh (a folosit-o vreo 3 ani) ... mi-a fost tare draga - acum o mai luam pe la picnicuri cu dulciuri :)

Sanatate si o zi cu soare va doresc!

Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

noi le mai avem pe cele de la gradi, 3 bucati, am luat cea albastra de la barnie si inca una cu h2o.
da, sunt folositoare pt ca tin mancarea compacta, resturile se pot pastra in caserola daca cineva vrea sa vada cat a papat cupilu` sau are copil prea comod sa le arunce
si daca nu papa tot dintr-una, poate papa mai tarziu fara sa faca macel in ghiozdan

parera mea e ca merita investitia.

_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

merita toti banii, Luca are una cu Spiederman si inca una cu toate perjonale din desene, si e f mandru de ele cand merge la gradinitza, avand in ele pachetul ptr micul dejun.
Uneori acasa imi cere micul dejun in cutia lui de la gradinitza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Da, merita investitia, noi avem cu Winx, roz. E foarte incantata de cutiuta ei cu mancare.

Vedeti ca in Carrefour e o oferta - la (parca) 6 prajiturele cumparate ofera o cutie pentru sandwich-uri gratuit, rosie sau albastra, care are inauntru si o pastila din aia care se pune la congelator si raceste, apoi, mancarea.

Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Si noi tot cu Winx, dar nu roz. Eu zic ca e utila. Oricum ghiozdanele sunt destul de mari si incapatoare, deci are loc. Decat sa aiba sandwich-ul tot pleostit si turtit...

Ada

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici drag

Bazar umanitar DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Am si eu o problema cu "sandvici-ul".
Eu nu sunt de acord sa le dau gemenilor mei pachetel din 3 motive:
-ei isi beau lapticul dimineata inainte de a ajunge ininte de ora 9 la gradi;
-nu sunt sigura ca mananca in conditii sigure de igiena;acest argument mi se pare f. important pt. ca sunt medic;
-la cat de mofturosi sunt daca mananca la pauza (nu prea cred ) nu mai mananca la pranz.

Mergi la inceput

la gradi ii puneau frumos sa mearga la wc sa se spele pe maini, apoi deschideau mancaricile, din grupa mica, ei singuri
la scoala cred ca e la fel, voi intreba azi

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela2001 spune:

Mie mi se pare prea mare acea cutie speciala pt sandviciuri.
Eu folosesc 2 casolete f mici. Intr-una ii pun sandviciul, iar in cealalta bucatele de placinta sau fructe taiate. Ii incap la fix intr-un buzunar al ghiozdanului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri2007 spune:

Am inceput anul acesta gradi.

Vom ajunge si la pachetel. Deocamdata am dat saptamana asta doar banana.
Sunt ok cutiile acestea (habar nu aveam de ele)? Ma gandesc cat de repede se uzeaza? Eu folosesc cutii (caserole) pentru la serviciu si trebuie sa le schimb destul de des.
Acum ma gandeam sa caut la Baby expo niste cutii (nu mai stiu exact marca) speciale, mai scumpe, dar care nu se uzeaza, fiind dintr-un plastic mai calitativ. la targul trecut am inercat cumparand o sticla de apa, care intr-adevar din primavara pana acum am tot folosit-0 si nu s-a uzat, nu a prins miros. Dar nu stiu daca va mai fi la targ firma respectiva.

Caserolele acestea sunt tot in acest gen?

Miri2007
Mai scriu pe / reclama ilegala

Mergi la inceput

La caserolele vechi s-au uzat desenele din cauza spalatului, in rest sunt in stare perfecta, dupa 4 ani de uzura.
Sunt cumparate din hypermarket. Nimic special. Sunt caserole pt sandwich pt copii.
Ce trebuie vazut e sistemul de deschidere, sa-l si poata folosi copilul, unele sunt mai greu de deschis. Dar educatoarea mereu i-a ajutat, asa ca nu a fost nici asta o problema majora.

_

Mergi la inceput