Colectia de toamna-iarna 2005 (28)
Raspunsuri - Pagina 17
maria_alexia spune:
Lavi, chiar emotionanta povestea lor - sa-ti traiasca finuta si refacere buna mamicii!
eu incerc sa-mi tratez dependenta de net - ieri a fost zi (=doar pana seara, da? ) fara DC si FB
anda77 spune:
Nichita a participat la primul maraton din viata sa, Bucharest International Marathon, categoria 4-5 ani, jumatate de kilometru. a iesit in primii 10 (8 sau 9, dar n-am vazut fte bine, a fost in primii 5 prima jumatate si apoi n-a mai putut sa tina acelasi ritm). pretty good pt lipsa de antrenament. poze pe Facebook.
lavi, limonade bei? la mine trecea rapid cu limonada (fara mancare, e drept) sa-ti traiasca fina, sofia e un nume fte frumos.
Bic spune:
andal-am vazut pe Nichita pe FB! Foarte misto. Pare din poze ca a fost un eveniment foarte fain. Stiu de mai multi copii care participa - e un maraton pt. copii chiar azi la noi in judet.
Din pacate, fii-mea si-a declarat pe fata aversiunea fata de orice fel de efort fizic. E singura care prefera sa mearga trasa pe atasul de bicileta in loc sa mearga cu bicicleta ei. Copiii din cartier ies cu bicicletele "around the block", se agita, merg repede.. fii-mea se plinga, merge incet, ramine in urma si pe urma se supara. In plus, azi a intrebat-o ta-su care e materia ei preferata la scoala si a spus "drama" (teatru) si materia cel mai putin preferata? "P.E. - physical education."
Like mother, like daughter!
lavisa-ti traiasca fina!
crissy77 spune:
Lavi, sa fie sanatoasa finuta! Mamica o poate lua in brate chiar si in incubator fiind, conditia este ca bb sa nu primeasca tratament intravenos (sa nu aiba flexule). Si depinde si peste ce asistenta da. Eu pe Beatrice am atins-o abia dupa o luna, era asa calduta ca m-am si speriat, nu vazusem ca incubatorul era setat pe 36 C. Cat despre echipamentul steril (camasa lunga, papuci, casca, masca)... imi aduc aminte cu groaza, eu am prins in Iasi lunile iulie si august, sectia prematuri e la ultimul etaj (VI), vreo 2 saptamani a fost stricat si aparatul de aer conditionat (in saloane erau si cate 6-8 incubatoare), curgeau siroaie de pe noi. Refacere rapida mamei.
anda, sa va fie de bine alergarea! Cu Iris nu v-ati intalnit?
madau spune:
Ce vreme urata nici cainele sa nu-l dai afara.
Anda felicitari micului alergator de cursa lunga!
Noi vineri am fost cu gradi la Muzeul Satului. A fost super, eu una nu mai fusesem de cand eram la scoala, am avut si noroc de vreme calduroasa, poate prea calduroasa avand in vedere ca am mers cu autobuzul pana acolo si ne-am copt . Dar copiii s-au simtit bine.
Ieri am taiat motul finutului nostru, asadar ne-am petrecuit . Miru si-a luat foarte in serios rolul de nasica mica si m-a ajutat cu toate. Apoi s-a jucat cu ceilalti copii, nici nu am stiut ca-s acolo. Ce bine e sa ai copii mari .
Cam asta... We placut in continuare!
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX
lavi02 spune:
In sfarsit ne-am mobilizat si noi sa iesim din Bucuresti, prima oara dupa ce am ramas gravida. Pana acum am cam stat pe acasa din lipsa de energie. Nu ne-am ales f bine week-end-ul ca s-a stricat vremea dar a fost OK.
Sambata am fost la Parc Aventura la Brasov, fetele s-au distrat de minune vorba Nataliei, Silvis s-a dat pe traseele verde, albastru si galben (in ordinea asta, desi galben e mai usor a vrut sa inceapa cu unul mai greu), iar Nati pe cele 2 trasee pentru varsta ei, de 2 ori pe fiecare. La al doilea s-a panicat putin cand a fost sa mearga pe sarma, dar am incurajat-o eu si a trecut. A doua oara a mers relaxat, vorbind cu mine.
Ieri am vrut sa vizitam biserica fortificata din Prejmer dar era inchisa duminica , apoi ne-am dus si am vizitat Pelesul, fetele nu fusesera, le-a placut. Silvia vrea sa stie multe despre regii Romaniei, din pacate atat de multe cat nici noi nu stim. Mai ales despre Carol al II-lea. Cand am ajuns acasa s-a uitat in manualul de istorie si a fost nemultumita ca nu sunt prea multe amanunte.
Eu tot cu greata, oboseala si ameteala la lipsa de oxigen. Greata nu-mi trece cu nimic, e o repulsie la anumite mirosuri. Seara am greata generala. Imi va trece cu timpul.
Multumesc de urarile pentru finuta! Din fericire mamica ei are acum lapte ca lumea, cam 120 ml pe fiecare muls (la 3 ore), din pacate micuta inca mananca doar 25 ml pe masa, speram sa-si creasca portia.
Crissy am inteles ca are flexura la ombilicala. Acum i-o mai da, din cand in cand, mamei, sa ii dea biberonul. Ieri au scos-o pe hol invelita in paturica si i-au facut primele poze, la 6 zile de viata. E tare dulce si scumpica!
Incubatorul probabil e pus la temperatura din burta mamei (36 de grade).
Bic asa e si Nati, cam a-sportiva, si ea se supara cand ramane in urma si tot pe ma-sa o mosteneste. Eu sunt activa dar nu sportiva.
Madau la multi ani finutului vostru!!! sa va traiasca!
Anda bravo lui Nichita pentru alergare!
Lavi 9+
maria_alexia spune:
Anda, felicitari lui Nichita! De album poza cu autograful de la Gabi Szabo!
Lavi - tot nu-ti faci cont pe FB?
Si ati supravietuit w/e asta in Bv? Cu ninsoare si frigggg in Poiana, banuiesc ca nici in Bv n-a fost tocmai cald. Sau ma insel?
Noi nu ne-am clintit w/e asta nicaieri, de sambata a fost o vreme oribila, copiii usor guturaniti... Vizionat in schimb mall-ul - eram in urma rau de tot cu defilarile de pe-acolo .
anda77 spune:
'neata, dau o cafea virtuala foarte foarte foarte tare, sa stea lingurita dreapta. of, greu e lunea. drama mea e ca la 34 de ani sunt mult mai multe varietati de distractii de seara/noapte in acest oras decat erau la 16, cand te duceai doar la petreceri la oameni acasa, dar cat sa te duci? zic drama pentru ca sistemele mele la 34 nu se mai recupereaza ca la 20 dupa vreo noapte nedormita.
eu am multi prieteni casatoriti, cu servicii, copii etc, care ies seara si-n timpul saptamanii (sunt o groaza de cluburi cu party-uri joia, cinematografe de noapte, stand-up comedy, miniconcerte in pub-uri sau cina marti seara in brasov ca e biftecul mai bun acolo:) si ajung in patul lor pe la 3 noaptea si astia rezista, nene. dimineata se duc la munca, seara se joaca cu aia mici, eu sunt praf daca nu dorm suficient, nici nu pot sa focusez privirea a doua zi. sunt defecta? voi rezistati bine fara somn?
ma bucur ca va distrarati in we. lavi, nu era frig rau in aventura brasov? ai mei vroiau sa mearga pe la bran in we, dar au renuntat ca a nins. noi nu folosim casa aia iarna, suntem o familie de frigurosi si la bran cand e frig, apai crapa pietrele, nu oricum.
bic, la nichita e ceva neuniform cu activitatea fizica. la aproape orice sport l-as trage (am incercat diverse multe in ultimii 6 ani, unele doar cate o sedinta si gata) tinde sa refuze, vrea pe canapea, e destul de static si el. chestiile care-i plac sunt alergatul, de la asta nu se eschiveaza (prea des) si kartingul. o sa-l inscriu la un club, numai sa-mi fac timp nitel sa ma uit la preturi si zone etc. bicicleta nu-i prea place, cu rolele duc munca de convingere de fiecare data...
lavi, de la 12s te astepti sa se termine cu greturile astea, nu? doar n-o sa tina o vesnicie.
cristina, care iris? a cristinei hornoiu? nu a mers (a scris c. pe fb), dar oricum nu ne-am dus sa socializam si oricum nu te puteai intalni cu nimeni acolo, au fost multe mii de persoane in piata alba-iulia. numai concurentii copii au fost vreo mie (cate 200 la o categorie).
lavi, lasa-mi-o mie pe silvia o zi sa vorbim despre carol 2 si altii:) sau poate n-ar fi asa bine, as putea s-o transform din monarhista in comunista:) si p-orma o sa ma certi
madau e frumos la muzeul satului pt toata lumea. si pt copii, si pt indragostiti, si pt batranei si pt adulti stresati care doresc nitica liniste:)) are de toate.
lavi02 spune:
Iesirea la Brasov o stabilisem de vreo saptamana. Ne era dor sa iesim din oras iar in Bv nu mai fusesem de cand era Silvia bebe .
Vineri cand am vazut prognoza m-am speriat dar am impachetat haine groase. Sambata in parc aventura erau vreo 10 grade dar noi imbracati binisor si ne-am agitat pe acolo, nu ne-a fost frig. A picurat putin dar am avut geci impermeabile cu gluga. La pensiune am avut caldura in camera, a fost super. A doua zi a inceput sa ninga dar ne-am luat gecile mai groase pe care le adusesem cu noi si am vizitat Pelesul care e pe interior. Vremea nu mai permitea Parc aventura asa ca ne-am orientat bine sa mergem acolo sambata.
Anda, eu am pus cruce cluburilor pt ca nu am cu cine sa las copiii si oricum nu ma mai pasioneaza. Sa-ti fie de bine petrecerea.
Daa si eu sunt mare fana muzeul satului
La mandre pe la 10 saptamani am inceput sa scap de greturi, deci n-ar mai fi mult.
Maria, nu-mi fac cont pe FB, am avut si mi l-am sters. Nu fac prostia sa-mi fac altul nou la cat m-am chinuit sa-l sterg pe primul. Nu mi-a placut FB, primeam toata ziua mailuri de la el sa ma faca sa intru, mi se pare foarte bagacios, ti se baga in suflet. Orice click dai te baga in cont, nu multam. Nu-mi place de el.
Lavi 9+
Noki_Lara spune:
Hello!
Noi am avut parte de week-end santieresc: renovam-izolam cele 2 balcoane,asa ca e o mizerie si dezordine de nedescris in casa. Urasc chestia asta, dar trebuia facuta.
Lavi, chiar ma gandeam la voi daca ati mai plecat sau nu. Bine ca v-a priit Aventura Park. Las'ca data viitoare venim si noi si speram si la vreme mai buna!Tare faine povestile despre Cristina si Sofia mica.
Anda77, felicitari micului maratonist! De ce renuntai la unele sporturi dupa prima sedinta? Eu as mai fi incercat, macar 2-3 sa poata plodu'sa-si faca o imagine de ansamblu. Inot nu doriti? Sau la el e problema cu otitele, parca?
Cluburi, petreceri, distractii - eu nu am probleme cu asa ceva. Pot pierde noptile fara problema si a doua zi sa fiu fresh si sa ma scol devreme.Nu am eu ocazia sa ies pe cat de des as putea/mi-as dori, din varii motive.