Colectia de toamna-iarna 2005 (28)
Raspunsuri - Pagina 13
lavi02 spune:
'neata!
Am comis fapta de vitejie, am fost azi la analizele de trim I. Acum ma recompensez cu un cremes si o placinta cu dovleac.
Ile treaba cu noptile nedormite dureaza putin, scutece mi-e drag sa schimb, singurele faze de care mi-e cam teama sunt etapa bonei si adolescenta. Si bineinteles, mi-e teama si de boli grave, dar asta e unul din riscurile de a trai.
Inot - noi mergem la Club Daimon, intr-adevar ieftin nu e, noi platim 650 RON pe abonamentul de 20 de sedinte, e folosit la comun de fete, adica la fiecare sedinta se taie 2 intrari de pe abonament. Nu sunt serii, fiecare lucreaza in ritmul lui. Mergem de 2 ori pe saptamana. Eu am vazut copii cam de la 3 ani in sus acolo.
Lavi 7+
Noki_Lara spune:
Woooow, Ilenuta!!! Ce mai faaaaci? Ultima oara ne-am vazut in martie 2010, remember? Baga si tu niste detalii! Inot noi facem la medicina, pretul zic io ca e ok: 250 ron/8 sedinte. Sunt grupe de varste diferite. Variaza programul in functie de acest criteriu.
Laaavi, gestionarea efeicienta a resurselor zicea ca cremesul dimineata si placinta la pranz. Sau invers, ca-s comutative.Ce papusa a aramas pana la uma la voi? Stil Barbie? Lipsa papusii nu a fost remarcata, deci realizezi importanta ei...
Azi avem sedinta la gradi, asa ca va trebui sa fac niste inginerii de manevre ca sa duc ploada la inot si sa fug inapoi la sedinta si apoi la inot.
Tot Lavi, suuper tare si zen ai fost cu "Si bineinteles, mi-e teama si de boli grave, dar asta e unul din riscurile de a trai."
lavi02 spune:
Noki, o papusa Steffi, cred.
Bine zici cu importanta jucariilor, cam la fel e si la noi.
Le-am hapait pe ambele la micul dejun pt ca nu am mancat acasa, m-am dus cu stomacul gol la vampiru'.
Lavi 7+
camelia_daniela spune:
Lavi, esti mortala cu somnolenta ta !
Fetelor, am nevoie de "consultanta juridica" - eu am cumparat un apartament, am semnat actele la notar, suntem proprietari, ca sa zic asa! Ideea e ca sora-mea (avocat) imi zice ca eu, ca si cumparator, trebuie sa primesc tot setul de documente ale vechilor proprietari in original (titlul de proprietate, procesul verbal de primire, ordinul prefectului, contractul cu constructorul). Eu am primit de la notar doar copii. Cum ar trebui sa fie? Eu am intrebat la notar si acesta mi-a zis ca atat e ce trebuie sa primesc eu, ca restul raman la el in arhiva ... sunt intro ceata totala ! Sora-mea o sa-mi caute exact temeiul legal pentru spusele ei , pana maine. Mi-e urat sa ma duc sa ma cert cu aia pe-acolo ca nu cunosc detalii specifice. Daca aveti cunostinte in domeniu, v-as fi recunoscatoare, daca le-ati impartasi ... Cami & Alexandra Daria (02.01.2006) Cresc si iar cresc ... ! “The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals) Pixy's Style - BIJUTERICILE MELE ... Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!
ilenutza spune:
Camelia, intr-adevar actele fostilor proprietari trebuie predate in orginal.Pentru ca oricum nu mai folosesc la nimeni decat proprietarului.Ramase in original cine stie pe unde se pot face smecherii.Deci cere actele in orginal!!!!Sau sa o lamureasca sora ta pe dna notar!
Sa il stapaniti sanatosi!
Noki - spune rpd unde platesti tu doar 250 lei pt ca eu stiam de 400 la medicina.
Lavi somn usor!
Ile, mami de Victor si Andrei
www.flickr.com/photos/9510942@N05/show/with/4310431289/" target="_blank">POZE MARE 2010
felicia74 spune:
ilenutza. bine ai revenit!
La medicina se plateste 300 lei fara chitanta/10 sedinte sau 400 cu Sau, cel putin, atat a dat prietena Ilincai.
PS: si la medlife se fac analize sambata. Si se dau rezultatele online.
camelia_daniela spune:
Ilenutza, multumesc mult pentru raspuns! Merg maine la notar sa incerc sa ma lamuresc! Tineti-mi pumnii!
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)
Pixy's Style - BIJUTERICILE MELE ...
Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!
Bic spune:
lavi bravos, m-ai diganostiat pe mine. Mie mi-e frica sa traiesc! Mi-e frica sa-mi iau risaul de a trai! Si ajung la balamuc! Aseara fii-mea ma lua in brate si-mi spunea ca ma iubeste mult de tot si eu ii spuneam eu si in loc sa ma bucur de acest moment magic eu ma gindeam cu teama ca daca se intimpla ceva.
Cica e tratabil.
Imi aduc aminte de somnolenta din primele saptamini. Hai ca trece repede si dupa aia devii energica!
soanso spune:
neata la cefluta, fara zahar
va rog sa ma sfatuiti si pe mine ce pot face in situatia urmatoare: am cump apartamentul acum doi ani de la o doamna unic proprietar, de doua zile am aflat ca pe adresa noastra figureaza cu domiciliul din 2009 concubinul dansei pe numele caruia am primit in posta ceva executare silita, cum se procedez sa-i desfintez domnului domiciliul? deocamdata iam trimis un mail fostei proprietare dar nu stiu legal ce pot face/
Sorana e racita bocna, ii curge nasul tuseste, e ragusita, tb sa merg sa-i caut haine de toamna, la picior are deja 30 marimea.