Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (5)
Raspunsuri - Pagina 20
ooana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui coteasca fetelor ajutooor! ziceti-mi si mie cum se curata pestele de solzi mai simplu, ca daca ma apuc sa-i curat cu cutitul ma apuca dimineata ![]() , s-a gasit sotul sa-mi cumpere peste, si mi-a luat pesti intregi si multi, am zis ca nu e adevarat cand l-am vazut cu ei! acum tre sa ma chinui sa-i curat ca a zis ca el nu se baga, el i-a cumparat mai departe tre sa ma descurc![]() Corina, fericita mamica de Tudor Andrei Poze Tudor |
offf nu stiu cum sa te ajut dar iti "vand" alt pont
pune o punga in cada si curata-l acolo, asa cureti mai repede dezastrul din urma ta, plus ca nu mai gasesti timp de o luna cate un solz prin bucatarie
1an +
08.07.2010" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
ooana spune:
| citat din mesajul lui racusor2010 Oana ce faci iubita treaza la ora asta? cum a fost Matei cu bunicile? a papat, a dormit? ![]() am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum |
Racusorule te-am vazut nasico' ai fost superba

noi inca nu aem pozele de cand am nasit
stiti voi vorba aia cu "pantofarul care nu are pantofi" - finii nostrii sunt fotografi, intelegeti voi mai departe la Matei i-a mers minunat cu bunicile - rasfatat la maxim - a papat foarte bine, chiar mai bine decat cu mine asa ca l-am gasit mai grasut si plin de energie
noroc ca am chemat-o si pe soacra-mea ca la mama nu i-au aprobat concediul si ma trezeam ca nu am cu cine sa il las pe Matei (trebuia azi sa plece in Maroc si a pierdut biletul
) | Citat: |
| citat din mesajul lui palomina ... si eu .... un bolero ma rog, a ramas ca ma voi rasfata sapt viitoare la cosmetica asa ca ma scot eu cumva |
vai ce cunoscut imi suna
cred ca asta e "istoria" noastra, a mamelor - ori la raionul de copii ori la cel de jucarii - la cel cu haine de femei ajungem ori la sfarsitul programului ori nu mai ajungem deloc

| citat din mesajul lui bamboletta Oana- bine ai revenit...asteptam poze ...ce reactie a avut Matei cand v-ati intors |
l-a adus mama la aeroport si cand m-a vazut se uita la mine de parca mai avea putin si imi spunea "tu ce cauti aici, ai plecat!"
era asa mirat cu niste ochi mari, nu a plans, nu a ras...dupa 10 min nu se mai dezlipea de noi
si cred ca acum a constientizat ca plecam fara el...l-am pus seara la ora 20 la somn iar dupa 2 ore s-a trezit plangand si nu l-am putut linistii pana cand nu am aprins lumina si ne-a vazut ca suntem toti prezenti
clar ca prea curand nu mai plecam fara el, poate peste un an
ciudat e ca ne-am gandit intr-una la el si cand am incercat sa ne deconectam si sa ne relaxam ne-am simtit prost ca nu ne gadeam sau nu sunam prea des acasa

pupam cucuielevad ca sunt multe cazaturi zilele astea...si pe noi ne paste ca suntem tare miscareti in ultimele zile
1an +
08.07.2010" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
eladea2005 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ooana
offf nu stiu cum sa te ajut dar iti "vand" alt pont pune o punga in cada si curata-l acolo, asa cureti mai repede dezastrul din urma ta, plus ca nu mai gasesti timp de o luna cate un solz prin bucatarie 1an + 08.07.2010" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe. Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor Noi 2 www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip |
haha, ce tare ai fost...
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP
ALBUM NOU
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
eladea2005 spune:
oana, dragu de Matei...ce mortali sunt ei...
uffff, Filip e tare mamos...cum ma vede, nu ma slabeste, tot la mine vrea...
si plange daca ma vede ca plec...
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP
ALBUM NOU
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
bumblebee spune:
Pustiul a reusit sa cada si a doua oara azi in mufa, de parchet de data asta
. A curs mai mult sange ca prima data, s-a spart buza si pe exterior si a crapat pielea usor pana la nas
.
Are rost sa spun ca noi, 2 adulti, ramanem stupefiati.. de fiecare data.. Macar are dintii la locul lor..
Corina, mie daca imi facea o surpriza de asta barbatul, ii faceam si eu o surpriza faina, peste gatit cu solzi
, si-i spuneam sa dea pielea la o parte (el zice ca mananc bureti si ca n-as face asa ceva
). La noi in casa el se ocupa cu astea, e drept ca daca nu e prin preajma, o fac si eu, dar bolmojind mereu..
Stiu ca e oricum tardiv orice raspuns, dar nu as fi avut nicio solutie (cea a Oanei cred ca e cea mai buna varianta totusi). 
bumblebee spune:
Oana, chiar daca v-a fost dor de el, e suuuper ca el s-a simtit bine cu bunicile!! Tu cand incepi munca? 
Crisu', cum a fost prima parte a drumului? 
Victooo! Cum fu' la munci?
Rubia, lasa-le-ncolo de treburi, nimic nu e mai important decat sanatatea!! 

Eladea, si al meu e numai dupa fusta mea, e atat de mamos, de lipicios, iubaret
.
nela_didea spune:
Va pup fetelor.
Cristinuco...nu poti sa mergi noaptea? Noi am plecat seara pe la 7 de aici si dimineata la 9 am fost la destinatie, adica Grecia, Halkidiki, Hanioti (950km). Am facut rost de un landou din ala cu manere, am luat de acasa perinuta si jucarica lui preferata si a dormit puiul meu toata noaptea pana dimineata la 7 cand i-am dat 120 lp si iar somn pana aproape de destinatie.Leganatul masinii ii place la nebunie.
E musai sa pleci ziua? Nu poti amana? Oricum concediu placut sa aveti.
racusor2010 spune:
Oana bine ca a fost bine Matei, asa e, dupa ce te intorci e problema, asa a fost si la noi cu nunta, era numai dupa noi a doua zi, sa nu mai plecam pe undeva...noroc ca apoi am stat o saptamana cu el la Sighisoara...iar noaptea imediat urmatoare a dormit intre noi si s-a linistit...
ma duc si eu la nana ca nu stiu ce fac ca ma tot culc asa tarziu....
am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum
bamboletta spune:
Neata poftiti la 
Puiutii mei au muci
si doar o sapt a fost la gradinita Antonia ....imi vine sa ma impusc
Ce sa le dau? formula 1, oscilo? doar le curge nasul de ieri 
Corina- si noi am avut peste de curatat ieri...eu l-am curat de solzi...sotul a facut restul
....oricum ideea Oanei e super...o voi aplica si eu data viitoare.
Bumblebee- offf tare imi e frica de cazaturile astea...dar tare neastamparati sunt
sa treaca repede
duminica placuta va doresc
fara cazaturi