Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (5)
Raspunsuri - Pagina 19
ciristina_serban spune:
Ziua buna de la noi.
Multumesc de cafea Katalina, coteasca...
Am intrat sa va salut ca mai tarziu nu cred ca mai apuc. Deja se anunta gratar azi cu niste prieteni la noi acasa iar maine cica iesire la padure, cat mai e cald sa profitam
... Pana nu vine vremea rece nu scap de we aglomerate. Pe de o parte e bine ca ne strangem cu totii si trece timpul rapid si frumos, dar deranjul si vasele de dupa, m-au cam adus la disperare. Iar daca stam singuri pe acasa, ne impungem, io cu sotul, de plictiseala, copii agitati si ei.. asa ca... cum o dau nu-i bine..![]()
Va pup pe toate si va doresc un we fain.
puiutz_mic spune:
Buna fetele, am intrat sa va urez si eu un week-end placut, eu am de lucru, sotul e cu Raducu, poate dupa-amiaza mergem putin pe plaja...
nu am chef de nimic 
Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010
Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!
lauri_ca spune:
Buna,fetelor!
Va multumesc pt. aprecierile la poze.
Ne-am spart si noi buzita ieri
. Se juca in pat ca mai nou ii place f. mult sa alerge in pat si sa-si de-a drumul in fund, doar ca si-a dat drumul cu gurita de tablia patului. N-am avut timp s-o prind
. Binenteles ca avea sange pe fata, dar nu m-am speriat ca stiam cum ati patit si voi si m-am gandit ca era de la buza. A plans mult si i s-a umflat buzita, dar a uitat pana la urma.
Azi noapte am dormit la mami, m-am alintat si eu putin. Tare bine e la mama acasa!
bamboletta spune:
Crissy- mi-a spus mie personal...nu ne-a auzit nimeni
asta mai lipsea sa strige in gura mare...oricum stiam deja ce o sa faca Antonia
e zvapaiata rau...na ce sa-i fac...asa e ea.
Oana- bine ai revenit...asteptam poze
...ce reactie a avut Matei cand v-ati intors
Lauri_ca-
fetita cu codite sa treaca bubutza
fug sa curat pestele...weekend placut 
bumblebee spune:
Hello!
Am intrat sa va salut in graba si sa va pup!
Aseara am avut musafiri. Am facut fajitas
. Dar m-am bagat abia la 1 in pat, cu 2 treziri si cateva foieli de-a piticului si la 7 oricum trezirea definitiva.
Azi am fost la socrela in beci, sa facem curatenie, sa punem borcanele pt iarna. V a fost in mofturi si urlete, dar cred ca era obosit.
Aaaa, nici V nu a vrut sa se lase prejos, a luat o fata de beton, si-a spart buza
, avea o buza, manca-l-ar mama sa-l manance, Angelina Jolie, nu altceva
. Mi-a stricat ziua de la prima ora
. Asa de tare ce ma pot supara cand se loveste la cap, imi vine si mie sa dau dup-aia 
. Nu vroia sa stea cu soacra, nici la ea in brate, dar dupa ce i-am explicat ca am treaba si ca nu plec nicaieri fara el, ca vin dup-aia sa il iau, s-a dus la soacra si a fost ceva mai sociabil.
Asta am vazut ieri la Irina (fosta supernanny) la Antena 2, cum povestea de angoasele copiilor care nu se dezlipesc de parinti.
Fug!! Ma killereste barbatu', tre' sa fac mujdei pt gratar
.
Alice_Elena spune:
Ai mei dorm. Toti 3 cred
iar pe mine m-a apucat harnicia. Am pus sa fac niste gem de prune. Cateva borcanele pt mara ca noi nu ne omoram cu gemurile
Zi frumoasa!
Mami de
Mara Nicolle (20.08.2010) si
23+ 
rubia spune:
Hai salut!
N-am mai scris de cateva zile,am fost toti raciti,dar zdravan... si bineinteles ca eu trebuia sa fiu cea care se mobilizeaza si care sa-i trateze pe toti...Sunt undeva pe la inceputul cap 4 (pg 3) deci nu prea stiu ultimele noutati,dar recuperez.
Si plus ca imi dau seama ca obosesc repede ,imi raman tot timpul lucruri de facut pe maine,iar maine pt poimaine, si tot asa...duc lipsa zdravana de somn,sper sa-mi revin repede.Ma doare si operatia ca mi-a tras fii-mea doua picioare cand o schimbam si cred ca s-a deschis pe interior ca ustura,dar na suport cat pot si merg inainte.
Va pupam si revenim 
Alice_Elena spune:
Offf rubia. Mai lasa-le si tu pe saptamana aialalta si odihneste-te ca nu iti ridica nimeni statuie. Gandeste-te la viitorul tau bebe ca trebuie sa aiba si el parte de o casuca comfortabila ![]()
Mara inca doarme. Ne apuca 12 noaptea cu ea treaza in stilul asta
Mami de
Mara Nicolle (20.08.2010) si
23+ 
coteasca spune:
fetelor ajutooor!
ziceti-mi si mie cum se curata pestele de solzi mai simplu, ca daca ma apuc sa-i curat cu cutitul ma apuca dimineata
, s-a gasit sotul sa-mi cumpere peste, si mi-a luat pesti intregi si multi, am zis ca nu e adevarat cand l-am vazut cu ei!
acum tre sa ma chinui sa-i curat ca a zis ca el nu se baga, el i-a cumparat mai departe tre sa ma descurc
Corina, fericita mamica de Tudor Andrei
Poze Tudor