Dulceturi si papanasi de 4 ani! La multi ani!(436)
Raspunsuri - Pagina 8
Erina spune:
Nana imi place mult sistemul vostru atit de child oriented. Si la Daria e regula ca jucariile stau in rucsac si pot fi luate doar la somn.
Si mai uitasem o floare pentru Carpatina
.
Piciulika cum va bucurati de incalzirea vremii? Ce mai fac frumosii? m-am gindit la voi pentru ca parte din actiunea cartii pe care am citit-o se petrecea in Brisbane.
So...www.youtube.com/watch?v=SmM0653YvXU" target="_blank">Pitbull feat Marc Anthony-Rain over me!
Sabina spune:
Nana, e f interesant, si cred ca poate asa ar fi trebuit sa facem si noi, sa il luam mai repede acasa la inceput, dupa o ora, doua.
Azi de dimineata s-a matait ca el nu merge la gradinita, dar sotu meu nu l-a luat in serios. Cand au ajuns acolo, a fost f happy sa o vada pe Mirela(educatoarea), si cand tati i-a zis papapa samd, nu s-a petrecut nimic dubios:)
E adevarat ca l-a lasat cu Mirela afara la tobogane.
Cat mai e vreme buna e ok asa...
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Erina spune:
A fost asa placut la mica petrecere de la gradinita!!!
Am fost tare fericita sa vad ca e o grupa minunata, de copii frumosi, activi dar foarte bine crescuti. Nu am vazut nici o umbra de rautate sau de enervare.
Daria a vrut sa se imbrace in printesa, i-am dus rochia si ceilalti copii au fost foarte incintati. Fetitele o imbratisau-imbratisarea aceea de copii cu tot antebratul in jurul gitului si obraz la obraz, o admirau, iar baieteteii vroia sa fie printul.
O alta surpriza a fost ca Daria a cintat foarte corect impreuna cu ceilati copii, trei cintecele ...12345 once I caught a fish alive...etc.
La cintecele de la radio le mai potriveste ca nu stie cuvintele dar aici chiar corect.
O fetita i-a spus: E foarte bun tortul iar ea i-a raspuns serioasa: multumesc.
I-am lasat jucind musical statues.
Davis s-a jucat linistit cu un camion, a baut un pic de suc si a analizat totul cu privirea lui curioasa.
Sper ca si voi aveti o zi buna.
Ema multumesc pentru telefon.

carpatina spune:
La multi ani Oana Isabella de mami Amar!
La multi ani Andrei Laurentiu de mami Terrapin!
La multi ani Eva de mami Andreea_Ago!
Sa aveti o viata lunga si fericita! 
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
carpatina spune:
La multi ani balaceanu_l!

Ani multi si fericiti! 
=====================
carpatina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Erina A fost asa placut la mica petrecere de la gradinita!!! |
Ma bucur ca a iesit bine. Vedem poze?

btw, poze cu peretii colorati din camera copiilor cand apar?
=====================
Sabina spune:
a fost bine azi, si a mancat rezonabil zice eu, ciorbita toata si jumatate felul 2 , fata de ieri cand de felu doi nu s-a prea atins.
Tot n-a vrut sa lase papuceii:)) dar am intalnit-o pe educatoare care e o fata subtirica si finuta (o stiam doar de la sotu din povestite, ca dimineata el l-a dus) si au facut si engleza si la sfarsit Ghe i-a zis gubai :) Si a remarcat ca lui ii place sa cante:)
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Sabina spune:
Erina, ce dragut! Imi amintesc si eu cu nostalgie si mare drag de ziua sofiei la gradi :)
Fetitele sunt asa serioase la 4 ani.
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo