Dulceturi si papanasi de 4 ani! La multi ani!(436)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

am constietizat azi ce baba sunt :D
exact acum 25 de ani am inceput scoala:)

Ghe a venit vesel acasa, cu doua buline pe tricou. dar mare scofala nu am scos de la el si sotu era atat de obosit ca a elrgat prin soare tata ziua incat nu a mai intrebat amanunte, El zice ca se duce si maine cu tricoul cu masina. Dar papuceii nu i-a lasat acolo ...:P

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Multumesc dragi prietene pt asa primire. Mi-era si rusine ce mult am absentat.
Recunosc ca a fost o decizie de moment, si de la idee pana la a o pune in practica nu a fost nevoie decat de un pas. Dupa discutia cu educatoarea Sarei si incoltirea ideii, am adunat cartile din bibliografie, fetele au plecat in vacanta la bunici 1 saptamana, eu am invatat, m-am prezentat la concurs si am luat o nota suficient de mare incat sa imi permita sa aleg ce imi doream, respectiv un post la gradinita Sarei. Mi-a si placut ce am invatat, mi-a fost si f util si iata-ma aici. Sunt la grupa Sarei pentru ca aici era nevoie de un cadru didactic. Si eu am avut ceva retineri, dar Sara mi-a demonstrat ca are maturitatea de a face demarcatia la gradi intre mami si educatoare. Pana acum totul decurge peste asteptari. Copiii sunt asa de dulci si receptivi, parca i-as sti dintotdeauna. Ne-am negociat relatia si convietuim excelent. Cred intr-adevar ca mi se potriveste si ca imi va oferi satisfactii imense.

Teo, eu mereu am zis ca timpul de calitate petrecut cu copilul e cel care conteaza. O mama buna e o mama impacata cu sine. Iar tu esti o mamica de nota 10

Sabina, ce ma bucur de vestile bune despre Gheo

Pt Maia, toata dragostea mea

Iar pentru voi, mamici dragi, o zi minunata

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

La multi ani Amalia Elena de mami anghelada!

La multi ani Rebeca-Maria de mami bebeka!

Sa fiti sanatoase, iubite si fericite!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Gabi, ma bucur nespus pentru tine! Iti doresc din inima sa ai parte de toate satisfactiile meseriei!
Acomodare cat mai usoara micutei la cresa!

Draga Ema, pentru tine cu dedicatie speciala!
Nu prea imi place sa ma arat lumii pentru ca nu-mi place cum arat in ultima vreme. Boala si grijile si-au pus amprenta. Am slabit din nou, m-am tras la fata, dar asta e cu totul alta poveste. Ma omoara mai mult drumurile si chestiile administrative pe care trebuie sa le rezolv singurica. Dar nu ma mai plang pentru ca sunt o luptatoare
Ieri dimineata dupa 2 ore de gradinarit, am fost sunata de educatoare sa vin sa-l iau pe Andrei ca se simte rau. Avea febra foarte mare 39.5 si tremura din tot corpul. Asa ca dupa ce am cules fata de la scoala am plecat la medic. Diagnostic: angina. Avem antibiotic, dar cum astazi febra a fost tinuta sub control de antitermice si s-a simtit in stare sa mearga cu mine la spital, de data asta pentru mine(controlul bilunar ), nu i l-am mai dat. Sa vedem cum se prezinta peste zi. Dupa-amiaza avem dansurile si inca nu m-am decis daca sa-l las sa faca antrenamentul sau sa fie simplu spectator.
Multa sanatate si refacere cat mai rapida lui Sebi!
Maine au prima ora de engleza si tare sunt curioasa sa aflu impresiile Alexandrei. Zilele astea vad ca s-a trezentat bine, s-a obisnuit si dupa orele de curs imi spune cu mandrie(ca a putut sa tina minte ) ce au de pregatit pentru a doua zi.

Si acum o intrebare-ntrebatoare pentru mamicile cu copiilasi mari. Ati facut pana acum vaccinul Priorix tetra sau mergeti pe cel facut in campaniile scoalare? Asta din comert cuprinde printre altele si varicela, iar noi am facut deja Varilix-ul. Cel de stat e simplu. Intrebarea era daca l-a facut cineva care in trecut a ales si vaccinul pentru varicela si care au fost reactiile de dupa.

_

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA si ANDREI

cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

ALATURI DE BIBI

BAZAR DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Vale, multa sanatate lui Andrei si multa putere tie. Bravo Alexandrei ca tine minte ce are de facut, a mea e zapacita rau. Succes la engleza! Nu am facut Priorix Tetra pentru ca si noi avem Varilrix facut si cica nu ar fi recomandabil. Mai asteptam sa vedem ce se mai intampla cu vaccinurile pana la finele anului, sau incerc sa ii aduc din alta tara.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Sabina

am constietizat azi ce baba sunt :D
exact acum 25 de ani am inceput scoala:)

Bine mah, multam de compliment!

PS Trimite baiatul si maine ca pare de bine.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alinkav
In rest mi l-a laudat ca e mereu activ, ca stie raspunsurile la toate intrebarile, mereu cu mana pe sus.
Astept si eu sedinta cu parintii, cred ca va fi sapt viitoare, inca nu ne-au anuntat.

vezi, vezi?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Yaia
[Roxana, cica noi acasa ar trebui sa-i facem activitati de astea gen colorat, desenat si sa-l obisnuim sa srea concentrat la ce face. Aia cu entuziasmul i-am dat de inteles ca e aiureala si ca nu ma intereseaza sa devina pictor.

Si te ai apucat? Dar cu entuziasm sa fie, nu asa oricum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

trimit, trimit :)

dupa 25 nu mai numar pana la 30 ;))))

Va#537;entina arati f bine. prefer ca tine decat ca mine, m-am ingrasat f f rau de la ultimele doze de cortizon combinate cu stat pe scuan sa scriu teza. Devine deja periculos , serios. Asa ca de azi gata, usor usor intru pe regim.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Citat:
citat din mesajul lui valentina_22

Draga Ema, pentru tine cu dedicatie speciala!
Nu prea imi place sa ma arat lumii pentru ca nu-mi place cum arat in ultima vreme.

Ba esti foarte frumoasa!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput