Dulceturi si papanasi de 4 ani! La multi ani!(436)
Raspunsuri - Pagina 5
mandarinutza spune:
Sabina, asta e , si mie mi-ar fi placut sa fie Gheo coleg cu Antonia, dar daca nu s-a putut asta e. Poate mai era loc de flexibilitate si rabdare de ambele parti, dar nu pot sa zic mai mult, tu stii ce este mai bine pentru copilul tau.
alinkav spune:
Hai mei duamna T, nu fi modesta!![]()
Esti o mamica super!
Gabi, bravo tie ptr asa decizie!Si eu cred ca sunt norocosi copii care sunt in grija ta!
alinkav spune:
Am primit ceva mai devreme un telefon de la invatatoarea lui Alex, precum ca s-a certat tare cu un coleg(cu care se intelegea bine de altfel), si ca l-a tras pe Alex atat de tare de tricou ca i l-a sfasiat. Alex a plans rau, dar se pare ca s-au impacat dupa, si chiar isi vorbesc in continuare. Motivul inca nu-l stiu, aflam diseara.
Offf...si suntem in prima saptamana de scoala!
ceamica spune:
bifam noi casuta pentru virusi ! Aseara avea febra
. Deocamdata are mucisori . Asadar astazi e cu mine acasa !
Carpatina
ieri cand l-am dus se plangea ca nu-i place , sa nu-l las acolo etc. Aseara la masa ii spunea lui Puf ca a fost frumos astazi la gradi ! Asa ca baga mana si alege . E clar ca nu-i convine ca nu i se mai cauta in coarne insa daca eu nu ma pot abtine sa nu o fac atunci am decis sa-l dau la gradi
Si o sa-l las acolo deocamdata pana la 16 ca sa-i mai pot da 2 mese pana la 22 cand intentionez sa-l pun la somn si daca incet incet va manca , atunci ii voi prelungi sederea , adica 17,15 va scrie pe el ! Dupa cum vad are sistemul imunitar jalnic , mai ales ca el nici nu mananca . Acum e f ciudat cum a racit el chiar imediat , analizele au iesit bune si nu e deloc anemic ! Am reinceput si cu vit d si o sa mai discut cu dr sa vad ce masuri sa mai iau ca nu-l vreau acasa cu mine
( traducere : vreau sa nu raceasca)
Imbunatatiri deja notabile : copilul meu doarme la pranz !
Vale unde ai dat-o pe Alexandra , la 196? F frumos ai scris iar domnisorica frantuzoaica sa aiba un an exact pe gustul ei ! 
Mi-ar fi placut o poza cu voi doua 
Un pupic special pentru Gheorghe 
Seb mi-a spus ca mai vrea si el la Antonia sa se joace de-a mileasa ![]()
Rox
, Duamna V
, Yaia
,Elena
Gabriela
Luiza
si toate mamicile nenumite
La multi ani Rebeca !
azi si la noi e sarbatoare , e ziua mamei mele ! plecam s-o sarbatorim
va pup
Roxana_G spune:
Ceamica, multa sanatate lui Sebi! Pai se poate asemenea vesti? Ia sa se insanatoseasca repede ca sa aiba ocazia sa se obisnuiasca la gradi.
Sabina, cum a fost azi la noua gradi?
Alina,
cred ca asa e cu baietii, si mie imi e groaza cum va fi cu Andrei la scoala. Asta este, o sa afli diseara detaliile probabil, sa speram ca a fost asa o boacana de inceput.
Gabriela, tare bune vestile de la voi. Super idee cu job-ul tau, cred ca Sara e incantata. Mult succes iti doresc! Si adaptare usoara la cresa Sofiei.
Cumatra, ia potoleste-te! Eu petrec si mai putin timp cu ai mei si ma faci sa ma simt prost. Eeeee!
alinkav spune:
Ema,
lui Seb sa-i treaca repede!E super ca vrea sa doarma la pranz, ca e chiar benefic. Olivia e alt om atunci cand doarme la pranz, mai cooperanta, si vesela.
Si Alex s-a obisnuit sa doarma la pranz vara, si luni era foarte obosit dupa masa, casca intr-una. Acum s-a obisnuit deja.
Rox, da, asa e cu baietii mari, incep sa iasa scantei!![]()
In rest mi l-a laudat ca e mereu activ, ca stie raspunsurile la toate intrebarile, mereu cu mana pe sus.
Astept si eu sedinta cu parintii, cred ca va fi sapt viitoare, inca nu ne-au anuntat.
Sabina spune:
uf, Alina, asa e cu baietii. Ce se mai bateau si la mine in clasa cand eram eleva...![]()
Ce bine insa ca Alex e jovial si nu tine supararea. Insa da, e f periculos sa se loveasca, Doamne fereste.
Ghe a ramas cu educatoarea in curte (ceilalti aveau optionalul de germana) si nici nu s-a uitat la sot cand i-a spus pa pa etc. La 13.30 il ia si vad atunci. Fata e tanara si zice sotu ca seamana mult cu profesoara de pian a Sofiei.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
carpatina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Gabriela77 lucrez ca profesor/educator, |
Wow, Gabico.... felicitari, asta e un job care cred ca mi-ar place tare tare sa-l am... Nu stiu daca l-as pune primul pe lista, dar cu siguranta e in primele 3... Succes!
Si alegerea grupei a fost a ta? ca pe aici regula e ca nu ai clasa in care e copilul tau..
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
Yaia spune:
Luy, avem si noi sedinta comuna, in care vorbeste educatoarea vreo ora si apoi educatoarele vreo 1, acolo se spun chestii generale. La sedinta 1-la-1 se vorbesc chestii despre copil, evolutia lui, asteptari, puncte slabe, puncte forte, la ce se va lucra anul acesta. Se completeaza asa numitul Educational Plan. Evident ca asta cu 'entuziasmul' e o balarie, nu poti sa faci pe cineva sa fie entuziasmat de ceva ce nu-l atrage. I-am si spus ca nu ma intereseaza aptitudinile artistice, ca noi, parintii lui, nu avem inclinatii spre asa ceva, deci nu are pe cine mosteni si ca daca vrea sa-l faca interesat de desen si colorat, sa aleaga modele care il atrag, masini, avioane, rachete. De exemplu, am avut de colorat o imagine pentru propriul dulapior si educatoarele au prezentat 4 poze de colorat, toate animale. El a ales veverita pentru ca ii place 'veverita amuzanta' de la Ice Age. I-am spus educatoarei ca aveam mai mult succes daca printre poze avea si o racheta ceva, clar ar fi ales-o pe aia si ar fi fost mai incantat de proiect. Nu cred ca a priceput...
Roxana, cica noi acasa ar trebui sa-i facem activitati de astea gen colorat, desenat si sa-l obisnuim sa srea concentrat la ce face. Aia cu entuziasmul i-am dat de inteles ca e aiureala si ca nu ma intereseaza sa devina pictor.
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
carpatina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alinkav s-a certat tare cu un coleg(cu care se intelegea bine de altfel), si ca l-a tras pe Alex atat de tare de tricou ca i l-a sfasiat. |
Gata cu dansul! de maine merge la karate!
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)