Dulceturi si papanasi de 4 ani! La multi ani!(436)
Raspunsuri - Pagina 4
Roxana_G spune:
Amalia si Rebeca 
Neata tuturor, sper ca azi va fi o zi buna. Azi am dus eu copiii (dupa 2 zile in care a fost tati de serviciu), mi s-a parut totul ok, cel putin in mare, ca mici stangacii sunt peste tot. Diseara am sedinta cu parintii la scoala.
alinkav spune:
Neata si de la noi!
Si la noi pare totul ok, am intrat cum se spune in paine!Un copil fericit si ragusit la scoala, si altul incantat la gradi. Cum a ajuns Olivia la gradinita, cum au luat-o in primire prietenele ei, au inconjurat-o, ea incantata desigur!A zis ca a mancat mamaliga, si ca i-a placut.![]()
Azi am trimis-o la tuns, bretonul trebuie scurtat si din lungime vreo 3 cm. Mama se ocupa s-o duca la coafor, abia asept s-o vad!
Gabriela77 spune:
Buna ziua, buna ziua! Mi-e asa rusine de absenta mea ca abia mi-am facut curaj sa scriu...
Mie parca nu imi mai ajunge ziua.
Am inceput gradi, eu si Sara la aceeasi gradinita
, lucrez ca profesor/educator, asta asa ca decizie de moment. Am fost cam dezamagita de interviurile la joburi din domeniul meu, iar asta cu gradinita a venit asa, ca o idee lansata de educatoarea Sarei cu care ma intelegeam f bine.M-a incantat programul, 5 ore/zi numai in invatamant mai poti gasi, bine si banii sunt pe masura, dar asta a fost un aspect pe care=l cunosteam si mi-l asumam. Nu stiu pentru cat timp, atat cat imi va placea si imi va aduce satisfactii, da. Ca sistemul in sine e de....Dar copiii, adorabili. Imi reintru usor in mana, am avantajul ca ii cunosc pe copii si parinti, e grupa Sarei
. ca absolventa de liceu pedagogic, am profesat 1 an ca invatatoare inainte de a da la facultate si mi-a placut mult si atunci. Acum e diferit, avand eu insami copii. Sara se comporta peste asteptari in situatia data. Si-a dorit mult sa revina la gradi alaturi de prietenii ei.
Sofi a inceput cresa, prima zi fara plans, apoi cu plans si cu nod in gat la plecare, deja e mai bine, plange mai degraba de oboseala pe la 11-12. Toata lumea o adora acolo si o gasec mereu in bratele ingrijitoarelor. Are un lipici la oameni, ceva fantastic. Vorbeste, face numai la olita, pampers mai punem la somn, mananca singura, cand va veni la gradinita va avea o autonomie...Speram sa ne ocoleasca virusii, in resti, inceputuri noi...
Vreau sa felicit toti puii care si-au aniversat cei 4 anisori si parintii lor.
Altfel, fetele ma solicita la maxim si le acord fiecare clipa. Se joaca mult impreuna si parca se cearta tot mai rar.
Cam atat despre noi, pt toti scolarii si scolaritele, gradinarii si gradinaresele mult succes si fara virusi, da?
Elena, 
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si
Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele
Sabina spune:
La multi ani Amalia, la multi ani Rebeca!!
Gabi, ce frumos suna ce povestesti tu acolo! Si eu cred ca pt o mama cu copii slujba ideala e in invatamant, de aceea am ramas eu la facultate dupa ce am terminat.
Sotul meu a fost azi la gradi sa plateasca ziua de luni si sa il retragem, totul a decurs f lin. De altfel nu si-a pus nimeni poalele in cap nici ieri, totul a fost la nivel de discutie, (ma rog mai mult doamna a zis si eu am ascultat);
imi dau seama ca as fi putut lasa sa se inteleaga altceva, e adevarat ca m-am necajit de nepotrivire, dar nu s-a certat nimeni cu nimeni.
Mandarinuta, Gheorghe suspina dupa Antonia, mi-a zis aseara inainte sa adoarma ca spera ca orezul lui cu pui pe care nu l-a mancat luni macar l-a mancat Antonia, ca era ingrijorat, oare ce s-a intamplat cu mancarea?:)))
Mie imi pare sincer rau ca nu au fost colegi acuma, dar mai speram pentru la scoala:))
Acuma s-au dus sa se joace cu copilasii la gradinita Sofiei, sunt curioasa ce va fi.
fata mea asta mare mi-a zis sa nu o mai pisez cu cum s-a acomodat la scoala „ sunt clasa a 3-a, ce ma tot intrebi”
![]()
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Yaia spune:
LA MULTI ANI
Sasha Gabriel de Alice_
Rares Cristian cel cu ochi de peruzea de diwana
Rebeca-Maria, isteata domnisoara a bebekai!
Sa aveti vieti minunate si sa va bucurati din plin de ele!
Un gand bun pleaca spre ceruri, spre ingerasul nostru Maya de youngrita200, care ar fi implinit ieri 4 anisori! Somn lin, Maya!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
mihailescu teodora spune:
Imbratisez mamicile!!
Yaia,acum Maya vegheaza asupra celor 2 surioare ale ei,pentru ca Rita are acum 2(3) fetite!

mandarinutza spune:
La multi ani Amalia si Rebecca!
Mami Bebeka mai scrie si tu despre comoara ta!
Gabriela, felicitari pentru noul job, cred ca ti se potriveste de minune, in poze te-am vazut mereu radiind de fericire alaturi de frumoasele tale si cred ca activitatea de educatoare iti va aduce multe multe momente frumoase, chiar daca sistemul este mai dificil. Iar faptul ca poti sa fii si educatoarea fetitei tale e minunat, Sara cred ca este foarte mandra de mamica ei. O
pentru decizia luata si sa ai parte numai de bucurii in fiecare zi, sunt sigura ca o sa te iubesca totii copilasii din grupa.
mandarinutza spune:
Luy, pentru petrecere, sotul nu cred ca ajunge, se intoarce pe 1 din Bucovina, o sa ajunga acasa dupa-amiaza, deci in principiu o sa fiu eu cu 2 copii. Ma ofer pentru pregatirea unor prajiturile daca e nevoie.
mihailescu teodora spune:
Gabitza
impartasesc exact ceea ce a spus Mandarinutza!Te felicit pentru asa decizie!!!!Esti minunata cum te dedici fetitelor tale!Eu ma simt si prost cand citesc,ca nu petrec atat de mult timp cu Mihnea!