Dulceturi si papanasi de 4 ani! La multi ani!(436)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Vale, pupacim scolarita frumoasa si pe mami membra a comitetului de parinti. Mult succes ambelor! Ma bucur ca e ok invatatoarea si ca ati comunicat, nu suna prea bine chestiunea cu culegerile, dar o sa vedeti voi pe parcurs, poate nu forteaza toti copiii si se adapteaza in functie de fiecare. Extraordinare dotarile clasei, intr-adevar este super pentru o scoala de stat (pfiii, cat ne costa pe noi astea ). Chiar ma gandeam si eu la Alex si la tabla lor, ca nu va avea sentimentul elevului de serviciu care incearca sa stearga tabla cu buretii murdari si flescaiti. Succes fetei la testari, sigur va fi foarte bine. Si temele sunt frumos alese. Legat de sport, banuiesc ca va fi mereu ultima ora, altfel cam ciudat sa stea cu aceleasi haine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Sabina, imi pare sincer rau pentru tine ca esti bolnava... Dar zau daca pricep de ce ai sentimentul ca tu esti singura pe lume in situatia asta...

Si ma abtin de la alte comentarii pentru ca de la mine se "vede" ca inca nu esti dispusa sa accepti ca si tu ai gresit... si e departe de mine gandul de-ati crea un disconfort doar prin simplu fapt ca nu-ti cant in struna..

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui moldoveanca

Carpatino eu am o mare pofta zilele astea.Un goufre de ala cu ciocolata belgiana ,frisca de aia buna si niste capsuni aruncate asa in scarba deasupraCe zici ma ajuti?Sau mananci tu unul pt mine?trandafirasul

mami fericita de Vladut Dominic

Nu prea am io voie sa mananc asa o bomba calorica... daca doar ma uit la el se pune?

=====================

Mergi la inceput

Luy, am inteles ca te-ar fi contactat personul?

=====================

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

noi amandoi(gheorghe si cu mine) am fost f incantati de mersul la gradinita. Pana azi de dimineata i-am prezentat gradinita in cea mai frumoasa lumina posibila si asa o sa facem mereu daca vrem sa il integram undeva.

Perfectiune nu exista si nu cerem:)

Poate eu am gresit totusi cu ceva, poate trebuia sa il las mai putin in prima zi, ca sa nu simta din prima toata avalansa de interdictii. Aici e o lectie:)

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Uite vezi cum ma faci tu sa-mi urnesc burtoiul pana la Beljica dar macar vad si frumusete de trandafiras.Dupa ce nasc si se incalzeste un pic sa stii ca venim ca si sotiorul are niste pofte de nu stiu cate de feluri de Leffe.

Mergi la inceput

Carpatina, UnDE am gresit? jur ca nu ma supar pe tine.

Cum mi-am alaptat copiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Roxule nu stiu sincer cat costa scolile private ,om vedea la anul dar sunt sigura ca nu avem nici o sansa .Nu vreau sa-mi laud copilul dar in fiecare zi cand ma intalnesc cu cei de la gradi ma intreaba daca ia ore in particular ca stie foarte multe in diferite domenii.Sincer mie nu mi se pare si ma gandesc ce standarde au ei de fapt.Off dar nu incep iar ,gata suntem aici si vom fi impreuna cu totii si casa mea e acolo unde e familia mea,am spus bine YAIA?In fiecare zi te pomenesc

Mergi la inceput

Eu cred ca ceva nu s-a inteles. Noi am dus copilu la gradinita la dorinta copilului. Daca copilu nu mai vrea acolo, si imi permit sa nu-l mai duc, care e greseala?
eu nu inteleg, serios, asa am facut si cu Sofia, am dus-o cand si cand pana a prins gustul, si n-are nicio problema de integrare, ba e prima in clasa si f prietenoasa.

Cum mi-am alaptat copiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

La multi ani Rares si Sasha!

Valentina, felicitari pentru frumoasa scolarita, multe succese ii dorim in primul an scolar. Ce frumos ai povestit impresiile tale despre scoala si doamna invatatoare, asa ma bucura sa vad si o abordare pozitiva a scolii romanesti, nu numai tot ce vedem la stiri.

Mergi la inceput