Dulceturi si papanasi de 4 ani! La multi ani!(436)
Raspunsuri - Pagina 21
cecilia L spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luy Erina, Daria e absolut superba in rochia de Rapunzel . Pupici dulci frumoasei printese, am vazut ca s-a distrat de minune, bravo ! De-abia astept sa ne revedem, vorbim cand ajungeti in Bucuresti.Noi fugim pana la Baby Expo, sper sa gasesc pantofi pt Maria. Sa aveti o duminica frumoasa ! Reminder mamicilor care nu au trimis inca poza pentru poster : ASTEPT PANA LUNI SEARA ! Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 ) |
Luy, nu stiu daca ai gasit pantofi, dar pot sa-ti spun, ca la Otter-ul( nu stiu daca am scris corect) din Carrefoure -Berceni, gasesti getute superbe pentru Maria, i-am luat lui Cristi, la super reducere, cu 69ron, de toamana tarzie(nu sunt imblanite dar sunt inalte si din piele), de iarna avem.
Aaaaaaaaaa, tot ai amintit de petrecere, poate intru si eu in posesia DVD-ului de anul trecut
Nu stiu daca mai apuc sa intru zilele acestea....poti sa-mi trimiti cateva detalii despre petrecere (suma pt cadou)...te roggg, poate s-a discutat aici, dar eu sunt in urma rau cu cititul.
Multumesc.

Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
isabeluta spune:
LA MULTI ANI, dulcetzuri si papanashi! Sa cresteti mari si sanatosi!
Darius Filip de mami rodicamaries
Karina de mami emma76
Mihai Sebastian de mami ceamica
Andrei de mami aeperju
Giulia de mami cristina85ss
Alexandra Elena de mami a_alinta
Eduard Alexandru de mami Flori si Vmkriss
Ana-Adelina de mami greyeras
Maria Diana de mami tzuc
Maria de mami tomasa
Eduard Stefan de mami bumbita
Miruna Ioana de mami andreea1002
Robert de mami laurici_27
Andrei Stefan de mami Nana Motoc
Andra Maria de mami nikol31
Luca Mihai de mami mada28
Vlad Dominic de mami moldoveanca
Alexandru de mami alexpa
Ioana de mami carpatina
Andrei de mami miaunici
Tudor Gabriel de mami -carma
Dean de mami saphir
Gabriel de mami adriana30
Teodora Ioana de mami jojo_miha
Andrei de mami daliaailad
Eric de mami Corina87
Sofia Diana de mami isa13belle
Andreea de mami - Celia
Vlad de mami ramonarosca
isabeluta spune:
Dragele mele,
As vrea sa va multumesc pentru urari! Si va multumim ca nu ne-ati uitat!
Noi suntem bine! Am fost pe antibiotic preventiv. In grupa lui Vlad e un caz de scarlatina!
Vlad a fost dulce tare de ziua lui. A primit cadouri diverse si urari de la toti cei cunoscuti lui (de la parinti pana la prieteni de gradi), iar cand am adus tortul avea o fetisoara tare mandra! Doar lui ii cantam "La multi ani!", nu?![]()
Daca e sa trag linie: a mai trecut un an cu multe si diverse "peripetii". Important e ca suntem sanatosi si mai uniti! Cel mai mult mi-a lipsit in anul ce-a trecut, timpul! de-as putea face ceva si in privinta asta cred ca ma pot declara multumita!

PS Luy multumesc frumos de mesaj! Esti minunata! Ma voi stradui sa onorez la timp cererea ta!
isabeluta spune:
Citesc din urma si vad ca aveti temeri in privinta rapelului la DTP! Vlad a fost subfebril 2 zile, iar in la sf celei de a 2 a zile a facut edem in jurul vaccinului. locul era rosu si fierbinte! Cam atat! El era bine. Adica s-a jucat ca de obicei, a mancat mai putin e-adevart, dar a mancat!
Dr m-a asigurat ca Vlad a fost singurul cu rr adverse! La o saptamana verisorul lui a patit la fel! Deci totul e relativ...
Acum ca a trecut ma bucur ca l-am facut si am scapat. Atunci nu-ntelegeam de ce...Cred ca-i indicat totusi sa fie facut pana nu incepe perioada racelior!

. Pupici dulci frumoasei printese, am vazut ca s-a distrat de minune, bravo ! De-abia astept sa ne revedem, vorbim cand ajungeti in Bucuresti.
mamica de
Maria Teodora
( 25 aug 2007 ) si
Irina Alexandra