Dulceturi si papanasi de 4 ani! La multi ani!(436)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Neataaa.

Eduard !

Deci nu s-a inghesuit nimeni la vaccin, mai asteptam si noi. Oricum mi s-a parut usor ragusit dimineata.

Astept weekendul eu, o sa plec cu sotul meu la munte. Piticii raman acasa, Alex are iar petreceri. Are o viata sociala fata mea...

Andrei e smecher si s-a cumintit mult. Mai am diverse neclaritati legate de gradi, o sa sun sa imi raspunda si mie careva. Dintr-un motiv sau altul nu mai primesc mailurile.

Sa aveti o zi buna! Ceea ce imi doresc si mie. Eu o incep cu o sedinta...in fine, o continuare a zilei proaste de ieri. Tot ieri am constatat si ce julita era masina mea. D-astea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramonaiani

Citat:
citat din mesajul lui valentina_22
Draga Ema, pentru tine cu dedicatie speciala!

Vai ce trece timpul! Daca n-ai fi bruneta, as zice ca esti mama ta acum douashcinci de ani ...

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.2007) si bondarel Daniel (27.06.09)

"Copilul se naste cu mana stransa. Pumnul lui este un mister: nimeni nu stie ce se ascunde inauntru." (OSHO)

_

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA si ANDREI

cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

ALATURI DE BIBI

BAZAR DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

pentru Irinuca! Luiza sa-ti traiasca minunea cu ochiisorii albastrui! Din inima ii doresc toate cele bune!
Te-as ruga sa-mi trimiti pe PM adresa ta de mail, vreau ca pana luni sa-ti trimit si eu pozica baiatului pentru felicitare.

La multi ani tuturor sarbatoritilor ultimilor zile!

Multa, multa sanatate si insanatosire grabnica tuturor bolnaviorilor!

Eu sunt cu casa pe dos. Maine vreau sa zugravesc, pana vine mobila copiilor vreau sa fie totul luna, iar in toata casa sunt numai cutii si cutiute.

Despre noi. Alexandra s-a acomodat si ii place la scoala. Avem la activ trei note de FB. Sper sa o tina tot asa. Dupa ce o iau de la scoala, are cam o ora, o ora si jumatate de relaxare, apoi singurica vine la mine si imi spune ca are de facut teme. Liniutele sunt cam strambe, dar exersam.
Am reusit sa ajung cu Andrei pana la urma la doctor, a fost un chin pentru amnadoi. I-au recoltat ZECE eprubete de sange, am facut 2 ecografii si o radiografie. Tipa la care am ajuns este o dulceata si sunt foarte multumita de ea.
Aseara am aflat primele rezultate. Se pare ca are trigliceridele marite, dar nu dau semne de ingrijorare, are in schimb ficatul marit (gasit la ecografie)pentru ca nu s-a gasit deocamdata o explicatie, un chist mic pe tiroida si nu are un proces inflamatoriu in corp, daca m-am exprimat bine. Deocamdata medicul mi-a spus ca nimic nu ridica probleme si ramane sa ii faca IDR-ul marti si sa iasa si restul de analize. Antibioticl luat pana acum nu prea si-a facut treaba, i-au mai gasit ceva pe la plamani si acum facem aerosoli cu ACC pentru tusea urata pe care o avea de cateva zile incoace.
Singurul care ridica semne de intrebare este ganglionul foarte mare si vizibil de la gat, iar medicul mi-a spus ca incearca sa-i faca toate analizele care depind de ea pentru a afla o posibila explicatie pentru el, pana sa ajunga la proceduri invazive si dureroase pentru micut.
Acum fuguta-fuguta merg la Andrusca. La noi nu-i cazul de bancuta, ii place si abia asteapta dimineata sa-l inbrac ca sa mearga la "topii" si "doamna Maina"(Madalina)

_

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA si ANDREI

cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

ALATURI DE BIBI

BAZAR DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

La multi ani Vlad Matei de mami isabeluta!
La multi ani Eduard Alexandru de mami Flori si tati Vmkriss !

sa aveti viata lunga si plina de impliniri! Sa fiti sanatosi si norocosi!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Sa aveti un weekend insorit!

Duminica avem si noi programata prima petrecere.. acasa, cu cativa copii de la scoala... Am inchiriat un castel gonflabil, sper sa nu ploua ca sa-l putem instala...

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

La multi ani Adelina, fetita frumoasa ca o raza de soare! Petrecere frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Adelina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

La muti ani Vladut, Eduard, la multi ani Adelina cea lipicioasa !

pentru toti si

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Citat:
[Aperju, haide la apel cu vesti despre voi.

[ Rox, mamica Alexandrei si a lui Andrei [/blue]

Multumim tuturor pentru urari!

Suntem bine, putin raciti si fff ocupati dar per total bine.

Mai respir si eu acum ca a inceput Andrei gradi si ma pot bucura si de fata ca in rest numa pe fuga .

numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancasilv

Am citit despre catina. M-a incintat extraordinar cand am citit despre proprietatile ei minunate. Vreau sa pun la macerat cu miere. Voi ati folosit? Ati vazut ceva rezultate?

anca, mami de nazdravan

Vladut... 06.10.2007

Da, folosim an de an (tot asa pusa cu miere). Cate o lingurita dimineata sau cand ii fac suc de muguri de brad. E fff buna. (luam si noi).

Mergi la inceput