Dulceturi si papanasi de 4 ani! La multi ani!(436)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

neata

la multi ani sarabtoritilor zilei! Cu un pupic extra special pt Irinuca si nazdravanul Sebi!!

Ghe e mai bine, dar a fost fornait rau azi dimineata. L-am tinut acasa.
cat despre pronuntie, inca nu zice r si l. Trebuie ssa ma lamuresc daca ma ingrijorez sau nu.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

La multi ani sarbatoritilor de azi!

La multi ani draga Sebastian! De abia asteptam sa te vedem la party. Pupici de la Antonia.

La multi ani Andrei! Asteptam noutati de la mami!

La multi ani Irina Alexandra, surioara Mariei! Petrcere frumoasa pentru primul anisor din viata ta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Sabina, sanatate lui Gheorghe, sa ii treaca repede tusea.

Pentru mamicile interesate: de maine este Baby expo la Polivalenta. Si am mai auzit la radio ca in fiecare zi de 26 ale lunii este intrarea libera la muzeul Antipa.

Mergi la inceput

Nu mai tuseste pustiu .) sper sa fie bine pana maine.
Am luat hotararea sa il tin acasa cand da semne de ceva, pt protcetia mea mai mult. Asta e.El -sa matait ca il asteapta Mirela si vrea la gradinita:))))))
f interesant cu Antipa! mai ales ca daca pica luni sau joi e taman bun ca e langa scoala de muzica.
Edit Me stupid, lunea e inchis

Cum mi-am alaptat copiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancasilv spune:

Am citit despre catina. M-a incintat extraordinar cand am citit despre proprietatile ei minunate. Vreau sa pun la macerat cu miere. Voi ati folosit? Ati vazut ceva rezultate?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Luy, pot eu sa ma ocup de tort!

Rox, Erina, voi de la ce ora mergeti de obicei la sala?

Am auzit ca foarte multi copii de la gradi sunt bolnaviori, si Olivia alataieri a tusit de cateva ori, deja intrasem in panica, dar era alarma falsa!Sincera sa fiu, dupa episodul cu pneumonie sunt putin cam paranoica, pana atunci tratam subiectul mai lejer, poate si din cauza ca se imbolnavea mai rar si mai usor.

In alta ordine de idei, m-am intalnit ieri cu miss a lui Alex la scoala, si sunt pe deplin multumita de ea, ca a preluat clasa lor. Au o relatie extraordinara, poate si din cauza ca tot anul trecut mergeau cu bus-ul de dimineata la scoala, si se cunosteau deja, nu stiu, cert e ca are o influenta asupra lui doar pozitiva!
Si mi l-a laudat, spunand ca e, aratand spre cap,foarte destept, doar ca putin cam nazdravan.Chiar daca pare ca nu e atent la ora, si il intreaba ceva, el stie raspunsul oricum. Sunt foarte mandra de el, si sunt si foarte rabdatoare, ma mir chiar si eu!

Mergi la inceput

am pus eu la macerat la munte si din weekend o sa incep sa le dau. Te tin la curent :)
ma gandeam sa le dau 1, 2 lingurite dimineata.Stii tu alta metoda?

Cum mi-am alaptat copiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancasilv spune:

Nu, tot asa stiam si eu, 1-2 lingurite dimineata pe stomacul gol. Dar am inteles ca are un gust cam ciudat.Tu cum ai pus, cantitati egale de miere si catina? Cat, 1kg? Mierea trebuie sa fie neaparat de tei sau merge si de alt fel? Dar anul trecut le-ai dat? Hai ca te-am zapacit cu intrebarile. Gata, ma potolesc.

Mergi la inceput

le-am pus din ochi, cam jumi juma in borcane de diverse marimi, si nu, nu le-am mai dat.

Cum mi-am alaptat copiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Alina, nu avem ore fixe, depinde de clasa. In general de la 18.30 sau 19.30. Sa inteleg ca invatatoarea de anul acesta a lui Alex este alta decat cea de anul trecut?

Mergi la inceput