Dulceturi si papanasi de 4 ani! La multi ani!(436)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pinacolada spune:

multumim pt primire bernix si rox!!!
o sa ma uit si eu la poze din concediu, ca nu am apucat sa vad pe unde v-ati distrat....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

da, da, Raluca, vrem poze:)

Azi sotul mi-a povestit ca Antonia si Ghe s-au intalnit pe drum cand veneau de la gradi. E destinu domne:)))

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Am intrat repede sa va salut, eu tot in criza de timp....promit sa pun curand poze cu Cristi...asa sa nu-l uitati....

Aaaaaaaaaa, aveti idee unde gasesc o paturica cu Cars pt un pat de 90X190...atat mai am nevoie pt camera baiatului....

pup

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sabina
transcrieti la calculator un text despre carte. Folositi trei tipuri diferite de litere.

Care ar fi aceste tipuri de litere? Se refera la caractere?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Cecilia, mie imi ajunge bicicleta dupa 20 de ani de pauza, pe role nu am mers niciodata si nici nu intentionez. succes la motorizare tie!

Mergi la inceput

evident ca la caractere...:))

Cum mi-am alaptat copiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Cecilia, pentru paturica cu Cars, poti incerca in Bucur Obor, sigur gasesti pe acolo.

Bernix, ma bucur ca ai mai scris. Asteptam cu drag sa va vedem la party.

Pinacolada, bine ati rebvenit. II uram acomodare usoara lui Rares la gradi!

Sabina, da s-au intalnit, Gheorghe era un finut cu ghiozdanelul in spate. Noi eram cam obositi si ne indreptam spre casa ca sa ii pun la culcare.

Ema, petrecere frumoasa lui Seb la gradi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Salutam toate mamicile si papanshii in fuga, sa stiti ca va urmaresc din umbra
Nu am mai avut timp sa postez, in pregatiri pt party D&P de 4 ani si pentru aniversarea de maine
Yaia, te rog sa-mi trimiti poza cu Tudor pt poster & felicitare ! ( na, daca n-ai cont pe FB... le-am mai tras eu de maneca pe mamicile de acolo )
Si cine se mai stie cu musca pe caciula . Mobilizarea !

Inca nu s-a stabilit lista finala cu participantii ( ma rog, pe aia finala-finala o vom descoperi in ziua petrecerii - sper sa nu se imbolnaveasca vreun papanash ) , dar cred eu ca ne ajung banii si de un animator. Propun sa fie tot un personaj pasnic, sa nu sperie copiii mai sensibili . De fapt as fi vrut o preintesa pt fetite si un personaj pt baieti, dar nu stiu daca nu fortez lucrurile .
Ce parere aveti ?
Cine s-ar putea ocupa de comandarea si transportul tortului ?
Am aranjat si cu nenea cu filmarea. Aici am nevoie de ajutor pt 'generic', anul trecut am pus www.youtube.com/watch?v=fYkLMeprlsQ" target="_blank">'Happy birthday' al celor de la New Kids on The Block. Erina, ai vreo sugestie pt anul acesta ? Anyone else ?

Ma bucur ca s-au 'reactivat' bernix si Pinacolada . O asteptam si pe Mirella . Yaia, am vazut ce m-ai rugat, dar nu stiu cum se scrie corect numele fetitei

Am fugit la treburi ! Sa aveti grija de papanshi, sa-i tineti sanatosi pana la petrecere, da ?

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )

Mergi la inceput

of, apropos de ce zicea Luy, de vreo 2 ore Gheorghe tuseste uscat:(

stiam eu ca urmeaza virozele, dar am sperat ca vremea buna o sa le tina departe o perioada. Ma gandesc sa il tin maine acasa.

Cum mi-am alaptat copiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Buna mamici dragi!

Inca nu mi-am revenit de cand a inceput gradinita, adica de fapt parca am alta fetita...de luni si papa si somnic, chiar e incantata si imi vb mereu
Juniorul "la medi" ( gen a 5a , dar de fapt al 6 lea an)e f incantat, dar nu uita sa se imbrace frumos si mai ales gelul
tatal celui mai bun prieten al lui e profu de mate, asa ca il scoate mereu la tabla

La munca trag in draci ca inca nu s-au intors toti din concediu

In alta ordine de idei "zumbistelor"(rox, Erina) au introdus si la noi aces curs, dar e un latino am aerob , mie imi trebuie ce puternic(ptr sunci) si tare tarzior la ora

Ceamica inceputul e greu, cum naiba, mai ales cand stiu ca mami sau buni sant acasa

Vale minunata boboaca si super idea cu implicarea in comitet.

Mergi la inceput