Dulceturi si papanasi de 4 ani! La multi ani!(436)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

Fiindca sunt si eu inainte de sedinta (sa fie usoara si fructuoasa a ta, Rox), sa va mai zic una-alta despre fata mea.
E subtirica si usor rahitica (are 106 cm si 15kg), rasfatata si cocheta, vorbareata, curioasa si dulce.
Merge si ea la gradi de o saptamana. Dupa esecul total de anul trecut, ma minunez cat de bine s-a adaptat si ce bucuroasa e in fiecare dimineata. Spun toate astea din auzite caci, ca o mama model ce sunt, n-am calcat inca pragul gradinitei, l-am lasat maestru de ceremonii pe taica-su. Tot sunt ei un cuplu "folmidabil".
Deci, mi s-a povestit ca n-a plans deloc, ba in a doua zi l-a intrebat pe Bobo de ce a venit asa repede s-o ia. E la aceeasi gradi de stat ca si anul trecut, la program scurt de data asta si-i place f mult educatoarea.
Vrea neaparat la balet si va merge din octombrie o luna de proba sa vedem daca nu se razgandeste.
Am avut surpriza s-o gasesc cu vioara mea de copil aezata corect la gat, scartaind pe coarde, fara sa-i fi explicat inainte cum se tine instrumentul. Am surprins-o si cu o cutie de pantofi in mana, pe post de vioara, si un pieptene ca arcus cantand de zor in fata oglinzii. :) Mi-a dat de gandit..., dar inca e prea mina pentru program. Mai asteptam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

hmmm....nu e mult prea mica. Vrei sa ma interesez de profesor dragut? Am o prietena cu mare experienta la copii, ca are nepotica , am vazut-o cum se joaca cu ai mei, sa o intreb daca are timp?
mai tii minte cand a zis simi ca are mana de violonista, sper :)

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Multi ani cu sanantate si numai realizari pentru toti copilasii care si-au aniversat ziua de nastere de curand! Cum sunt eu aiurita si organizata, am ratat multi...

Rox, ceamica, gabriela, sanatate bolnaviorilor, sa treaca usor peste viroze, sa se poata bucura de activitati!

Tomitza, felicitari pentru sarcina!
Gabriela, bafta multa cu noul job!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Sabina

hmmm....nu e mult prea mica. Vrei sa ma interesez de profesor dragut? Am o prietena cu mare experienta la copii, ca are nepotica , am vazut-o cum se joaca cu ai mei, sa o intreb daca are timp?
mai tii minte cand a zis simi ca are mana de violonista, sper :)

Cum mi-am alaptat copiii

Intreab-o, Sabina, multumesc mult!
Vedem cum stam, daca o place, ca am vazut ca e esential sa relationeze bine cu adultul, desi ar trebui sa-i luam o vioara mica(un sfert), ca a mea e jumatate si nu ajunge inca cu mana la capul viorii. Nu strica insa un contact.

Am citit si despre epopeea voastra cu gradinita de stat. Am vorbit si cu BObo si am fost amandoi de acord ca ati facut bine ca ati ascultat copilul si v-ati urmat instinctele! Sa fie Gheorghe sanatos si sa mearga cu placere in colectivitate, astfel incat despartirea de mediul familial sa se produca usor, fara traume.
Nici noi n-am puput-o lasa plangand anul trecut... si am renuntat.

Mergi la inceput

Am vazut poze multe din concedii (Rox, Erina, Teo, aniast, mandarina si ema...), care de care mai reusite, in locatii frumoase, cu copii zambitori si mamici radiante.
Eu cred ca nici nu am impartit cu voi amintirile imortalizate in concediu in acest an. Oricum, am avut copil imposibil si rasfatat, obraznic si plin de ifise. Asa tare s-a dat in spectacol ca a amenintat-o taica-su ca anul viitor nu mai priveste decat o saptamana la Vama Veche:), (ceea ce, dupa umila mea parere n-ar fi deloc rau la cati copii sunt acolo pe plaja).

Cam atat pentru azi, ca m-am intrecut pe mine cu scrisu'. Zic astia de la birou ca muncesc de rup, imi iese fum din degete nu alta.:)

Zi buna sa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pinacolada spune:

La Multi Ani papanasilor!!!!!!!
Revin dupa o lunga perioada, in speranta ca nu ne-ati uitat:)
Felicitari micutilor care s-au adaptat la gradi...noi nu ne putem lauda: Rares plange ingrozitor de cand se scoala, in drum spre gaganita:) si acolo...Educatoarea imi spune ca dupa ce plec eu si Luca se duce la grupa lui, Rares nu mai plange.. cica ar si manca!
Nu stiu, imi spune ca nu ii place, cred ca e ideea ca plec si ramane acolo, sper sa se acomodeze intr-o saptamana, maxim doua, dar pana atunci imi pune nervii pe moate!
Luca e ok, trebuie sa incep engleza, am facut cu el, dar cand am reluat nu mai stia nimic..........varza!Bineinteles ca nu ii place!
Vom participa si noi la marea petrecere!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Am un minut:

Moldoveanca multumiri pentru urarea frumoasa!

Ce de copilasi pe role. Felcitari mamici.

Salut revenirile, Bernix si Pinacolada.

Roxana tare a fost placuta iesirea. Ma bucur ca ma gasesti interesanta. Cum ti-am spus D&D incintati de cadou. Dac ajunge M in oras ne vedem diseara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Bernix, chiar ca te ai intrecut pe tine cu scrisul, dar meritam si noi dupa atata asteptare a vestilor despre voi. Nu am vazut poze cu voi din concediu, oricum daca puneai pe FB nu sunt de mine. Felicitari Anei pentru adaptarea la gradi, sa o tina tot asa.

Sabina, multa sanatate. Sa nu incepi cu raceli, si de recaderi nici nu vreau sa aud. Ma bucur ca totul e ok la voi. Despre scoala te mai prind eu la un telefon ca deja devin stresata.

Erina, sa stii ca aprecierea a fost sincera. Ne vedem cu drag diseara...daca ajung si eu. Cu ocazia asta mi-ai amintit ca trebuia sa ma vad la sport si cu prietena mea Ioana pe care am uitat sa o sun.

Pinacolada, bine ati revenit, sigur nu v-am uitat. Daca ne pui si poze sa ne vedem cum mai aratati ar fi si mai bine. Imi pare rau ca e asa greu cu gradi la voi, de regula daca au fratele mai mare in aceeasi gradi ar trebui sa mearga mai usor. Sper sa se imbunatateasca situatia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Rox, nu te stresa. Treceti peste primul semestru cu gratie.....nu e definitoriu.
uite ce tema a primit sofia azi :D

transcrieti la calculator un text despre carte. Folositi trei tipuri diferite de litere.

Bernix, am doua sugestii. Una e colega mea care zice ca pt voi ar face si alta e o doamna care are catei pisici samd si e cea mai tare din Bucuresti pt copii mici, a scos violonisti fantastici, sta pe langa noi.

Cum mi-am alaptat copiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Citat:
citat din mesajul lui valentina_22

Citat:
citat din mesajul lui Erina
Si eu sunt curioasa daca vreun copilas din grup merge singur pe role.

-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle.
Shiawase wa itsumo jibun no kokoro ga kimeru/ It is always your heart that decides your own happiness.

Al meu!!! Se mai impiedica el uneori, insa se ia la intrecere cu copii de varsta lui si are uneori o viteza de mi se pune un nod in gat.

_

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA si ANDREI

cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

ALATURI DE BIBI

BAZAR DC

Si noi mergem singuri pe role,la inceput ca un robotel, acum destul de bine as spune eu...mai avem de lucru la coordonarea mainilor cu picioarele. Cadoul pe care si-l dorea de ziua lui erau role noi (avea unele de plastic primite anul trecut cadou)...asa ca acum nu ma mai tin dupa el....tb sa ma motorizez si eu

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput