Dulceturi si papanasi de 4 ani! La multi ani!(436)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Daria, printesa din poveste!

Darius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Erina
Si eu sunt curioasa daca vreun copilas din grup merge singur pe role.

-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle.
Shiawase wa itsumo jibun no kokoro ga kimeru/ It is always your heart that decides your own happiness.

Al meu!!! Se mai impiedica el uneori, insa se ia la intrecere cu copii de varsta lui si are uneori o viteza de mi se pune un nod in gat.

_

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA si ANDREI

cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

ALATURI DE BIBI

BAZAR DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

La multi ani Darius!

Erina, ce frumos ati petrecut. Si noi vrem sa vizitam muzeul Antipa, dar o sa mai asteptam zilele de weekend ploioase, tocmai bune pentru o vizita la muzeu.

Roxana, multa sanatate lui Andrei!
Si eu trebuie sa ajung la Decathlon, Antonia a primit de ziua ei role de la verisorii ei, si mai trebuie sa ii iau casca si genunchiere, cotiere. Ca tot intrebai de role, merge singurica deocamdata doar pe zonele cu mocheta de cauciuc din parc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Bravo Antoniei si lui Andrei! Curajosi cu rolele astea.

Cred ca o sa i le incerc pe ale Alexandrei si daca dovedeste vreo abilitate practica o sa ii iau si lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Elena, iti multumesc tare mult pentru cuvintele tale frumoase!Sa va traisca printesa dulce si sa va aduca mereu bucuria in suflet!Eu iarasi zic, cat de norocoasa e cu asa parintiCe frumos ati petrecut! Astept cu mare nerabdare pozele!

Mandarinuta, si tie iti multumesc

Valentina, multa sanatate si sa se risipeasca repede norii negri

La Multi Ani, Darius!

Sofi s-a acomodat frumos la cresa, Sara azi a vomat de doua ori, asa ca mi s-au cam inecat corabiile....vedem...

Sanatate tuturor! Si o saptamana minunata!

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceamica spune:

buna seara ,
am primit aviz de gradi desi personal cred ca e bolnavior ! Si plamanii si gatul sunt curati curati . Si cu toata acestea el a avut sase zile de 39 doar cu rinoree si ocazional tuse. Nu mai inteleg deloc virozele acestea !
Maine merg sa vorbesc de tort pentru ca nu am voie sa vin cu el din afara.Sper sa aiba timp sa-l faca. Sa vad daca ma lasa sa-i aduc ceva pentru petrecere .
Sunt tare curioasa daca va fi ca in prima zi - cum va accepta gradi dupa astatea zile lipsa !

Vale sa nu te mai ascunzi ! Multumesc pentru dedicatie , o sa mai cer

Seb e lenes , are role de plimbat prin casa cu mama de mana Nu are curaj sa faca vreun pas fara mine iar cu bicicleta nici nu vorbesc caci acolo sa dea el la pedale chiar nu se pune problema.
Asa ca el are cumparata bicicleta fara pedale si chiar se plimba cu ea Nu stiu cand vom ajunge sa-i cumparam una cu pedale !

Anul acesta o sa cumparam colectia de masinute din cars2 la rugamintea lui .

uitasem !!!!!!!am un box de pampers nr 6 sigilat ! Este vreun copilas ce inca n-a scapat de pampers si poarta nr 6 ? Sau cunoasteti vreunul ! Donez pampers nr 6 !!!!!

si inca ceva : ma ajutati cu idei sa reusesc sa-l scap pe Seb de muscatul buzelor si obrazului dar pe interior ?!
multumesc

noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

Citat:
citat din mesajul lui Erina

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G

Erina, tare frumoasa petrecerea Dariei la gradi, ma bucur si ca Daria are colegi asa prietenosi. Ce tort ati avut pana la urma? Sunt sigura ca s-a simtit super bine si in weekend. Vad ca ati avut super program de weekend, culmea este ca am fost cam prin aceleasi locuri si nu ne am intalnit (am luat biciclete pentru mine si tati de la Decathlon si am fost la padure si ieri si sambata sa le rulam). Asa mare e coada la Antipa? Chiar voiam sa ajungem si noi, insa am avut o mica deturnare in scop de cumparaturi si am anulat vizita. Poate mai lasam putin timp dupa deschidere, sigur mai trece entuziasmul. Cand plecati la PN? Ma gandeam sa iti rapesc jumatate de ora la o cafea la Paul. Ce zici?

Sabina, cred ca e de bine cu Gheo, deci lasa papucii acolo. E bine ca e vreme frumoasa, imi amintesc primele zile la gradi ale Alexandrei, tot asa la topogane o pacaleau sa ramana.

Vale, multa sanatate lui Andrei! Sper din tot sufletul ca nu este nimic grav.

Rox, mamica Alexandrei si a lui Andrei

sunt curioasa daca vreun copilas din grup merge singur pe role.

-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle.
Shiawase wa itsumo jibun no kokoro ga kimeru/ It is always your heart that decides your own happiness.

Merge fata mea de vreun an.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

si prietena lui Ghe de la busteni merge pe role de pe la 3 ani si un pic. Dar ea merge si pe bicicleta fara roti ajutatoare de la 4 ani.E f talentata la tot ce tine de sport:)

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Bravo, bravo, pentru mersul pe role! Ia sa-mi pun baiatul la treaba.

Azi era bine sanatos, nici ieri nu a avut nimic pana la urma. Am ramas asa cu febra inexplicabila. Este deja la gradi, sper sa nu avem probleme.

Ceamica, bine ca e ok Seb acum, e drept ca virozele de acum sunt din ce in ce mai ciudate. Sa stii ca nici la noi nu avem voie cu tort din afara, le faceau ei ceva in gradi, dar copiii se obisnuisera asa si le placea. Nu era super decorat, de regula era cu bombonele colorate si cam atata. Cat despre muscat...n-am solutie dar mi-ar fi utila. Ca Andrei musca de zor cele 2 afte pe care le are de nu se mai vindeca de o saptamana. si tinem pumnii sa se adapteze usor dupa pauza.

Sabina, care sunt vestile la voi?

Eu intru in sedinta acum, deci fac o pauza de forum. Trebuie sa mai si muncesc. Inainte insa trebuie sa trimit un Erinei cu care m-am intalnit putin aseara, mereu o companie placuta si interesanta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Pai vestile de la copii sunt f bune, Sofia deocamdata n-are treaba, sa vedem cand incepe pianuo serios insa ;D, iar Ghe s-a dus azi razand fericit la gradi.
Eu in schimb m-am trezit cu durere de gat si frison, drept pt care bag ceaiuri si o sa dorm dupa amiaza fie ce-o fi, s-a acumulat multa oboseala si NU-mi trebuie acuma recadere .

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput