Oradea (cap. 59) - A venit primavara!
Raspunsuri - Pagina 15
adi2003 spune:
Mi-a ramas niste cozonac care s-a uscat si am zis ca-i numai bun sa-l dau porumbeilor din parc. E clar ca-s flamanzi, desi mai primesc paine/malai de la trecatori.
Cand au vazut punga cu mancare m-au inconjurat, mi s-au pus pe gluga, umar, sacosa...Pana acum nu erau asa de disperati. Stateau in zbor in fata mea, era interesant daca ma poza careva.
Fotografii de azi.
marius spune:
Mama porumbeilor
www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
szivarvany spune:
vin io sa te pozez sambata sau duminica ! ce zici ??? asa pe la 11-12 ?
aducem si ceva de haloi pt porumbei !
_
marius spune:
Hai sa va spun ceva. Am venit duminica de la Arieseni. Nicaieri nu a fost asa dezordonat ca si in Oradea la capitolul zapada. Cum iesi din Oradea sau pana sa intrii soselele sunt curate. In Oradea e dezastru imediat ce intri in oras. Am crezut ca visez urat cand am ajuns in oras.
www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!
adi2003 spune:
Va era dor de flori?
Au inceput sa-mi infloreasca doua varietati noi de violete: 07.02.2012
Asta ca sa mai incalzesc atmosfera.
szivarvany spune:
ooo, sunt preferatele mele sunt superbe !!!
ce interesanta e cea cu galben si floarea mov !!!
_
adi2003 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui szivarvany ce interesanta e cea cu galben si floarea mov !!! |
E o ciudatenie, recunosc!
Floarea e roz cu punctulete mov.
adi2003 spune:
Aseara, butonand telecomanda, am dat peste comedia "Doamna Doubtfire, taticul nostru trasnit" pe Universal Channel. Am ras cu lacrimi desi am vazut filmul a treia oara.
In seara asta e alta comedie: "Doctor Dolittle" - ora 22.00, pe acelasi canal.
marius spune:
Inseamna ca ma uit. Sper sa ma lase ... restul