Manualele scolare, de unde le cumparam

Manualele scolare, de unde le cumparam | Autor: desprecopii

Link direct la acest mesaj

Cu mult timp in urma, pe vremea mea, cum ar spune majoritatea parintilor, manualele scolare erau adevarate carti de capatai. Toata lumea invata dupa aceleasi carti, care, la randul lor, urmau cu fidelitate programa scolara. Ce scria in manual era litera de lege, iar cele cateva culegeri care existau pe piata erau adevarate comori pentru pregatirea pentru examene. www.desprecopii.com/info-id-3369-nm.htm" target="_blank">Cititi in continuare aiciSanatate si o zi cu soare va doresc!

**************
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Noua de la scoala ni se spune sa nu cumparam nimic inainte sa inceapa scoala. Manualele sunt gratuite (copiii primesc de la scoala manualul) iar optionalele le comanda pentru toti copiii.

Eu am gasit multe manuale si culegeri pe care nu le-am gasit in alta parte in libraria Luceafarul, pe Bulevardul Unirii aproape de Casa poporului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celena2 spune:

Pe mine m-ar interesa care sunt autorii consacrati? Am tot luat fishe de lucru, diferite carticele pentru cls. 1 si am constatat ca ba nu este enuntul formulat bine si deruteaza copilul, ba apar erori la tiparire, etc. M-am axat pe carticelele & caietele de lucru ale Marcelei Penes, insa la matematica am vazut ca sunt o multime de autori, iar daca le comand pe net, n-am cum sa verific continutul, asa ca mi-ar fi de folos parerile mamicilor care au trecut prin aceasta experienta. La fel, m-ar interesa ceva despre culegeri, care sunt cele mai bune? Am luat de curand una de matematica pt. cls. 1, COMPER si am gasit un exercitiu gresit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alba_ca_zapada spune:

Eu ma aprovizionez cu carti de la depozitele din zona Garii de Nord. Prefer depozitul STAND care este foarte bine organizat, unde merg mai intai cu listuta si petrec timp sa ma informez:

http://www.cartea-ta.ro/librarie-virtuala/informatii-de-contact

Daca nu gasesc ceva anume, mai incerc si la ROLCRIS.

http://www.depozitdecarte.ro/contact.html

Mai sunt si alte depozite in zona, dar dupa ce caut la cele 2 ma simt deja obosita si cu bugetul epuizat...
Mergi la inceput