premergator

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui theo_2004

Citat:
citat din mesajul lui ruxandra_sb

Citat:
citat din mesajul lui dana vio
Cine vrea sa-si invete copilul sa mearga tinandu-l in stergar n-are decat.

Dar de ce trebuie invatat ceva ce el va sti sa faca absolut singur???

Denn die Ferne ist niemals dort, wo man sich befindet. (Janosch)

eee si tu acum!

oare de ce in Canada este interzisa comercializarea acestor produse? in toata tara? ce inapoiat popor! isi tin copii in stergare!

un subiect la fel de ... controversat sa spunem desi e ceva mai mult, tine de informare, este si marsupiu vs esarfe pt purtat. cred ca aceeasi parinti care considera premergatorul o inventie desteapta sunt de acord cu marsupiul (baby bjorn de ex) si blameaza wrapul, slingul sau mei-tai-ul. deh... carpe, stergare.

mami de Theo (7.11.2004) si Chris (22.12.2010)
"o zi in care nu ai ras este o zi pierduta"

Pentru ca in Canada majoritatea caselor are scara interioara si au fost prea mult accidente cu copii cazut pe scari! Dar asta e vina parintilor neatenti, nicidecum a premergatorului!

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Lumea trebuie sa inteleaga ca au fost si alte vremuri
Tendintele de acum sunt altele si marea majoritate a mamelor incearca sa tina pasul.
Asa cum cele din alti ani faceau cum se recomanda atunci. *Theo, am dat quote pt ca ai adus marsupiul in discutie pe un ton ironic si am vrut sa subliniez ca atunci asa ceva era in regula, cel putin in Oradea. Norocul face ca acum sa fie multe alte alternative

edit: noi suntem un caz fericit de uzura premergator si marsupiu
asta nu inseamna ca le recomand, pt ca fiecare face cum crede ca e mai bine pt copilul ei
mi-ar fi placut sa am bouncer dar nu era pe atunci pe aici

_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Falls down stairs in baby walkers are the greatest cause of serious head injuries for children under the age of two. Babies in walkers can move quickly, run into hidden dangers, bump into furniture, pull on hanging appliance cords, fall down stairs, grab hot items, and tip over.

For these reasons, baby walkers have been prohibited in Canada since April 7, 2004.

Edit: sursa: health Canada: http://www.hc-sc.gc.ca/cps-spc/child-enfant/equip/walk-marche-eng.php

Nu au fost interzise pentru ca deformeaza coloana sau soldurile sau picioarele, ci ptr. ca parintii sunt neatenti! Daca ar fi fost interzise ptr. deformari de oase, ar fi fost interzise si 'premergatoarele' stationare. Aici sunt perfect legale exer-saucers, tot un fel de premergatoatre, dar fara roti!

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle-usa spune:

si noi tot un premergator stationar am avut.a fost ceva super!
nici nu stiu ce as fi putut face fara el.am ales stationar ca unde stateam nu era prea mult loc.
wrapul, marsiupul nu erau o solutie pt ca al meu a avut peste 4 kg la nastere.

in felul asta il puneam in dining room si ne vedeam unul pe celalalt cand eu eram in bucatarie.
cum ar fi fost sa-l las singur in camera in patut si eu sa gatesc sau sa-l las sa mearga de-a buselea cand eu gateam in bucatarie???

pe aici sunt magazinele pline de walkers....nu mi-a venit sa cred ce am citit in primele mesaje de pericolele de care vorbiti.
personal nu cred ca e de loc adevarat ce spuneti ca deformeaza coloana si alte chestii de astea.

sunt curioasa pe ce va bazati cand spuneti toate astea?

eu nu mai tin minte la cate luni l-am pus, probabil dupa 6 luni. copilul meu e perfect sanatos, coloana dreapta, picioare drepte.

stiu ca pe fiecare scrie varsta corespunzatoare (probabil dupa 4 sau 6 luni.

michelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle-usa spune:

sunt curioassa Ilinca de ce nu esti de acord cu ce am spus?

michelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Ce nashpa:))
Desiree tocmai a desfintat mitul interzicerii premergatorului in Canada.
Si ca sa vezi, ea chiar sta in Canada, deci e si mai avizata sa discute despre Canada, decat orice altcineva din canapeaua din Romania.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Daca nu esti neaparat "la moda" cu ce se poarta si cu ce e "sanatos", pentru ca asa spun "studiile", nu inseamna ca esti un idiot.

Asa cum au zis si altii, acum cativa ani erau la moda marsupiile.
Acum sunt mega blamate, ca , vezi doamne studiile au demonstrat ca....bla, bla.
Acum sunt la moda slingurile, desi si alea sunt (unele) foarte nashpa si tin coloana copilului ca naiba.
Dar, deh, sunt la moda, acum si atunci trebuie sa venim cu sloganuri de 3 lei si sa aruncam cu acuze in stanga si in dreapta, ca ne nenorocim copii daca nu folosim sling si folosim marsupiu.

Sa va vad peste cativa ani, cand "studiile" vor demonstra nocivitatea slingurilor si vor aduce altele in fata.

Atunci sa va vad.

De-aia , michelle, te-a dezaprobat Ilinca.
Pentru ca face parte din acei oameni cu sloganurile cliseistice, care trebuie sa fie la "moda" cu tot ce se poarta, indiferent ca e logic sau nu.

Indiferent daca ea crede sau nu in chestia aia.

Dar e cool, e "deschisa" la minte .

Cica:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana vio spune:

Si eu care ma intrebam daca voi stiti ce e un stergar?!
Si nu, n-am vrut sa fiu rautacioasa, asa mi-a iesit.

Alexandra Maria
14.12.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beshter spune:

Eu stiu ce e un stergar, ca mama foloseste cuvantul foarte des iar strabunica lu' fi-meu m-a tot batut la cap sa-l tin in stergar ca sa invete sa mearga.

Fiu-meu a primit cadou un premergator, n-a dorit defel sa sada intr-ansul dar si-a ocupat multe ore intorcandu-l cu rotile in sus si invartind la rotile alea pana ma hipnotiza.

Lucrarile Ioanei si terapia lui Pinkutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alex_andra

Daca nu esti neaparat "la moda" cu ce se poarta si cu ce e "sanatos", pentru ca asa spun "studiile", nu inseamna ca esti un idiot.

Asa cum au zis si altii, acum cativa ani erau la moda marsupiile.
Acum sunt mega blamate, ca , vezi doamne studiile au demonstrat ca....bla, bla.
Acum sunt la moda slingurile, desi si alea sunt (unele) foarte nashpa si tin coloana copilului ca naiba.
Dar, deh, sunt la moda, acum si atunci trebuie sa venim cu sloganuri de 3 lei si sa aruncam cu acuze in stanga si in dreapta, ca ne nenorocim copii daca nu folosim sling si folosim marsupiu.

Sa va vad peste cativa ani, cand "studiile" vor demonstra nocivitatea slingurilor si vor aduce altele in fata.

Atunci sa va vad.

De-aia , michelle, te-a dezaprobat Ilinca.
Pentru ca face parte din acei oameni cu sloganurile cliseistice, care trebuie sa fie la "moda" cu tot ce se poarta, indiferent ca e logic sau nu.

Indiferent daca ea crede sau nu in chestia aia.

Dar e cool, e "deschisa" la minte .

Cica:)

BAZAR UMANITAR

Pana la mesajul asta, toata lumea vorbea despre premergatoare: studii, idei,experiente, pareri. De ce a trebuit sa vii cu mesaj in care povestesti doar parerea ta despre preocuparile, ideile si categoria din care crezi tu ca face parte Ilinca? Te rog sa te limitezi la judecati de valoare asupra ideilor dezbatute, nu a participantilor la dialog. Multumesc.

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput