premergator

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clarmai spune:

Ma adresez celei care a deschis subiectul.Iubita cred ca nu mai intelegi nimic.In primul rand,sunt pareri pro si contra cu duiumul.Sfatul meu.
1.Copilul sa stea bine in funduletz in momentul in care hotarasti sa il pui in premergator.
2.Timpul e cel mai important,adica nu il lasa mai mult de 1 ora pe zi,maxim 2 ore.
3.Daca e mai energic se poate folosi,daca vezi ca vrea sa mearga,e mai "batos",tu iti cunosti copilul.
4.Sa fi atenta la cum paseste in premergator,daca calca cu toata talpa,daca se impinge in loc sa pasesca,e "in nici un caz",pt ca forteaza coloana,soldurile,etc.

Eu sincer am vz la sedintele de fizioterapie copiii mari cu probleme la coloana din cauza fortatului,de a sta in fund,de a merge mai repede.Iti garantez ca daca vedeai ce am vz eu,nu il puneai in veci.

Dar una peste alta trebuie sa ne adaptam dupa copilul nostru,daca e mai fasnetz,da,daca e mai molatec ,nu,si tot asa.

Parerea mea care am vz atatea cazuri cu copiii nenorociti de la astfel de fortari,ca altfel nu le pot spune,sunt contra,dar si medicul logoped mi-a zis,ca o ora ,doua,cand copilul e energic si bine ancorat pe picioarele lui,rau nu are ce sa-i faca.

Am o prietena care isi tinea fata mult in premergator,iar acum are 4 ani,cand fuge duce picioarele in parti si ,si acum mai calca pe varfuri si o face atenta.

Multa bafta si ascultati si instinctul si urmareste copilul,el e piatra ta de temelie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theo_2004 spune:

Ce are logopedul cu ortopedia e ca si cum ti-ar zice ortopedul sa-i dai copilului iahnie de fasole la 5 luni
o ora / doua pe zi in premergator !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clarmai spune:

Am scris gresit imi cer scuze.Ma gandeam la logopedia mea cu fata si am postat gresit.Ortoped ,nu logoped imi cer scuze inca odata.
Draga mea voi scrieti ca sa ajutati cu pareri persoana care a deschis subiectul sau ca sa contraziceti alte mame

Mergi la inceput