Scolari de Iulie - August 2004 * 79
Raspunsuri - Pagina 9
amironeanu spune:
Eu stiam de la bilologie ca atunci cand cascam creierul are nevoie suplimentara de oxigen pentru a fi mai atent, deci inseamna ca vrem sa fim atenti la ce se vorbeste in jurul nostru.
La noi, sotul pleaca la 7:30 de multi ani si eu ma trezeam la 7:30 si ma ocupam de copii si ii duceam la gradi (si ajungem si la 9 in unele zile), acum l-am rugat sa-si rezerve 15 min (intre 7:15-7:30) in caz ca am nevoie de ajutor. Azi de ex. i-a imbracat el. Acum sunt putine haine, dar la iarna
roxanaz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui carmenp in timp i`am cultivat dorinta de`a face paturile si a se ocupa si de cupii:D |
dumnezeule mare esti criminalaaaa superb spus.
biata Ilinca, a cam facut foamea...
kim222 spune:
Mey se pare ca noi ne trezim cel mai tarziu! la 7.10..vine Luca sa ne trezeasca..apoi merge la baie,coboara singur isi pune cereale cu lapte,papa dupa care se spala pe dinti si se imbraca..totul..in 20 de minute,la 7.40 iesim pe usa pentru a ajunge la 7.50....
Am fost la sedinta..am dat deja 130 de ron ..caiete si carti suplimentare,fond scoala,fond clasa.urmeaza bancile si cuierul vreo 200 ron..si vesta de la uniforma ca pana la urma cu pantalonii fiecare ce are (negri sau bleumarin).
Sunt in comitetul(membru)clasei..m-am oferit nesilita de nimeni
Am primit un chestionar despre copil si a trebuit sa raspund la toto felul de chestii ..gen: ce frici are? cine l-a crescut,ce pasiuni are.cat timp petrece la Tv/pc.daca doarme singur/daca sta singur acasa si cum se descurca..etc.
Tema in fiecare zi ..3 randuri din ceea ce fac la scoala..si vinerea caietul la control.
Luca doarme la pranz zilnic..de azi are cica teme..nu m-am uitat.
corianai spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui roxanaz
dumnezeule mare esti criminalaaaa superb spus. |
Carmencita dau orice sa aflu cum ai reusit... al meu e imun
carmenp spune:
ma dau elevata;) ca lu` vasileasca de ex. i`am zis`o pe derect;))
Citat: | ||
citat din mesajul lui roxanaz
dumnezeule mare esti criminalaaaa superb spus. biata Ilinca, a cam facut foamea... |
kim222 spune:
Luca vrea pachetel la el..plus fruct..le-a papat azi pe toate..
Nu a mai cerut voie la baie..
Azi dimineata invatatoarea mi-a spus ca Luca a intrebat-o:V-a spus mama mea ca sunt un pic american?
Monicule..Gon o sa ramana!
Carmen se pare ca ai fost un bun profesor!
Marcela super pregatit invatatoru lui Bia!
Daria..f tare aia cu biblioteca!
Andries imi pare rau de un asa inceput,dar las' ca trece..bine ca nu s-a manifestat asa din cauza emotiilor..
carmenp spune:
nu pot aci
Citat: | ||||
citat din mesajul lui corianai
Carmencita dau orice sa aflu cum ai reusit... al meu e imun |
roberta04 spune:
sunteti bestiale!!!
Carmen, m-ai dat pe spate...auzi...i-am cultivat dorinta :)
Cristalina, sa stii ca Gon ii va ramane numele :)
Lia, unde esti? Cum e doamna?
Andrea, Matei e la Otilia Cazimir, deja planul e Racovita din clasa a 5-a...Sper sa ne si iasa :)
Olivia, Luca e in top, se trezeste, mananca, se spala singur, se vede ca e un pic american
Matei si-a ales singur pachetul, ieri pastrama, azi branza topita plus o briosa. Mare greseala, crema era pe camasa lui alba...