Scolari de Iulie - August 2004 * 79

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

de asta nu m-as baga eu la apa marina pt ca e f complicata intretinerea.
eu am acvariu simplu de om de rand, are vreo 150 l si am pesti normali: gurami, neoni, ghibiceps, pleco, maculochi - sau cum ii cheama, sanitarii.

_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema spune:

Ricardo vrea scalari...de asta am zis ca i-au unu mare in living,mut ce am in asta mic in ala mare ca sa-i pun lui doi scalari in acvariu mic.Ca e al lui...la el in camera...el le da mancare...io curat.Si m-am rasclocit...pai daca e sa i-au unu mare...atunci i-au unu macar sa fie ...frumos rau!Si mai i-au unu asa cam cat al tau la Serban in camera...si-i pun lui ce e acum la ricardo...vreo 12 pestisori.Ca stii cum e momentan la noi?Care cum are un pic de timp liber...sta in fata acvariului si se uita la ei,adevarul e ca e fascinant.altii au televizoare in toate camerele...noi ne punem acvariiin fiecare camera.Oricum studiez problema cu reciful marin...pina una alta multumesc ptr. sfaturi si ptr. timpul acordatTe pup.

Mergi la inceput

si eu asta fac noptile cu insomnii sau bolit, ma uit la ei ca-mi sunt foarte dragi
cel mai bine e sa mergi la petshopul de la voi si sa ceri parerile avizate, sigur nu se compara oferta lor cu cea de la noi de xemplu iti dai seama

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Buna,

M-am intors si eu de la scoala azi cu un feedback mai gri, sa zic asa. A zis ca raspunde bine la intrebari, are vocabular, dar e lent in tot ce face. Respectiv cand ea spune copii inchideti caietul ala si deschideti cartea aia, dupa ce toti copiii au terminat, el inca mosmondeste la ele. Ca e tot ultimul. I-am zis ca poate e din cauza ca nu-si cunoaste bine caietele si cartile pe materii, dar spunea ca toti nu si le cunosc inca bine. Cu toate astea el face lucrurile mai incet ca ceilalti. Am vorbit foarte putin ca as mai fi intrebat-o eu despre asta,... mai zicea doar ca se va schimba in timp dar trebuie sa lucram la asta. oricum lentoarea tine si de temperament, o fi un flegmatic si atunci nu stiu ce pot eu sa schimb.

Va dati seama ca acu tot la asta ma gandesc, ce sa fac si cum sa fac. Parerea mea e ca asta se datoreaza faptului ca e cu capul in nori. Si acasa trebuie sa-i spun de mai multe ori sa faca ceva, pentru ca e foarte absorbit de ceea ce face el in acel moment. L-am intrebat si pe el ce parere are si mi-a dat un raspuns foarte logic: ca el nu se grabeste ca vrea sa faca foarte frumos si ca daca s-ar grabi nu i-ar iesi asa bine si dupa aia m-a intrebat "si tu asa vrei, nu?, sa fac lucrurile cat mai bine".

Asa, si dupa aia am ajuns acasa si nu mai stia nimic ce a facut "oare caietul asta l-am deschis azi sau nu?", "din cartea asta am lucrat azi sau nu?", etc. Si nu si-a gasit in ghiozdan caietul de matematica si nu a putut arata tema ...Nu stiu ce ma fac cu zapaceala si uituceala asta. Acu tre sa sun alta mamica sa o intreb.

Mergi la inceput

de asta nu intreb eu inca invatatoarea, cred ca acest raspuns l-as primi Mitzu pt ca eu o stiu pe Giuli si o vad.
insa ea e constienta si mi-a spus ieri ca nu cumva sa-i scot ascutitoarea cu recipient ca nu are timp de umblat si era foarte preocupata de timpu` asta

deci eu inca nu intreb nimic legat de copil, sa stiti, de frica

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Scuzati-mi, va rog, rabufnirea...m-am racorit si eu un pic...

Ema, multumesc de sfaturi, asa si fac, ce ma calca pe nervi sunt discutiile in fata copilului...

Si noi am avut acvariu de 200 l la apartament, noi aveam scalari, zebre si pesti neon, usor de ingrijit...
Sora mea a avut discusi dar ma termina cand vedeam tava cu viermi vii in baie, cica numai de aia mananca, brrr... Si eu as opta pentru acvariu marin. Eu am dat cautare pe google "acvaristica" si am gasit informatii utile. Spor si sa ne pui poze!

Mi-a venit scolarul acasa, gata, s-a terminat cu boieria, de luni un nou inceput - after-school...
Azi a luat un "minus" foarte bine la liniute. A venit insa super-fericit pentru ca se face club de sah in scoala. Puse cap la cap, aproape ajungem la costurile unei scoli particulare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

Si io am avut discusi si apoi piranha intr-un acvariu cam cat cada de mare. aia cu viemii e nimic, ai mei se dedulcisera la inima de vita exu era cu ei, cand a disparut s-a sfarsit cu acvaristica
Mitzu e intr-un fel bine ca vi se spune la ce aveti de lucrat cu copiii, desi eu nu stiu daca poti chiar sa schimbi felul unui om... aici nu iti spun niciodata chestii din astea, noi avem in fiecare trimestru intalnire cu invatatoarea la care participa si copilul (ca sa nu vorbesti in spatele lui, ceea ce e ok) Si atunci totul e roz, totul e ok, se face un plan impreuna si de comun acord cu toate partile, in functie de ce scrie in planul de invatamant. Daca e interesant o sa postez cum arata planul ala la noi. Revenind eu cred ca e o calitate sa fii o persoana linistita, chiar daca esti mai incet, decat sa fii un coleric repezit cum stim noi pe unii
We frumos va doresc!

Mergi la inceput

Corina, ai si tu partea ta de dreptate deci vrem cumva la mijloc, asa

merg sa fac cap.nou
aici: 80

_

Mergi la inceput