Aspirante optimiste > 20 ani (715)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Foarte bine, daca nu ne documentam noi...atunci cine?

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s

Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru

http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bob_Pixel spune:

deci sunt in stare de soc...cum va ziceam, citesc pe la Stimulare. Si e o ... o n-am cuvinte sa-i zic... pe acolo. Si abia aflase ca e insarcinata si era ingrijorata sa NU aiba gemeni. Si surpriza, la eco s-au vazut 2 bobite si ea scria ca este "tare suparata" si "imi vine sa mor". Deci sunt mult prea socata ca exista astfel de... Am cautat postari mai recente, are la semnatura un singur copil, deci spre BUCURIA ei, probabil, a pierdut un embrion.
Ce ...lume !!!

Dar eu am gandu-n stele / M-am agatat de ele / Stele cad, fara rost / Le-am spus ca nu te-ai mai intors...
Te , Bob !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Vai...am zis ca nu ma mai agit pentru nimic...dar e groaznic, vreau si eu link-ul, te rog. Ii scriu ceva frumos, sa ii dea Dumnezeu ce isi doreste...

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s

Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru

http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bob_Pixel spune:

Ce sa-i mai scrii, ca n-are rost.... un om atat de prost, e incapabil sa priceapa ce ai vrea tu sa-i zici.
M-am enervat rau de tot, pacat ca ma agit pentru nimicul asta... mai bine-mi vad eu frumusel de treaba si daca ma trezesc cu doua bobite am sa fiu cel mai fericit animalutz din habitat

Dar eu am gandu-n stele / M-am agatat de ele / Stele cad, fara rost / Le-am spus ca nu te-ai mai intors...
Te , Bob !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabyv

Miky, nu am zis, ca abia ieri am reusit sa vb cu asistenta dr
In mod normal o sa incep ciclul urmator, dar poate raman eu luna asta si scap de grija
In nov incepi tot cu clomifen sau schimbi schema?

gaby Doamne ajuta sa nu mai fie nevoie de stimulare iar despre schema nu stiu inca nimic mi-a zis sa o sun in prima zi de menstruatie, scuze ca am raspuns asa tarziu

In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
ovare polichistice, endometrioza descoperita laparoscop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Miky, nu e problema important e ca ai raspuns.
Eu ma gandesc daca ar fi mai bine sa cer inseminare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LittleDream spune:

Buna fetelor! Si eu sunt o mamica aspiranta. Imi doresc foarte mult un copil caruia sa-i ofer dragostea mea neconditionata. Nu stiu daca e sau nu o dorinta egoista, dar simt ca un copil m-ar face sa ma simt implinita. Sunt inca noua pe forum si imi doresc sa interactionez si cu alte mamici aspirante.
Sa aveti o zi minunata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SS-Tzuky spune:

Buna dimineata fetelor!
LittleDream, bine ai venit la noi! Sa dea DD sa ti se implineasca visul cit mai repede.
O zi frumoasa tutror!

Cu ajutorul lui DD 6+ Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Neatza sa aveti o zi minuntata si poftiti la o calda si aromata!

bine ai venit printre noi LittleDream si sedere cat mai scurta pe aici

Gaby cate luni de stimulare ai facu? vezi ce zice si dr tau, si eu vreau inseminare eu o sa vad in noiembrie ce o sa fie.

fetelor aseara am avut test pozitiv de ovulatie deci a treia zi si in momentul asta ce sacriu m-a apucat o durere ca de menstruatie dar mult mai puternica incerc sa focalizez durerea dar nu imi dau seama ca ma doare toata partea de jos, as suna-o pe dr sa vad ce zice, nici nu stiu ce sa fac.

In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
ovare polichistice, endometrioza descoperita laparoscop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana0000 spune:

Littledream bine ai venit!Ca de obicei iti uram sedere scurta,sa pleci la odisee!

Tzuky cum te simti?
Bob tanti aia cu gemenii e cam dusa,saracuta..daca nu vroia 2 copii de ce a mai facut stimulare? Uite cui ii da DD copii...
Eu nu am noutati,sunt in ziua 26,nici un simptom de nimic. Ce-i drept eu nici nu mi le fabric,daca ma dor sanii zic ca e PMS, daca ma dor ovarele zic ca de la frig...
O zi frumoasa!

Mergi la inceput