Aspirante optimiste > 20 ani (715)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilimara spune:

Buna dimineata si de la mine!
Concediul s-a terminat a fost foooarte frumos si relaxant.
Se pare ca luna august nu a fost sa fie a mea...uratii au venit si sunt deja in ziua 4.Asta este...o sa muncim in continuare cu drag si spor
Scumpetea mea intra de azi in randul scolarimii...este prima zi de gradinita si am niste emotii de parca sunt din nou in clasa I .
Felicitari noilor gravidute iar fetelor cu ziua 1 capul sus si de la capat....doar stiti bine ca toamna se numara bobocii!!!
Eu va pup si va doresc o zi frumoasa!

Lili de strumfita Maria Eliza (06.06.2008)

Cu ajutorul lui DD in curand din nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Neatza!

haideti sa va zic si eu cum sta treaba cu ovulatia la mine... duminica mi-am facut test de ovulatie (z15) si a iesit pozitiv adica linia de control era mai pronuntata decat cea de test iar ieri z16 am mai facut un test si tot pozitiv a fost dar linia de control mult mai pronuntata decat cea de test,am facut teste barza-minut o sa mai fac astazi unul sa vad ce si cum. Voua va iesit doua zile la rand test pozitiv? deci eu astazi sau maine o sa am ovulatia? of eu nu mai inteleg nimic luna trecuta am avut test pozitiv in z 14 si nu am mai facut poate si luna trecuta am ovulat mai tarziu.

Va pup si sa aveti o zi cat mai frumoasa

In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
ovare polichistice, endometrioza descoperita laparoscop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

OF fetelor stati ca am incurcat liniile intre ele am corectat mai jos adica linia de control e cea de test si invers sper ca nu v-am zapacit de tot

Citat:
citat din mesajul lui miky82

Neatza!

haideti sa va zic si eu cum sta treaba cu ovulatia la mine... duminica mi-am facut test de ovulatie (z15) si a iesit pozitiv adica linia de TEST era mai pronuntata decat cea de CONTROL iar ieri z16 am mai facut un test si tot pozitiv a fost dar linia de TEST mult mai pronuntata decat cea de CONTROL,am facut teste barza-minut o sa mai fac astazi unul sa vad ce si cum. Voua va iesit doua zile la rand test pozitiv? deci eu astazi sau maine o sa am ovulatia? of eu nu mai inteleg nimic luna trecuta am avut test pozitiv in z 14 si nu am mai facut poate si luna trecuta am ovulat mai tarziu.

In curand

In curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianamoga spune:

Neata!
Miky testul de ovulatie a fost pozitiv cand linia de test a fost mai pronuntata sau ambele linii au fost la fel de intense.Cand cea de control este mai pronuntata testul e negativ.la testele de ovulatie ies ambele linii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianamoga spune:

Of , acum am citit mai atent mesajul tau Miky ...da mi s-a intamplat si mie sa am teste de ovulatie doua zile la rand pozitive

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana0000 spune:

Miky si eu am avut testele de ovulatie pozitive intens 2 zile,dar dupa ce l-am avut pe cel mai "pozitiv" urmatoarea zi cand l-am facut a fost negativ. Eu am interpretat ca LH-ul s-a eliminat din organism.
O zi mai plina de optimism va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

neata fetele

miky eu am avut si 4 zile la rand teste pozitive

secretia cum a fost la tine zilele astea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

fetele ati folosit careva superforte ovulin?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amabella spune:

Citat:
citat din mesajul lui miky82

Neatza!

haideti sa va zic si eu cum sta treaba cu ovulatia la mine... duminica mi-am facut test de ovulatie (z15) si a iesit pozitiv adica linia de control era mai pronuntata decat cea de test iar ieri z16 am mai facut un test si tot pozitiv a fost dar linia de control mult mai pronuntata decat cea de test,am facut teste barza-minut o sa mai fac astazi unul sa vad ce si cum. Voua va iesit doua zile la rand test pozitiv? deci eu astazi sau maine o sa am ovulatia? of eu nu mai inteleg nimic luna trecuta am avut test pozitiv in z 14 si nu am mai facut poate si luna trecuta am ovulat mai tarziu.

In curand

Buna dimineata!

Miky82, la mine e fix la fel. Dupa ce ma plangeam ca testele sunt "aproape" pozitive, in sensul ca linia de test era doar putin mai slaba decat cea de control, au urmat cateva zile in care linia de test abia se vedea. Apoi, in z15 seara, a devenit la fel de intensa, dar in vreo 5 minute de asteptare. In z16 dimineata, z16 seara si z17 dimineata (adica azi), linia de test a devenit mai pronuntata decat cea de control in 10 secunde dupa ce am scos testul din urina.
Eu cred ca explicatia este asta: pe instructiunile de folosire a testului de ovulatie scrie ca ovulatia apare la 24-48 de ore dupa ce se pozitiveaza testul. In tot timpul asta, presupun eu ca lh-ul ramane ridicat si scade brusc dupa ovulatie. Asa ca probabil noi suntem in acea perioada de 24-48 de ore (la mine 48) si sper eu ca maine nu va mai arata pozitiv. La mine nici macar nu a crescut TB, deci... Cel putin pana azi dimineata nu cred ca am ovulat. Poate ovlez chiar acum, cand scriu...

Lore, imi pare tare rau pentru ce ti s-a intamplat pana acum! Dar de azi esti o fata optimista si lucrurile vor merge mai bine, vei vedea. Adevarul e ca pentru tine chiar cred ca a fost greu, in copilarie, sa fii optimista. Dar acum ai un sot care te iubeste si isi doreste un copil si toate problemele se vor rezolva mai usor daca iti gasesti puterea sa lupti cu ele. Si bebe va veni si el, dar stresul chiar dauneaza!!

Luiza de RARES(3 iulie 2006) si MATEI(16 martie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bob_Pixel spune:

Buna dimineata, girls!
Desi sunt z2, sunt foarte optimista si vesela. Am fost la doc azi, mi-a dat reteta de Clostilbegyt, am sa-l iau si sa merg la monitorizare dupa aceea. Sper sa ma ajute, prietena mea e fan closti dupa ce a ramas gravi cu fetita in prima luna de stimulare.
Nu ma supar nici daca ne pomenim cu gemenei... sau tripleti, lol. Numai sa vina, vreau invazie de

The rollercoaster is UP!

Dar eu am gandu-n stele / M-am agatat de ele / Stele cad, fara rost / Le-am spus ca nu te-ai mai intors...
Te , Bob !

Mergi la inceput