Aspirante optimiste > 20 ani (715)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

M-am uitat pe graficul tau, arata excelent! Cred ca testul de maine ar putea arata ceva frumos!

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s

Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru

http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

irmaria, eu cred ca e bebe
asteptam vesti bune
ai mare grija cu febra ca daca trece de 38 nu prea e ok, sa bagi picioarele in sosete cu otet stins in apa daca trece de 38

eu am o nelamurire....era o aspiranta care astepta rezultatul la beta dar nu am vazut nimic pe aici

xdidi mama banuiesc ca tu dar iarta-mi neuronul obosit daca am facut vreo gafa

========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bob_Pixel spune:

Maria, eu zic sa mai tii putin secretul testului, pana maine dimineata cand faci altul si ai certitudinea ca nu te pacaleste Barza. Eu nu-i mai zic demult sotului cand testez pentru ca il vad agitandu-se, ma sacaie cu intrebarile ca un copil nerabdator si imi plesneste fierea-n mine cand il anunt ca ne-am entuziasmat degeaba.
Incearca un surecheck din ala clasic, de 12 lei, ala nu se usuca si nu minte si trezeste-l pe sot maine cu cea mai frumoasa veste

Dar eu am gandu-n stele / M-am agatat de ele / Stele cad, fara rost / Le-am spus ca nu te-ai mai intors...
Te , Bob !

Mergi la inceput

maria vazi ca si raceala poate fi falsa, doar o impresie
poate fi doar o reactie a organismului la bebe...adica o pseudofebra, curge nasul, stranuti, doare capul etc

te pup si tin pumnii

Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xdidi spune:

lore eu am asteptat luni si a venit negativ , cum am zis, sunt in a 3 a zi de stimulare, vineri merg la eco si poate ma lamureste si pe mine cu cm-ul asta scurt si ciudat....ma scuzati nu mai intru ca sunt maniaca cu grey's anatomy , ma uit online pe un site....
am cev a probleme cu neuronu' ....a si azi mi-am recoltat pt amh , am rezultatul pe 28 si pana atunci ma intorc din concediu deci nu ma stresez ....vreau sa sun si la clinica pt spermograma....sa vedem daca ajungem s-o facem
irmaria iei sa fie pozitiv , pozitiv maine...si peste 36 de saptamani bebe
va puuuup pe toate

Mergi la inceput

xdidi, stiu site-ul
si eu am vazut toate cele 7 sezoane si acum astept cu nerabdare 23 septembrie sa inceapa sezonul 8

si eu sunt obsedata de filmul ala

te pup
vizionare placuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dreambaby spune:

Buna fetelor. Ce faceti? Eu cred ca sar luna asta peste testare, luni am un examen mai greu un pic si m-am apucat de invatat de luni seara. Iar sotul e mai stresat ca mine in legatura cu examenul asta... Poate in seara asta reusim sa facem ceva totusi, ca doar e ziua 14. In rest nimic nou, astept data de 21 sa ma duc sa fac un alt set de analize printre care si progesteronul. si sa nu ma dati disparuta, sunt cu nasul in carti si cursuri toata ziua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irmaria spune:

Am fost si am facut beta. Maine la ora 2 voi avea rezultatul .
Desi simt ca e ceva nu pot sa ma bucur. Imi e frica!

Va multumesc de incurajari si sper maine sa va dau vestea cea mare si mult asteptata!

Edit
Am facut o poza, e atat de palida linia aia ca imi pare ca nu se vede... cum urc poze pe site ca sa o vedeti si voi?

viitoare
www.fertilityfriend.com/home/28714c" target="_blank">grafic TB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Maria, asteptam si vedem ce si cum...fara frica!
Xdidi, spune-mi repede pe ce site vezi Anatomia lui Grey...si eu sufar ca s-a terminat, noul sezon incepe pe 15 noiembrie...da' mie imi lipsesc sezoane anterioare si vreau sa le vad.
Lore, cum esti? Eu parca m-am mai calmat, am decis ca e o luana de pauza, adica fara calcule...incerc sa rezolv alte probleme...multe...

Edit: Lore, nu vazusem ce ai scris, incepe pe 23 noul sezon? Yeeees!

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s

Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru

http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060

Mergi la inceput

alex, incerc sa ma tin de promisiune....cu greu dar e un pas

stii tu...promisiunea de a fi optimisata si fara ganduri negre...

mine facem spermograma
abia luni aflu ceva concret

in rest...inca mai curge...sunt z5, acum plang acum rad...nebunie curata dar sunt pe drumul cel bun, incerc sa-mi adun toate puterile si sa lupt, vreau sa reiau lupta, sa redevin acea persoana care nu se lasa, lupta si invinge

na hai ca visez si eu, macar atat, macar in vise sa ma dau mare

te pupic alex
poate exact in luna asta vine bebe daca nu te mai stresezi, nu mai calculezi

Mergi la inceput