Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (198)
Raspunsuri - Pagina 19
cleo78 spune:
laura, felicitoci pt mutare! sa faceti poze! chiar daca nu e complet mobilata, nu e nicio graba, va luati in timp etc.
Da SImonixule, a venit Mara franta rupta aseara. Ce i-ati facut?
. Vic. a ras ca cica cum a ajuns acolo, vazut pescarusii, si le-a zie "uite furtunicile" 

Luminel, si in Frankfurt sunt romani. Vei gasi romance, pe la locurile de joaca, pe la gradi, la cursurile de limba etc. Un pic de rabdare si initiativa, pana gasesti pe gustul tau (ca si aici sunt unele enervante
).
Apropos de romance enervante, a fost cumnata mea la noi, si a iesit Vic. cu ea si cu Mara la joaca. Iar o romanca, o vede pe cumnata, si o intreaba pe Mara "unde este mama ta? ai alta mamica????" .
Luminel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cleo78 laura, felicitoci pt mutare! sa faceti poze! chiar daca nu e complet mobilata, nu e nicio graba, va luati in timp etc. Da SImonixule, a venit Mara franta rupta aseara. Ce i-ati facut? ![]() ![]() ![]() www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=2" target="_blank">Victoria (des.1), fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim! |
da, da, vrem poze!!!!
"furtunici"
Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj
Luminel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cleo78 Luminel, si in Frankfurt sunt romani. Vei gasi romance, pe la locurile de joaca, pe la gradi, la cursurile de limba etc. Un pic de rabdare si initiativa, pana gasesti pe gustul tau (ca si aici sunt unele enervante www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=2" target="_blank">Victoria (des.1), fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim! |
Stiu ca sunt...e plin de romani pe acolo
eu ziceam ca mi-ar fi placut sa fie aici pe forum o fata din Frankfurt.
Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj
Doloress spune:
ALYSH- multa putere va doresc, imi inchipui cat e de greu...
LAURA- spor la treburi, la aranjat, mutat, si adaptare usoara va dorim!
MI_BEBELINA - felicitari, sarcina usoara ! MONIK parca avea si ea bebe pe drum, parca asa retinusem eu...
LUMINEL - si pe mine ma simte imediat, nici eu nu joc teatru. Dar il pun in grada, sunt si eu obosita, deprimata, etc si ai grija ca poate reactionez aiurea. De obicei in momentele astea negociem - sunt momentele cand il pun la desene. Si ne vedem fiecare de-ale noastre.
Tot ma tineam sa-ti zic, si tot uit. In ce priveste baiatul, sa-ti zic din experienta familiei noastre. Cand socrii mei au plecat in Germania definitiv baiatul cel mic abia terminase liceul. A dat aici la facultate dar fiindca era cam de capul lui, nu s-a tinut. S-a lasat de vreo 2 facultati. E un baiat super muncitor si cuminte, niciodata nu a facut probleme. Doar ca nu prea ii place sa studieze, mai ales in sistemul nostru care nu e deloc atractiv.
A mers in Germania, a incercat si acolo sa se inscrie, dar se simtea cumva pe dinafara. Singur, imigrant, intr-o facultate mare, intr-un alt oras (socrii mei stau in Flensburg, el studia la Bonn) De aceea atunci am zis ca daca totusi ar fi terminat liceul acolo, poate ar fi fost mai integrat. S-a lasat si in Germania de facultate si s-a intors in Romania. S-a casatorit, a venit repede fetita cea mare. Apoi a facut tehnica dentara, i-a placut, a castigat binisor o perioada dar acum cu criza asta cam greu ii merg afacerile, mai incearca sa faca un pet shop, dar si asta merge greu.
Acum regreta enorm ca n-a ramas in Germania, dar asta este. Oricum a zis ca daca erau lucrurile de asa natura sa fi mers acolo cand era inca in liceu si sa termine acolo liceul, poate altfel ar fi stat treburile.
Acum, tu stii mai bine, iti cunosti baiatul. Dar sa stii ca unii (mai ales baieti) oricat de silitori si cuminti ar fi, cand se vad singuri, cand nu te mai impinge nimeni de la spate, cam greu se tin de treaba. Cel putin, din experienta noastra.
SIMONIX- simpatic foc Robertelul, ca intotdeauna! Ca si Mara cu "furtunasii". CLEO de ce mergeti in Romania?
Si Patrick mai are pampers noaptea, desi am renuntat la biberon 
Cea mai buna chestie cu venitul asta in Romania. Problema e ca acum nu mai bea delc deloc lapte, de nici un fel. Nici iaurt, nici branza, deci nu prea stiu de unde isi ia el calciul ca brocoli mananca dar doua buchetele pe zi nu sunt de ajuns. Dimineata aveam lupte sa bea o canita. Mai ca-mi vine sa bag iar bibe, desi de cand a renuntat la el, papa foarte bine si de toate.
Eu oricum am trecut la scutece lavabile, de bumbacel pentru Kevin care sunt bune si pentru Patrick, deci nu mai cheltuim deloc pe scutece si tare bine e. Aici in Romania am mai luat pentru munte si ne-au mai ramas si tot le=am folosit, ca cele de bumbac se usuca si greu pe sarme, dar in Canada cand ne intoarcem o sa trecem iar exclusiv la scutecele lavabile.
Adriana_78 spune:
Simonix, asa mai te-ai plimbat cu sotul lui Cleo pe plaja ![]()
Sa aveti parte de cat mai multe zile cu soare
Si la Buc. e super vreme, eu ma bucur -- da' cica e seceta in sud, nu se mai fac recoltele de la anu' - e nasol pe alta parte
Cleo, n-a fost romanca aia "draguta" prin preajma sa-l vada pe Vic cu inca o mamica noua la plaja![]()
Laura, deci mai asteptati putin pana sa dormiti sub acoperisul vostru
Succes mai departe sa mearga bine si repede lucrarile!
Nici Annika nu doarme la pranz tot timpul-depinde cand se trezeste dim.
Imi place ca la gradi asta nu-i forteaza sa se culce, asa cum zicea si Esme, sunt copii care dorm, altii care se joaca
Oricum ea cand nu doarme la pranz, seara e super obosita si la 19:30 mergem la culcare. Recunosc ca dupa-amiaza e cam irascibila, da rezist, bucurandu-ma la gandul ca la 8 seara e linistee in casa si ma pot rasfata
Si noi avem Pampers noaptea. M-am cam saturat de el, insa Annika bea mult lapte inainte de culcare si dim. e super plin. Nu-mi convine sa o lasa sa doarma in pipi si nici sa spal cearsafuri zilnic.
Iar sa o scol noaptea, sa-i stric somnul si ei si mie, ca sa o pun pe olita, nu mi se pare OK.
Apropo somn
si eu ma trezesc super devreme, insa in comparatie cu mi_bebelina nu trebuie ssa plec undeva in zori.
Mor de ciuda ca nu pot dormi mai mult.
Nu stiu cei cu mine?!
Weekendul asta o sa mergem la munte, ca vremea e pana acum super, sper sa ajungem odata la Babele si Pestera Ialomicioarei, ca mereu coada de la telecabina din Busteni, ne-am dat planurile peste cap
Adriana
Victoria_mami spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Luminel
Stiu ca sunt...e plin de romani pe acolo eu ziceam ca mi-ar fi placut sa fie aici pe forum o fata din Frankfurt. Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008) www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj |
Felicia (MissParker) sta pe langa Frankfurt.
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella
22.05.2008 VICTORIA
belleane spune:
salutare,
Me_bebelina: felicitari, sarcina usoara, nastere la fel, bebe sanatos si frumos.
Andree27 si Dflavia.
M-am chinuit azi sa scriu mesaj dar l-am inchis ca nu-l puteam termina si nici sa-l las asa sa vada lumea ce si unde umblu.
Asa mi se intampla mereu, deci scurt si la obiect:
Alysh: imi pare tare rau de soacra ta.
Adriana: te sunasem duminica sa-ti achit casuta, ca tare neserioasa pic. Elena merge la gradi chiar langa tine, dar eu n-am fost decat o data sa o iau/duc. Poate mergem zilele astea in Kaufland si te sun.
Laurita: sa-ti spun odiseea noastra cu gazele? De 10 luni ne chinuim cu ele. Frate sutn la poarta, aici e central, toata lumea are si zici ca acum le inventeaza. Azi abia au facut receptia deci toata vara apa calda si gaze zero. M-am obisnuit asa,azi am pus plita electeica in priza desi aveam gaze. Asa si fetele au facut baie in lighean toata vara, desi putem merge sa facem baie la 2 min distanta fara pb, ne place in lighean. Chiar ma gandesc ce spuma/uleiuri sa pun in prima baie din cada mea super cu bulbuci. Si noua ne lipseau destule cand ne-am mutat ca nu s-au mai potrivit toate, dar usor usor le-am facut acum aproape le avem pe toate puse la punct. Eu sunt super fericita cand ajung acasa. Nu mai sunt stresata cand tipa, sar, plang fetele sa nu ma auda vecinii sa-mi bata obrazul, iesim pe strada si se dau fetele cu rolele, bicla, facem intrecere cu copiii de aici.
Gabitam: mereu am admirat gradinita voastra, e super, imi place ca se implica,fac petreceri, deschideri,chiar daca e criza, costa.
Adriana_78 spune:
Belleane, stai linistita cu casuta.
Am vazit ca ai sunat mai tarziu, ne intorceam de la Ferma Animalelor si n-am auzit
cleo78 spune:
dada, missParker sta. Deci nu esti singurea, Luminel.
Doloress, avem ceva treburi in ro: ziua cumnatei, inchis conturi la banci, adus /triat lucruri, poate inchiriem si aprt. etc. VIse multe, timp putin - avantajul distantei de 3 ore si bilete ieftine daca ne organizam din timp.
belleane, spor la tras gaze

edit: adriana, pt telecabina, eu am mers devreme - de genul eram la coada inaintea deschiderii (sa zicem la 8 45). Coada era mai mica asa.
Nicole1980 spune:
Dragele mele,
Eu va scriu pe fuga. In weekend am fost nasi de cununie si a fost foarte frumos. Putin cam obositor, dar am dansat toata seara. In rest am o stare foarte ciudata, imi vine sa plang fara motiv, dar in acelasi timp ma bucur ca bebe misca tot timpul.
Va pup !
Mi bebelina – ce veste minunata ! felicitari si sa fiti sanatosi.
in 20+ si mami de David 16.06.2008
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008
Evolutie Bebe