copii mici cu crize de nervi
Raspunsuri - Pagina 2
ela_04 spune:
Citat: |
Cand incepe sa inteleaga "nu e voie" "mama plange daca o superi" "mama se supara pe tine" "jucaria asta nu e a noastra" etc. o sa vezi ca o sa ai "ac de cojocul" mini isteriilor astora :) |
asta imi aduce aminte de vorbele generatiilor trecute care foloseau "o sa fac infarct din cauza ta si o sa mor!" de te intrebai ingrozit ca si copil ...oare moare daca am chiulit azi?!
cand om scapa oare de mentalitatile astea....
poate de asta unii copii cand pica un examen se duc si se arunca de pe bloc ...ca o sa moara mama de suparare sau ma omoara pe mine cu bataia...
in fine noi nu folosim expresi de genul asta.
Ps. stie cineva sa-mi explice si mie cum sa dau citat direct? adica nu numai introdu comentariu?
monalac spune:
Baby,parca l ai descris pe baiatul meu cel mare.Si acum inca se mai umple de pete rosii pe fata cand plange mult,insa cand era mic,toata lumea imi spunea ca are pojar,asa arata dupa ce plangea.Iar cu masinile se comporta exact la fel,asa ca i am luat si masinuta cu pedale si tractor si jeep electric,pentru ca de fiecare data cand vedea la cineva facea crize de plans ...Cel mic e exact pe dos,zac masinile in balcon si nici nu se uita la ele....Cel mare [6 ani si 8 luni] si acum e innebunit,se plimba cu cartul si cu bicicleta...[celelalte i au ramas mici].
Didididi spune:
Vai, Ilinca, asta cu statul in pozitie de drepti o are inca Mihai. Dar al meu mai are inca manii de genul cu cine adoarme, cine ii face laptele, samd. Le are de mic si cred ca ii confera lui confort psihic.
Baby1320 spune:
Monalac :))))). Si eu i-am luat masinuta electrica tocmai sa scapam de istericalele din parc. Ce sa zic ... tot ale altora erau mai bune, dar totusi sa stii ca s-a mai calmat cu ele. Se pare ca au meritat banii macar ca a mai scazut din decibeli scandalul :))
Mama lui Joshua-Luca din 6.04.2010