Televizor in prima zi de gradinita

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fiona67 spune:

Miri, sotul meu a fost si a vorbit cu directoarea despre faptul ca cei mici nu sunt scosi afara si sunt lasati prea mult la televizor, dar cum ma asteptam nu s-a rezolvat nimic. Raspunsurile au fost de genul: "le pune desene animate numai la masa", "vor fi scosi afara mai tarziu" etc.
In conditiile astea, eu am hotarat sa-l duc doar o data pe saptamana , cel putin cat e vremea frumoasa. Dupa ..mai vedem!
Nici eu nu-l mai las la tv acasa acum deloc, cum spunea si Androix, dar nu prea imi convine. La gradi se uita la Tom si Jerry in prostie, acasa vede controlat Ice Age, Cars, Madagascar, filme care il mai invata ceva.
Partea proasta e ca celelalte educatoare nu sunt asa, doar a noastra! Am avut mare ghinion ca am nimerit la ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri2007 spune:

Neata!

Azi i-au scos afara. Am mai mers sa mai stau de vorba cu educatoarea sa vad ce planuri are. Asa am aflat ca cele doua saptamani pana la 1 octombrie sunt de socializare (asa ca sa mai radem dostul s-a oferit sa le faca si cont pe facebook :). Problema ca ea este fortata sa socializeze cu cei mici care ridica probleme (plang, sunt foarte agitati, etc). Cu cei ca al meu...este foarte multumita ca este cuminte si la locul lui! Eu ar trebui sa ma bucur sau nu ca am copil mai cumintel????

Oricum am plecat de la gradi incercand sa ma calmez si sa astept sa vad cum vor evoua lucrurile, spunandu-mi ca nu e bine sa evaluez eu omul dupa doar cateva impresii.

ajung insa la serviciu si zic sa cer un sfat de la cineva...pai pe cine sa intreb decat pe batranul si atotstiutorul Google. Si ce credeti ca-mi zice el. Pai ca d-na educatoare a luat 3.2 la titularizare.

acum sunt in si mai mare ceata!

Miri2007
Mai scriu pe / reclama ilegala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Mi se pare rezonabil ce scrii, totusi a trecut O saptamana de gradi
Majoritatea parintilor se bucura daca cei mici nu plang si cam atat

_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput