Brumarei si Craciunite de nov-dec 2011 (61)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corina_kelly spune:

neatza!
hai k dau si eu o
se vede k s-a dus vara, toata lumea e ocupata noi inca nu mergem la gradi, am fost 2 zile la cresa si...asteptam pana la 2 ani jumate minim.

Mami de Serban(28.09.2009) si 27+ cu Eliza

Mergi la inceput

ralu, voi cand ati scapat de pampers?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuknuknuk spune:

ralu si mercic de cafea!

alunxia ma bucur ca nu s-a adeverit pronosticul! bravo, sa curga numai vesti bune!!!

tonia bine ai venit si bebe sanatos si la termen iti doresc si eu!

luny, ce emotionant cu gradi asta! sper sa-i placa piticului!
azi o colega mi-a aratat poze din prima zi de scoala a fetitzei ei, si asa m-am emotionat ca mi-au dat lacrimile! ce emotii ne asteapta mai fetelor!

fug la treaba, dar stau cu ochiul si pe DC

29+ Luca Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuknuknuk spune:

aa si fetele care nasc la polizu (arleza si Lia parca)!
o sa avem o predecesoare vedeta: Nicoleta Luciu s-a hotarat s-si aduca pe lume tripletii acolo ! nu stiu la ce dr. este..dar ce mai conteaza...

29+ Luca Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

neatza!
am dus copilul la gradi, si acum suntem amandoi acasa si nu stim ce sa facem... singuri...
so far so good, s-a asezat imedaiat la masuta cu cuburi, si a inceput joaca, fara plansete si vaicareli, ne-a trimis frumos acasa, ca el are treaba!
sa vedem impresiile la sfarsitul zilei, abia astept saa se faca 4 sa-l iau!
am pus poze pe fb..

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

deci neata
sunt cu ochii carpiti
pe unde umblati feletlor? a inceput gradinita?
luny, diana, asteptam reactii
al meu nu vrea sa mearga in nicio dimineata si asta e deja a doua saptamana. i-am zis ca e greu pt toti copiii dupa vacanta sa mearga la gradi, nu e singurul, si asta a parut sa-l mai linisteasca. i-am povestit ca inclusiv eu plangeam cand ma lasau acolo si ca mi-a luat ceva timp pana sa ma obisnuiesc si brusc n-a mai protestat, cred ca s-a simtit inteles mi-e tare miluta de sufletelul lui. e clar un efort mare de adaptare, il vad cat e de recalcitrant in rest, nici nu vreau sa ma gandesc cum va fi cand apare bb2 azi m-a intrebat ingrijorat daca o sa o iubesc mai mult pe luiza. i-am zis ca nu. si apoi m-a rugat frumos sa-l iubesc pe el mai mult
ooka am luat o comoda malm, alba, 4 sertare, pe care vad ca e musai sa o ancoram in perete ca se prabuseste daca deschizi sertarele goale, daramite cand or fi pline, o si vad rasturnata peste pitici
lia mama, ce o fi fost pe fundul tau....numai el stie (referitor la stres). oricum e clar ca tu ai slabit mult iar bebe a luat ce a avut nevoie. eu ma gandesc mereu cand imi fac procese de constinta ca n-am mancat aia, n-am luat vitamina cealalta, ca pe vremea razboiului, cand s-au nascut parintii/unchii mei, abia aveau bunicile mele gravide dupa ce bea apa. si totusi au nascut copii sanatosi, care nu se resimt nici la batraneti (adica sunt in limite rezonabile).
miere si eu incep sa ma resimt sa stii. parca mai tare ca la prima sarcina. cred ca sunt si prea solicitata, adica eu in parc sunt balena maratonista, alerg de nu ma vad dupa maimuta, nu simt atunci burtica, dar dupa aceea am niste palpitatii si ameteli de numai eu stiu trebuie sa-mi refac si eu analizele sa vad cum stau cu fierul si hemoglobina. sa ne traiasca piticii perlisti
brambu si burtoiul meu face valuri. eu cred ca m-am ramolit sau la sarcina cu T chiar nu facea asa...de multe ori ma intreb ce o avea de se misca asa de mult?
dana bine ai revenit. eu nu, nu mai merg la tutu, nici macar la control. voi naste la cmu cu dr. romila.
te asteptam printre noi cand te linistesti cu muncile
corina sa-ti treaca repede saptamana si sa inceapa concediul si distractia
luny am o prietena care a nascut la sanador cu herghelegiu (cezariana ce-i drept) si a costat fix ca la regina maria (+/- cateva milioane). deci nu-s ieftini, mai ales ca pretul e diferit in functie de medic. oricum nu cred ca se compara cu medlife.
cristy felicitari pentru bebelin!
alunxia bravo! ma bucur ca ai scapat cu bine si doar cu sperietura (puteai sa scapi si fara ea daca ar fi fost medicii mai retinuti in prognosticuri prapastioase)
antonia bine ai venit! felicitari pentru sarcina si pentru fetita de acasa si bafta multa sa ajungi la termen
corina ai atins un subiect sensibil cu pampersul...noi am scapat in principiu de pampers. adica el e continent cu pipi de la 2 ani si 7 luni, si ziua si noaptea. problema lui cea mare e ca ii e frica sa faca kk la wc/oala, el zice ca nu poate, nu-i vine daca nu sta in picioare dar ne-am prins noi in timp ca ii e frica. si deci la caca cere pampers, face, il scoatem...nu sta in rest deloc cu el. insa tocmai intampinam probleme mari la gradi care pe mine ma revolta de nu mai pot fiindca dupa ce a trecut la grupa de 3-6 ani, a mers acolo o saptamana, ne-au anuntat senini ca daca el face caca in pampers trebuie sa stea la grupa mica. am intrebat si eu care e diferenta intre a cere la oala/wc si a cere un pampers? oare ceilalti copii de 3 ani se sterg singuri la fund? si cum ar fi acum, dupa ce am lucrat la moralul lui toata vara ca va schimba grupa si educatoarea (de care era f atasat)ca s-a facut baiat mare, acum sa-l intorc din drum? ce mesaj i-as transimte sarmanului copil? jur, cateodata ma apuca nebunia si stiu ca daca vor refuza sa-i puna pampers cand cere sa faca kk nu va mai face, se va constipa ingrozitor, va plange de disperare, stiu toate astea fiindca am trecut deja prin ele. insa ma deranjeaza de mor ca desi stiau "problema" lui, ca au mai facut o tentativa de a-l integra in grupa de 3-6 la sf. anului trecut (tentativa esuata tot din vina lor), nu ne-au atras atentia nicio secunda asupra acestui aspect, ca e o conditie obligatorie...s-au trezit acum, dupa ce a si trecut o saptamana in care a mers la grupa cea noua...nu stiu sincer cum si mai ales cand se va rezolva treaba asta...ca nu e o problema de continenta, e o spaima a lui irationala si pentru noi inexplicabila (ca noi nu l-am fortat niciodata sa foloseasca wc-ul/oala), pampersi nu i-am mai pus dupa varsta de 2 ani si nu a fost niciodata certat cand a scapat pe el

ralu- de Tudorica fara frica (15.05.2008) si 31+ cu o margica mititica Luiza
i believe in miracles...povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

tocmai ce m-a sunat al meu sa-mi spuna ca tudorica a plans azi dimi la gradinita de i se salta camasa
here we go again...anu trecut , de cand a inceput si pana in iarna n-a avut nicio problema, n-a plans o sg data si nu a refuzat sa mearga. totul pana la prima vacanta. dupa prima vacanta a inceput cosmarul readaptarii, dupa fiecare we, dupa fiecare vacanta

ralu- de Tudorica fara frica (15.05.2008) si 31+ cu o margica mititica Luiza
i believe in miracles...povestea noastra

Mergi la inceput

ralu, mersi mult. nu stiam exact de la ce varsta il primesc la gradi (nu la cresa), cu pampers. am incercat vara asta sa facem la olita, dar nicio sansa!!! am citit tot felul de chestii cu pusul la olita devreme, cum k il traumatizeaza si o sa faca pipi in pat noaptea multa vreme etc, deci nu ma prea stresez(adica nu ma stresez deloc), dar parca pe la 2 ani jumate l-as duce la gradi...ma rog, vedem noi pana atunci.

Mergi la inceput

saracul tudorica! si eu am plans cand l-am dus 2 zile la cresa din motive de urgenta...dar tu nu tb sa plangi! el e mare deja si sunt sigura k o sa se obisnuiasca rpd. mai naspa faza cu educatoarele cu pampersul...dar dak "vorbesti" cu una (asa cum se face totul in romania, din pacate), oare nu o sa fie de acord?...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

neata si de la mine
buuuuna cafeaua
noapte alba am avut de la arsuri
pfffffffffff
Tonia Antonia, bine ai venit, sarcina la termen iti doresc si usoara
ralu imi pare rau de tudor ca a plans, micu de el, se simte abandonat
yo asa ma simteam cand ma ducea mama la gradinita
wild yo am facut cerclaj la 16 si la 21 sapt
cred ca mai mult de 24 de sapt nu se recomanda cerclajul
yo asa stiu , sper sa nu dati cu rosii
luny, da, ziceam de joi ca pleci la relaxare
"iamama" si pe mine ( asa zic copiii)

Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.

bebelinul meu scump

Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
Florin 18 ani si +31 Matei Ioachim

Mergi la inceput