Brumarei si Craciunite de nov-dec 2011 (61)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

Alunixa, ma bucur ca ai vesti bune!

Cristina cu Radu (3.12.2007) si bebe 2 (28 saptamani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristi07

buna ziua tuturor!

am fost si eu azi la control, e tot baietel si are 1,200 g...e cu vreo 3 zile mai mare...f agitat (ca de obicei), incepuse sa sughita

Ce draguti sunt fratiorii mai mari cu perlele lor...e o varsta f frumoasa! Si al meu vine cu sugestii pentru numele bebelushului tot din domeniul culinar .
I-am cumparat si eu bebelushului primul body si primele sosetele...parca nu sunt asa de innebunita cum eram la Raducu, insa mi-a placut ca Radu a fost f cooperant cand am zis ca tb sa ii cumparam ceva fratiorului...imi spunea ce ii place...inclusiv o gentuta hello kitty

felicitari ptr grasun

Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.

bebelinul meu scump

Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
Florin 18 ani si +31 Matei Ioachim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alunixa

Va pup fetelor!!
Eu am scapat cu bine din mainile medicilor. Nu s-a adeverit ceea ce au banuit ei. Au iesit analizele si nici vorba de colestaza hepatica de sarcina. Transaminazele sunt in scadere si deocamdata suntem pe drumul cel bun.
Nici nu va inchpuiti cate ganduri negre mi-am facut, mai ales dupa ce s-a pronuntat unul din medici cun nasterea la 32 de saptamani. Unii se cam grabesc sa traga concluzii....
Una peste alta, suntem bine amandoi si va multunesc din suflet ca ati fost alaturi de mine.
Mi s-a dat sa inghit niste fer, Tothema, o fiola la 2 zile, ptr ca am usoara anemie. Ati luat asa ceva vreuna? Am inteles ca are un gust ft rau...
Tare amuzante povestioarele voastre cu fratorii mai mari.
Va doresc tuturor o saptamana cat mai usoara si bebeii sa ia in greutate atat cat trebuie.

25+

bravoooooooooooooo
bine ca ai scapat de stres

Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.

bebelinul meu scump

Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
Florin 18 ani si +31 Matei Ioachim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonia Antonia spune:

Salutari tuturor,

Va scriu si eu pentru a ma inscrie cu intarziere in odiseea voastra...
Sunt membru vechi dar scriu destul de rar, citesc insa zilnic.
Deci: am 35 ani, a doua sarcina acum la 27 saptamani (DPN 20 dec), o fetita de 8 ani.

Ma inscriu acum in speranta ca voi putea scrie destul de des avand in vedere ca de azi sunt in concediu medical cu indicatie de repaus la pat. Motivul: col scurt la 20 mm, permeabil la deget la ex ginecologic, contractii tinute sub control deocamdata cu antispastice si salbutamol.

Despre copil: baietel (probabil Gabriel), 1150g la ecografia de acum cateva zile, eu cu 10 kg in plus...greturi la inceput, acum revin...
Nu pot sa spun ca sarcina este o perioada buna pt mine, abia astept sa se termine.

Promit deci sa mai scriu noutati, urmatorul control e programat pentru 11 oct si consultatie cu anestezistul pe 18 oct.

Cam atat. Va doresc sarcina usoara tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tia_Mia spune:

Bine ai venit Tonia Antonia sarcina usoara in continuare si bebe sanatos si frumos

Andreea 27+ Maya Maria

MINUNEA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

Citat:
citat din mesajul lui corina_s

ralu, luny, brambu va asteptam cu vesti de la eco
Lia hai ca mai e putin si o sa vina bebe..multa putere in continuare
anita, alinuk felicitari pentru vestile bune de la eco

ce amuzanti sunt astia mici.., ralu, irina sa ne mai povestiti

fetele la mine e ultima saptamana de munca de abia astept sa stau acasa..ca nu se mai poate..nu mai pot sa stau nici 6 ore pe scaun..incepe sa ma doara spatele..picioarele..
am 18 zile de concediu, pe 13 oct as intra in prenatal, cu DPN 11 dec as avea 60 de zile de prenatal si 66 zile de postnatal..eu zic ca e bine asa

ooka ti-a iesit rezultatul de la anticorpi rh? mie dr mi-a zis sa ii fac in jur de 30 de sapt cu analizele uzuale de sange si urina..dar parca as face anticorpii mai devreme..adica sapt viitoare la 28 sapt..am piticii mei pe creier

27+ Iulia

Corina, da mi'a iesit rezultatul, negativ slava Domnului. Eu zic sa nu fi stresata ca la primul bebic in genere n'ai probleme. Si daca nu mai poti nu mai trage de tine ca nu are nici un sens sa mergi la servici. Eu am tras tare azi si nu ma mai duc sper saptamana asta.

mami de Sofia si de Zoe
Doamne ai grija de noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_s spune:

tonia bine ai venit sarcina usoara si bebe sanatos
ooka ce bine ca e negativ..
mai am doar 4 zile de mers la munca..tu nu te poti conecta remote la ei daca mai cate ceva de facut?..macar stau acasa in pat

27+ Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

bine ai venit tonia, sarcina usoara in continuare

ooka ai gasit pana la urma gradinita?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

Corina, nu ma pot conecta si nici nu vreau, oricum ma mai cheama doar pentru testare si daca o fi nevoie pt produsul nou pt care tot am testat, dar nu cred totusi ca nu se descurca..

Cristi, am picat de acord cu soata s'o dam din primavara. Pana atunci mai cautam. As vrea si aproape, sau mai aproape. Oricum eu o tineam acasa in jurul nasterii, ca am mai spus ca am doua prietene cu bebici alaptati si frati de varsta sofiei si amandoua au fost cu picii in spital cu antibiotice/perfuzii/apnee si toate cele si asta pana in 6 saptamani, asa ca merci nu'mi trebuie. Ea oricum n'a fost mult timp la gradi si nu cred ca are aceeasi rezistenta ca bun copil care merge de un an doi deja. Mi'ar fi placut sa mearga sa faca ceva pentru virsta ei, dar o sa incercam sa suplinim treaba asta cu altele.

mami de Sofia si de Zoe
Doamne ai grija de noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana84 spune:

buna fetelor....ma mai primiti???sau am fost exmatriculata???

am intrat si eu sa vad ce mai faceti,care mai este atmosfera pe aici si ma bucur nespus de mult sa vad ca sunteti bine sanatoase si bebeii cresc si sunt grasani.
raluiubita,tudorica al tau este un scump...asa discutie haioasa...
tu ce faci?mai mergi la tutu?te-ai hotarat cu nasterea ce faci?

irina sa pupi baiatul pt ca este un scump si un haios

liuta ma bucur din toata inima ca esti acasa si ca ai trecut peste acele momente grele...si mateiut sa stea cuminte acolo la mami

brambu,arleza si restul fetelor va pup mult de tot

despre noi acum...ultima vizita la dr a fost acum 2 sapt cand aveam 29sapt...fata este bine avea atunci 1500gr,era cu capul in jos si ci talpile picioarelor sub coastele mele...i-am spus dr ca atunci cand mi-o scoate sa-mi scoate si cateva coaste ca nu cred ca se mai refac la cate suturi iau.
ce sa va mai spun...am o fata foarte batausa in sensul fca atunci cand se misca da ca lumea nu se joaca...imi taie respiratia...faza cea mai tare este ca mi se misca burta de zici ca am inghitit un sarpe si tgoata lumea rade cand vede asa ceva
acum 2 sapt cand am fost la dr am vb cu el si despre nastere si mi-a spus ca el deja m-a programat pt cezariana...ca tinand cont de faptul ca a fost fiv nu are rost sa ma chinui sa nasc normal...deci voi face clar cezariana.
in rest dorm foarte prost noaptea,ma duc de 3-4ori pe noapte la toaleta,cand ma ridic din pat ma doare burta pe jos...ce sa mai circul gratis sunt.
mi-a dat si mie dr de familie sa iau fier masticabil si cu exceptia faptului ca m-am constipat ma simt f bine de la el.

hai ca m-am intins cat o zi de post dar a trebuit sa trec totul in revista ca ramasesem in urma.

va pupi

27+ cu Diana Maria
Iti multumim Doamne

Dana's baby

Mergi la inceput