Brumarei si Craciunite de nov-dec 2011 (61)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carola spune:

Citat:
citat din mesajul lui Wildorchid

Buna, fetele, va

Abramburika, felicitari pentru vestile bune de la ecografie.

Am fost si eu astazi la ecografie. Avem 1,300 kg si suntem foarte bine, mai putin colul care e la fel de scurt (2,3 cm). Avem in continuare interdictie de a ne da jos din pat pana la 34 de saptamani, doar la pipi si atat. Contractii in continuare, dar scurte si nedureroase. De cerclaj nu a mai spus nimic. Am scapat cumva.

Carola, tu stai numai in pat cu cerclaj? Sau ai voie sa te si misti?

Emma 27 saptamani

Eu am recomandare de repaus. Nu am respectat intotdeauna lucrul asta. Dar situatia mea nu are nicio legatura cu a ta. Pentru ca ma simt oarecum bine mi-e greu sa stau in casa. Mi se pare un non sens. Asta nu inseamna ca ma fortez prea mult . Nu stiu de ce, dar am o relaxare si o liniste care nu stiu de unde vin. Incerc sa ma bucur de sarcina, destul de putin e adevarat.

Daca medicul ti-a recomandat in mod special sa stai numai in pat ar fi bine sa respecti acest lucru.

30+

www.flickr.com/photos/carola456

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carola spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lia73

Wild, felicitari ptr grasunica
si yo sunt consemnata la pat
din cate stiu carola isi mai face de cap cu cate o iesire la farmacie

Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.

bebelinul meu scump

Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
Florin 18 ani si +31 Matei Ioachim

he he he! doar de farmacie stiti voi . Mai merg si la piata si supermarket cam odata pe saptamana sambata. Nu car eu si nu stau mai mult decat e nevoie.

Brambu, felicitari pentru vestile bune.

31+

www.flickr.com/photos/carola456

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MoniQQ spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lia73

sa ma plang si yo
NU IMI MAI TREC ARSURILEEEEEEEEE

Eu am avut niste arsuri groaznice aseara, si mi-am dat seama ca sunt de la vitamina C (scrie in prospectul de Redoxon). Incerc acum sa o iau cat mai devreme dimineatza, ca sa nu ma chinuie seara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MoniQQ spune:

Citat:
citat din mesajul lui moldoveanca

Oricum nu conteaza kg la nastere,sa fie sanatosi si la termen.
Si chiar mai tarziu ,nu conteaza kg foarte mult,fiecare are ritmul lui ,asta trebuie sa intre in capul fiecarei noi mamici
Am si eu pasarelele mele,am avut bafta de prietene si neamuri care au facut copii mari si tot timpul le-am auzit laudandu-se numai cu ce grasi si puternici sunt odraslele lor

Ma bucur sa te aud. Si eu probabil sunt printre putinele mamici care isi fac probleme ca bebe o sa fie prea gras (dupa kilele mele, si dupa faptul ca la 1 an eram grasa - maica-mea mi-a zis ca efectiv mancam pana vomam - asa ca de la un an m-au pus la "regim" - ca sa pot sa merg in loc sa ma rostogolesc). Ma strang putin de fiecare data cand aud urarea cu "bebei grasunei", dar deh, fiecare cu piticutii lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Wildorchid spune:

Neata, burtici

Vad ca sunteti mai somnoroase decat de obicei, asa ca dau eu prima astazi.

Ce faceti? Cum ati dormit?

Emma 27 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Neata!! Multumim de cafea, emma!

Am dormit bine ...

dana - ma refeream la dana n. si ea e cu regim, glicemie.

moldoveanca - (pot sa-ti zic pe nume ca mi-e mai usor? ) da, pt. comparatii cu alti bbei, nici eu nu-s de acord. Eu pt. mine zic, de aia mai intereseaza greutatea ...

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Doamne-Doamne, ai grija de noi 30s

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuknuknuk spune:

'neata si multam de cafea!

eu am dormit binisor, dar aseara am avut si eu niste arsuri si dureri de pelvis, de innebunisem nu alta.
am adoptat pozitia "capra" si de dureri am mai scapat. arsurile au trecut si ele cu dicarbocalm.

si am o pofta nebuna sa ma intind! zici ca fac balet la birou.

am primit si lista de grupe pentru cursurile de puericultura, si am cerut sa ne inscriem, speram sa fie locuri. abia astept!

29+ Luca Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_comsa spune:

Buna fetelor, nu stiu daca va mai amintit de mine k nu am mai intrat pe forum de luni bune.....
Noi suntem bine, avem 32 de saptamani, si acum nu stiu sigur dc o sa avem o fetita sau un baietel k pana cum doctorul a zis k e fetita, si joi a zis k se vede clar k e baietel, asa ca o sa asteptam sa se nasca sa vedem ce este:), ne tine in suspans.....oricum bebelusul o sa fie inalt si pana cum are 1 kg 800 gr, cred k o sa fie si grasut:)).....pana cum am dus-o bine, fara neplaceri mari, dar acum ne confruntam cu dureri de spate, mi se umfla picioarele si nu imi gasesc o pozitie prea buna de dormit:(, azi dimineata am avut ceva contractii dar au trecut repede si nu au fost dureroase, sper ca bebelusul sa mai stea acolo pana la termen sa mai creasca putin:)
Va doresc o zi frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Neata!
Multam de cafea!
Eu acum nu mai intru dimineata devreme, pe la 7 ne trezim, pana i dau sa manance lui Stefan, ne imbracam si mergem la camin. Ne plimbam pana acolo vreo juma de ora, apoi eu revin tot pe jos acasa. Azi am mai umblat brambra prin oras, tot pe jos..iar acu am ajuns acasa franta...dar na, miscare trebuie, ca alfel iar ma ingras ca un tanc . Eu nu am probleme ca nu imi vine sa mananc, din contra as manca non stop, nu conteaza ce, dulce sau sarat. Si deja burta ma incomodeaza, nu ma mai pot apleca ca lumea, nici cand dau cu aspiratorul, sau sa ma leg la siret de exemplu. Dar toate trec din decembrie
Am uitat sa va felicit fetelor pentru ecografiile reusite si rezultatele bune.
Si ca tot am vorbit ieri de gradi si acomodare, ieri cand m-am dus pe la 4 dupa Stefan cica" mami, dar mai stai un pic ca nu am terminat de colorat"! E prima oara de cand il duc cand mai vrea sa stea in plus.

diana26+ Calin Gabriel si mami de Ianis Stefan 14 mai 2007

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuzul
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Citat:
citat din mesajul lui abramburika

mi-am adus aminte, dana, cum mai esti? Cum merge regimul, glicemia? Cum mai esti tu cu moralul?

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Doamne-Doamne, ai grija de noi 30s
Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Nici nu vroiam sa mai scriu...dar daca ai intrebat de mine, hai sa ma plang: sunt cu moralul la pamant, reusesc cat de cat sa tin glicemia in frau...o mai ia razna, dar nu foarte des.
Acum doua zile am ajuns iar la medic ca ma durea insuportabil de tare burta pe jos, ca la menstruatie. Din fericire nu au fost contractii si colul nu s-a scurtat...problema este Ph-ul florei vaginale care este mult mai mare decat normal, sigur se dezvolta vreo infectie (asta a fost problema si cand am fost internata). De data asta am primit ovule Arilin pe baza de metronidazol tratament de 6 zile, apoi alte ovule ptr refacerea florei vaginale si magneziu.
Deci iti dai seama cam ce stare am...astept cu nerabdare momentul in care sa imi tin samburelul sanatos in brate, ca m-am saturat de toate problemele aparute in sarcina asta.
Felicitari ptr vestile bune de la control.

Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009) si 29+ cu

Mergi la inceput