FIV in Ungaria 137

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabrielarusu spune:

multumesc frumos ADC
si eu te felicit sa ai un baietel santos si sa fie la termen.

mami_vreau

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bombi spune:

mami, nu ai fost inca la echo? ca azi se fac 6 saptamini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

mami dar tu cate saptamani ai?

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_vreau spune:

Oana si eu te felicit din suflet si iti urez sarcina usoara!

moaaaama bombi cum le stii tu pe toate dap, azi fac 6 saptamani!

Maine seara am prima echo... Abia astept! sper sa fie totul bine!

Laura

mutatia MTHFR C677T heterozigota

Mergi la inceput

numai ce-i documentat, mami, numai ce-i documentat ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris_25 spune:

Fete dragi ... dimineata, cum ma asteptam, a venit cu surle si trambite ciclosul ... Asa ca nu-si mai are rost Beta ... oricum, nu-mi doream deloc sa-l fac! Acum vreau doar sa ma linistesc ... si sa gasesc resursele necesare de a merge mai departe ... Mi-as dori totusi sa nu incep formalitatile pt FIV 4 inainte de a mai face investigatiii ... insa nu stiu de unde s-o apuc. Stiu doar atat: doar trompele mele infundate nu au cum sa fie singura pb a 3 nereusite ... Ceva trebuie sa mai fie ... mai ales ca fertilizarea nu a mers tocmai bine la niciuna din cele 3 incercari:
FIV1: Din 14 ovocite ... am ajuns la Z3 la 2 embrioni de 4 celule si 1 de 1 celula
FIV 2: Din 9 ovocite, tot 3 embrioni
FIV 3: Din 6 ovocite, 3 embrioni

Ceva nu e in regula ... dar nu stiu ce

Mergi la inceput

rata de fertilizare a fost mica, sau s-au pierdut pe drum?
spermograma sotului e ok? ati facut FIV sau ICSI?
ati facut cariotipul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris_25 spune:

Probabil nu mi-e foarte clara diferenta dintre rata de fertilizare mica si pierdut pe drum ... Probabil ca la noi s-au pierdut pe drum...
De ex, la FIV 1 ... dimineata punctiei aveam 14 ovocite... seara erau 11... a doua zi 7... in ziua cu ET erau 3 fertilizate din care 2 cele mai bune de 4 celule... atat mi s-a spus...
La FIV 3, din 6 folicul...5 ovoocite... a doua zi PK a zis ca s-au fertilizat doar 3 ... si 3 au ramas pana in Z3 ... 2 erau 8B2 (pe care le-am transferat) si unul 6B2 ... care a ramas sa ajunga la blasto... dar n-a mai ajuns...

Sotul are spermograma in limite normale, dar spre limitele inferioare...

La FIV 1 am facut si FIV si ICSI (am avut 14 - jumi juma)
La FIV 2 fara ICSI, deoarece medicul a zis ca la FIV 1 cele cu ICSI au evoluat mai prost ca cele normale
La FIV 3 ICSI ... PK a zis ca nu din cauza spermogramei (care e ok din pct lui de vedere), ci ca sa creasca sansele (stiind rezultatele anterioare)

Intr-adevar cariotipul nu l-am facut ... doar analizele uzuale de fiecare data... Probabil asta ar urma, nu? Si trombofiliile ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

cris multa bafta in "adunarea" tuturor fortelor.
tu cum stai cu hormonalele? pot sa te intreb la cate zile iti vine ciclul si cat dureaza? despre ovulatia ta ce stii?

eu inca sper ca poate cu un alt tratament voi scoate alte rezultate. la o adica, nu toate fetele obtin multe ovocite, rata de fertilizare mare si blastocisti multi. de fapt acestea sunt foarte putine. ma gandesc ca si la tine la o noua incercare poate iesi altceva.

ai luat acum "ajutatoare" din astea gen vitamine si altele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

bombi stii vreo diferenta intre rata de fertilizare rea si "s-au pierdut pe drum"?

Mergi la inceput