Aradence DC (166)
Raspunsuri - Pagina 6
ancapolgar spune:
Hello! Iaca apucai sa mai bag si eu un ochi pe aici dupa muuuulta vreme.
anca16, al meu pitic e la gradi la PP2, langa biserica sarbeasca, vis-a-vis de Teologie. Ce pot sa spun, ma gandesc ca nici o gradinita nu e perfecta, in mare eu sunt multumita. Daca il primeste sau nu asa de mic nu stiu sigur, cresa nu au....
alinamoro spune:
Poftiti la cafeluta!
Cam slaba activitate pe-aici!
Ma bucur ca v-au placut pozele din Retezat si multumim de aprecieri. Intr-adevar a fost foarte frumos, niste locuri superbe.
Flavia, cum se simte bunica ta?
La multi ani Codrin, flacau de Milena!
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
anca16 spune:
Anca: multumesc pt info Nici eu nu stiu daca l-ar accepta asa mic, dar sigur o sa primesc raspunsuri daca merg sa vorbesc. Ma intereseaza sa fie educatoare care sa se ocupe de copii si sa fie curat. Mi-a zis Maria ca au grupa de cresa la gradinita Teba, deci cred ca primul pas acolo il vom face.
Mamica de Razvan (24.05.2010)
www.sos-animale.ro" target="_blank">adopta un catelus
poti ajuta si tu
www.lowcostroutes.com/ro" target="_blank">zboruri ieftine
Nu exista un loc mai bun decat AICI. Cand notiunea ta despre ACOLO a devenit un AICI vei obtine imediat un alt ACOLO care, din nou, va arata mai bine decat AICI.
alinamoro spune:
Anca16, la Teba (PP 14) au sigur cresa, dar trebuie sa-l inscrii din timp.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
monica70 spune:
ALINA foarte frumoase pozele,nu stiu care-s mai frumoase peisajele sau copiii? Cu rochia,atunci ma anunti tu cand ajungi la ea,eu aveam impresia ca v-ati si mutat deja ... in plus ma tot bate Diana la cap cu ea,iti dai seama Sper sa apuc sa o sun zilele astea si pe Diana11,sa o "calmez" pe Diana mea macar cu rochia roz pana una alta - numai sa ii fie buna,la ce inalta am vazut ca e Alexandra!
ANCA16 bafta cu cresa!
GABI ce m-am mai distrat ca ai uitat copiii la scoala/gradi
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"
gabitzica spune:
Veniti careva miine la cros?
Moni ai fost la dr saptamana asta? Asa parca ziceai.
Eu am fost la echo mamar ieri ca ma dor sanii uneori, de fapt ganglionii axilari. La sani nu am nimic dar am in ambele axile ganglioni mariti, limita superioara, adica 2 cm. Dr a zis sa nu imi fac probleme... Ar trebui sa ma mi cat si alte parti, dar cinje are timp.
Am facut si o cura de Detoxicolon, sunt aproape de finis. In prima saptamana mi- a fost rau, din cauza fierei, dar ma bucur ca mi-a drenat-o.
alinamoro spune:
Gabi, te epilezi cu ceara la axila?
Unei prietene i-a spus dr.-ita care i-a facut mamografia ca nu-i sanatos sa te epilezi cu ceara in axila si ca se pot inflama ganglionii din aceasta cauza.
Nu stiu...eu tot cu ceara ma epilez...
Ar fi bine sa-ti faci si o mamografie.
Unde ti-ai facit eco mamar?
gabitzica spune:
Alina la Rubio la Sava am fost. Mi- a zis dr. Ca pot fi inflamati de la epilat sau de la deodorant. Nu ma fac cu ceara ci cu aparat si nu ma irit pentru ca nu am mult, cateva fire.... Iar deodorant folosesc solid. Sprayurile pot irita ca sunt cu alcool. A zis ca s- a uitat de 3 ori si n-a vazut nimic si a folosit doua aparate.
alinamoro spune:
Nici deodorantul solid nu-i ok.
Ti-a recomandat ceva, unguent antiinflamator sau altceva?
diana11 spune:
Am fost la control endocrinologic (multumesc Alina de info, la Cristea am fost )si am noduli, mi-a dat sa fac analize de sange dar nu stiu unde sa ma duc sa le fac, la Bioclinica nu mai au fonduri,am sunat la lab.Miclea si cred ca voi merge acolo, oricum o analiza o platesc.
Alexandra e bolnavioara, are febra si o doare gatul.I-am dat Eferalgan si la vomat instantaneu, i-am pus supozitor, ii dau beladonna, oscillo, decasept . Voi ce homeopate folositi la gatul rosu dureros si febra 38,5 care scade cam greu. La dr. nu ajung pana luni , la homeopatila nici atat si nu vreau sa-i dau antibioticSper sa am o noapte usoara
Flavia cum e bunica ta?
Nico cum ai slabit ca la mine se impune deja sa slabesc. uffff