Calatorie avion cu copii mici

Calatorie avion cu copii mici | Autor: M&M

Link direct la acest mesaj

Saptamana aceasta urmeaza sa plecam cu cei mici in concediu , cu avionul. E prima oara cand mergem cu cei mici cu avionul asa ca nu stiu cum se procedeaza cu caruciorul copilului mai mic ...ni se va considera bagaj si il vor pune in cala sau putem sa il tinem cu noi pana urcam in avion si sa il punem cu bagajele de mana??

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

M&M cel mai bine ar fi sa dai telefon la compania cu care zburati si ei va vor explica exact ce aveti de facut. Mi se pare ca se considera bagaj de mana dar nu sunt sigura. Am vazut parinti care pastrau caruciorul pana sa se urce in avion si membrii echipajului aveau grija de el mai departe punandu-l jos, in cala.

----------------------------------------------
mama de Alexa,minune vie, 23mai1997 si Sandra ingeras 4septembrie2004/august2007

O palma sau urlat la copil nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC ! NU EXISTA MOTIVATIE SI NICI SCUZA!

PUTETI AJUTA CU O JUCARIE,O HAINUTA,UN BANUT PE CEI CARE AU ATATA NEVOIE AICI:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152788&whichpage=11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Multumesc mult , Laura...Am sunat vineri de vreo 2 ori dar nu mi-a rasp nimeni...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristoiu spune:

Citat:
citat din mesajul lui M&M

Multumesc mult , Laura...Am sunat vineri de vreo 2 ori dar nu mi-a rasp nimeni...

Mamica de nazdravani

Nu e bagaj de mina si nici de cala, este on top. Nu trebuie sa platesti in plus, il poti ua cu tine pina la usa avionului si il lasi strins la intrare. Ti-l aduc ei la fel direct la usa avionului la coborire, e drept ca va trebui sa astepti poate citeva minute in plus dar de obicei se misca repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Noi mereu am avut carutul cu noi pana la usa avionului dar la aterizare depinde de companie, la unele ne astepta carutul la usa, la altele venea pe banda cu bagajele de cala.

Carutul copilului este gratuit numai pt infanti (pana la 2 ani), pt copil peste 2 ani cu carut trebuie fie sa platesti separat fie sa il incluzi in kilogramele permise pt bagajul de cala. Unele companii chiar si la infanti te pun sa alegi intre a avea un bagaj gratuit pt infant sau un carut (sau, ma rog, kilogramele carutului sa se scada din greutatea admisa pt bagajul infantului). Fiecare companie cu regulile ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jenn spune:

Vezi ca fiecare trebuie sa aiba bagajul lui separat,nu se mai admit bagaje peste 20 de kg,diferenta se plateste.Copii peste 2 ani avand loc au si ei drept la bagaj in cala.La Bucuresti erau ok,ii puneau pe cei cu kg mai multe sa le redistribuie cumva,ai grija.Mai suna la compania cu care zburati sau chiar la aeroport,trebuie sa fie un numar pt informatii.Site nu au?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ZIZOU spune:

Caruciorul se va lua la avion. La scara avionului sau la usa daca acesta e tras la burduf se strange si duce la cala devenind "delivery at aircraft". Adica il veti lua la destinatie tot de la usa avionului sau de la baza scarii.

Te sfatuiesc sa iei cateva jucarii pentru copii sa nu se plictiseasca, mare atentie daca sunt putin raciti ii pot durea urechile in coborare, o guma sau bomboana gumata si biberon celui mic rezolva problema.

Atentie la check inn sa verificati sa va dea locuri impreuna. Daca cel mic are sub doi ani va fi considerat infant si nu va avea loc propriu, il vei tine in brate, cereti tot randul ( A B C sau D E F ). Daca are peste doi ani atunci va avea loc individual veti sta doi pe un rand doi pe altul. E mult mai usor asa. Dar verificati acest lucru de la check inn, odata ajuns in avion e mai greu, mai ales daca e plin. Desi veti gasi intelegere la insotitorii de bord ceilalti pasageri nu sunt intotdeauna intelegatori. Castigati timp si nici nu veti fi stresati, deci veti incepe vacanta relaxati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Multumesc mult pt raspunsuri...Abia azi au reusit sa vb cu cineva de la compania de zbor . Caruciorul e considerat bagaj de mana , deci va ramane cu noi pana urcam in avion..

Mergi la inceput