Sept-Oct'10!LMA Antonia, Maria, Petru!(76)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns moshulik spune:

La multi ani, Alexandra Bianca!sa cresti mare, sanatoasa, sa fii fericita si iubita!

Moshulik , mami fericita de Maria Alexandra( 23.09.2010)
Poze Iulie 2011
Poze Mare Iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Incerc si eu sa scriu programul de masa al lui Eri desi inca il alaptez si nu prea putem avea un program fix.

Ora 9 – cereale pt bebelusi, de diferite feluri

Ora 13 – legume, le gatesc o data la 2 zile si le pastrez in frigider in borcanele de sticla.

Pun legumele la abur (dovlecel, ardei, morcov, pastarnac, fasole verde, mazare, telina, cartof, ceapa, praz, usturoi, conopida, broccoli, toate sau doar unele dintre ele, depinde ce am in casa) dupa care le blenduiesc, simple sau cu carnita de vita/pui/peste(merluciu).
De 2 ori pe sapt ii dau cate un galbenus fiert tare si pasat amestecat cu legume simple, fara carnita.
La fiecare borcanel mai adaug cate 2-3 lingurite de orez fiert ca sa nu se obisnuiasca cu consistenta cremoasa, sa facem incet incet trecerea spre mancarea normala cand or mai creste dintisorii. Inainte sa-i dau sa pape adaug in borcanel si cate o lingurita de ulei de masline, grasimile sunt bune pt dezvoltarea creierului.

Ora 17.30-18 – fructe date prin razatoare (mar, piersica, nectarina, caisa, pepene galben, pruna, para, banana)

Ora 20 – legume sau iaurt simplu

Cam asta e programul nostru.

Eveline, mult succes Biei in noul an, ce fetita mare ai Felicitari pt progresul cu lapticul cu paiul, asa am si eu de gand cu Eric si asa a fost si la David, dupa ce l-am intarcat am trecut direct la laptic cu paiul (de capra ca numai pe asta l-a acceptat si asta il bea si acum), singurul dezavantaj a fost la somn, o vreme l-am adormit numai plimbat in masina dar daca Darian adoarme si singurel si nu doar la san, nu va fi nicio problema.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ana_25

Yupiiiiii!! a inceput si Maia sa mearga in 4 labe!!!! Cam timid,dar face cativa pasi,mai ales cand vrea sa se catere undeva,merge in 4 pana acolo !

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
Bazar umanitar

Bravo Maiaaaa!!!! De-acum sa te tii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Bravo MAIA...indata o iei si la fuga!

Despre mancare...noi suntem o combinatie de bebelus alaptat+mancare de om mare.
Noi am trecut deja la mancarurile pentru toti..in afara de albus. Spre exemplu ieri la pranz a mancat pui cu smantana si mamaliguta. Am tocat marunt carnea cu un cutit si amestecat-o cu sosul de smantana de la mancare si cu mamaliguta. Azi la pranz a mancat bors de sfecla cu smantana si cu paine. .
Dimineata fructe+cas/branza de vaci sau galbenus de ou frecat cu iaurt si intins pe paine ca o crema.
La pranz v-am zis
Pe la ora 17 iaurt+biscuiti sau mancam si paine cu almette(cu verdeata), rosii la greu...paine cu dulceata etc
Seara gris/orez/taitei cu lapte sau budinca de paste cu branza.
Foarte dimineata prin somn si seara inainte de culcare LM. Si tooooata noapte inca LM...cum i se nazare: uneori la 2 ore, alteori o data pe noapte...depinde de ce dispozitie are.

OLIVIA - multumesc frumos de urarile la adresa Biei!

mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camisv spune:

hehehe, a inceput scoala! Eveline, Lora, Nastasie voi parca aveati bobocei ... mult succes la scoala!

La multi ani, Alexandra Bianca! sa cresti mare, frumoasa si sanatoasa. .... Andreea, ce mai faceti voi?

Cameluska, Ana torturile le-am luat de la Sava, caci ne-au placut modelele de pe net (probabil ca faceau si la Codrina masinute, dar am vrut sa fie cea rosie din Cars si la Sava o faceau). Tudor a bagat mana in tortul de sambata (care m-a cam dezamagit la "designe") dar n-a vrut sa bage in gura, iar eu n-am insistat ... desi era tort de fructe.
Asteptam poze cu Ioana si bravo la Maia pentru mers in 4 labe!

Bebecris tortul masinuta a fost de fructe, cu glazura de martipan si a fost bun la gust, dar la copii nu le-am dat.

Olivia, Moshulik pentru complimente

Ce bine ca ati scris despre masa, caci Tudor nu prea mai bea laptele si ma tot gandeam ce sa-i dau. Cina lui era de lapte (caci la 20.30 ii facem baie si la 21 se culca, asa ca nu mai incapea o masa solida), dar acum trebuie sa-i schimb meniul. Noi mancam pe la 17.30-18 mamaliguta, paste, iaurt cu biscuiti, cereale si dupa baita laptele ... acum imi dau seama ca mananca cam putin seara.

Camelia, mami de Tudor (10/9/10)

Mergi la inceput

Cateva idei de papa gasiti si aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

Fetele din Bucuresti, am o mare rugaminte la voi. Puteti sa-mi recomandati si mie o coafeza si cosmeticiana de incredere ( eventual sa vina si la domiciliu)?

Mami Anca cu Andrei Ionut
Poze Andrei-Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameluska spune:

Buna fetelor

La multi ani, Alexandra Bianca!sa cresti mare si sanatoasa.

eveline, ce emotii, prima zi de scoala. Succes Bianca la scoala.

ana, bravo pt Maia .

Petrecere 1 anisor

Mamica fericita de Ioana Adelina [10.09.2010]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns be_one spune:

Buna dimineata!
Multumim pt urarile de ziua lui Ioan si ca nu ne-ati uitat Nici noi nu v-am uitat, dar din pacate nu mai reusesc sa stau pe la calculator. Noi construim de zor la casuta visurilor noastre, asa ca mai toata ziua suntem "pe deal". Ioan doarme pe unde apuca saracul, mai ales in masina. In rest, e cuminte si dulce, cum a fost de la inceput, mananca bine cam tot ce ii dau (doar cu orezul nu am avut succes),avem 8 dintisori, doarme toata noaptea, nu merge singur inca, doar pe langa mobile, pe unde vrea el.
As fi vrut sa intru de ieri pe forum, sa vad ce mai faceti, dar a inceput Dimitrie scoala - este in cl. I la Scoala Varlaam mitropolitul. A fost f frumos la deschidere, a fost si Ioan cu noi.
Mult succes si pt Bia, Iustina si Razvan!
Duminica am sarbatorit si noi anisorul (nu am taiat motul, l-am lasat cu mot ), intai acasa cu familia, apoi am iesit cu prietenii. Uram si noi La multi ani! tuturor copilasilor care au implinit deja primul an, dar si celor care urmeaza, ca nu stiu cand mai reusesc sa intru.
Daca ma dumiresc cum sa pun poze direct aici incerc sa pun si eu vreo doua, daca nu, le las in album.
Va las si cafeluta (ca eu am baut-o deja) si va pup, cu drag.

Oana mami de doua comori: Dimitrie (23.10.2004) si Ioan (11.09.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns just_me31 spune:

Buna dimineata !
BE ONE multumim de ,o beau si eu acum cat doarme D
eu nu stiu ce sa-i mai fac sa nu se trezeasca noaptea , de 3 ori s-a trezit , la 2 am incercat sa o fentam cu ceai , n-a mers ,la 3 lapte , la 5 jumate am luat-o in brate si am adormit-o pe umar , la 7 i-am dat lapte si acum mai doarme pana maxim la 8 jumate
CAMISV - frumoase poze , imiplace jucaria acea cu bile care se dau pe topogan , cum se numeste ?
CAMELUSKA - Ioana e o domnisora tare cocheta si frumoasa
M- a apucat si pe mine ieri nostalgia inceperii scolii, la anul pe vremea asta micuta mea v-a ramane nu stiu cu cine inca , si eu voi presta frumoase activitati intelectuale
No bine ...o zi fara incidente

Mergi la inceput