Sept-Oct'10!LMA Antonia, Maria, Petru!(76)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vanyy2009 spune:

buna dimineata!!!multumim de cafelutzeeeee
Mari multa sanatate mamei tale si voua multa putere!

La multi ani alexandru, Maria sa fiti sanatosi puisorilor!!!

Albert....inca o luna si faci anul puiule!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanyy2009 spune:

mey da ce liniste=i pe aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Buna ziua si de la noi.
La ora 5 incepem adunarea pentru asa zisa petrecere de taierea motului...sper sa rezist eroic si sa nu ma furisez pe cine stie unde si sa urlu cum am tot facut de dimineata pentru ca nu va putea fi maica-mea prezenta...
Nu am citit ce ati mai scris, o voi face zilele viitoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Buna fetele!
Mari,petrecere frumoasa!!! Nu iti urez distractie placuta,ca nu cred ca-ti arde de distractie.
La multi ani Alexandru si Maria!! Sa va dea DD sanatate si sa cresteti mari si frumosi!!
Magdy
Revin cu pozele.....

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
Bazar umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Pozele cu noul look

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
Bazar umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

Ana, sa-ti fie de bine, parca te reprezinta aceasta tunsoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns summertime spune:

Fetelor, se pregateste mare petrecere mare pt bebelusii nostri!!

23 Octombrie ora 11 la Sala Eminescu de la etajul 1 al hotelului Ibis Palatul Parlamentului, mamicile de septembrie-octombrie 2010 se intrunesc cu mic cu mare (si cu copiii mai mari si cu taticii cine vrea), pt a sarbatori in primul rand copiii care au implinit sau vor implini 1 an dar si prietenia noastra virtuala :)

Petrecerea e organizata de noi, adica mamicile forumului de pe acest topic si de la odiseea noastra si deja au confirmat f multe persoane care, chiar daca nu au mai intrat pe forum, au tinut legatura personal sau via facebook, asa ca o sa socializam atat noi cat si copilasii nostri dragi; asteptam mamici nu numai din Bucuresti dar si din provincie.

Rezervarea salii este facuta, despre implicatiile financiare ale "escapadei" va povestesc luni dupa aflu toate detaliile de la Luy care s-a ocupat efectiv de toata organizarea si careia ii multumim.

Cine doreste sa participe sa ma anunte via PM sau aici pe forum, dar si via PM ca s anu imi scape vreun mesaj.

Revin cu detalii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Buna dimineata. Aseara am avut petrecerea, a fost linistita si frumoasa (mai putin vorbim de fericire), singurii care au facut zarva mare au fost cei 5 copii prezenti :d... Vlad a ales de pe tava: numaratoarea, cheia de la masina si foarfeca. asta e ordinea primelor trei ca apoi s-a ,,lipit'' de pix si creioanele colorate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

La multi ani,Maria si Alexandru!!
La multi ani,Bogdan cel Mare si Puteric!!
Felicitari mamicilor,pentru pruncii dragi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

La multi ani, Bogdan!

Ana, iti sta super, esti foarte frumusica.

Mergi la inceput