Prietene la bine si la greu - 135
Raspunsuri - Pagina 4
dymomo77 spune:
Dienutze
Ancutza felicitari pt prima zi de cresa incheiata cu succes. Ma bucur mult ca Sabinei ii place.
gabitza35 spune:
salutari tuturor si La multi ani Dienutze !
Ava, cat sunt de nazdravani....Noi suntem in casa destul de linistiti,(dar afara Eva ma alearga nonsop)Le-am luat masuta + scunele de la Ikea si se joaca la ea sau pe covor. Cam bubuie cu jucariile in capul vecinilor, am indepartat eu piesele grele (niscaiva observatii subtile) dar se mai gaseste cate ceva. De urcat pe calorifere/ mobile nici vorba(exceptie canapeaua, dar nu se pune). Dragos estein fazamasinute si Thomas,atunci cand nu se joaca cu cele "educative" Eva isi pune toate minunile in cap, bratari pe maini, posete,ia in picioare papucii mei si se fataie in fata oglnzii.... daca ii mi zic si cate un compliment...asa isi umfla pieptul,ca un curcan
Strumfy, Dragos acum face la scoala puzzle, matching si comenzi simple (mainile sus,la spate, bate palma, ridica piciorul,etc) .Saptamana asta il va mai vedea psihopedagogul pt ca a incepu sa refuze executarea lor , vocifereaza si il apuca nevii... tranteste uneori. Maine avem programare la ortopedie sa vedem daca e sau nu vreo problema (tare urat alearga)
A inceputsamai scoata una-doua onmatopee in plus...pana la vorbiree cale lunga. Probabil voi consulta si un logoped, cu toate ca parerile sunt impartite in legatura cu varsta optima de incepere a cursurilor de vorbire.
Dymomo tu ce activitati mai faci cu Danut?
poze
cristina_boc spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ancutza_Bro prima zi de cresa - succes total aaa...poze nu am decat una singura, atat am apucat sa fac...asta Anca, mami de Sabina Ioana (03 nov 2009) |
Chiar crezi ca nu o identificam daca nu puneai sageata?????????
Ma bucur ca ati trecut cu bine peste prima zi. Au luat-o pe Sabi chiar daca tu nu ai inceput lucrul?
Cristina , Andrei Cristian , 7 dec 2009
POZE
Ancutza_Bro spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui cristina_boc
Chiar crezi ca nu o identificam daca nu puneai sageata????????? Ma bucur ca ati trecut cu bine peste prima zi. Au luat-o pe Sabi chiar daca tu nu ai inceput lucrul? Cristina , Andrei Cristian , 7 dec 2009 POZE |
eh, am pus acolo, just in case
au luat-o, da...pai mai am o luna jumate si incep munca...numai bine sunt acasa pana se acomodeaza...de ce ma intrebi? ai auzit in alta parte ca nu ti-l primeste decat daca esti la servici?
Ancutza_Bro spune:
citat din mesajul lui gabitza35 eu acum am vazut sageata..................... mami de gemenasi poze |
sa o desenez mai mare ?
pai abia o recunosc eu in poza aia, ma simt flatata ca voi nu aveti nevoie de "sageata indrumatoare"
magdaz_ina spune:
citat din mesajul lui ariadna33 ... cand l-am vazut pe Emi al meu pe pervaz si despartit doar de o amarata de plasa de tantari de caldaramul din fata blocului am paralizat! |
Scena asta horror am patit-o si eu cu Iarina. De atunci fereastra sta numai pe oscilobatant.
rares - clipe in spirala norocului
ariadna33 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui magdaz_ina
Scena asta horror am patit-o si eu cu Iarina. De atunci fereastra sta numai pe oscilobatant. rares - clipe in spirala norocului |
problema e ca fereastra era pe oscilobatant, de asta am fost atat de ingrozita. Acum avem protectie la ferestre, niste chestii care nu lasa fereastra decat sa se intredeschida. Una au rupt-o deja, dar cred eu ca nu era un model foarte reusit, sau pur si simplu n-a fost montata corect.