Prietene la bine si la greu - 135
Raspunsuri - Pagina 20
laurairina13 spune:
Dymo, si la noi Amalia are treziri peste noapte, cu sau fara miorlaiala, ii dam putina apa, eventual scutecul ei iubit(a prins drag de scutec de mica, zici ca e animalul ei de companie, oriunde ar fi si e suparata daca ii dau scutecul il baga in gura, roade la el si se calmeaza, parca ar tine loc de suzeta) si adoarme relativ repejor la loc. Uneori are 3-4 treziri, alte nopti mai putine.
many_bani spune:
Gabitza sa stii ca si mie cand Vlad nu manca, a durat vreo 2 luni, pedi ne-a recomandat un set de analize, toate au fost bune, numai urocultura nu, deci infectie urinara. Din pacate nu am reusit sa mai repet analiza dupa tratament, l-am mai prins o singura data sa faca pipi in borcan, dar cand am dus la laborator au zis ca-i proba contaminata.Este drept ca dupa tratament, incet, incet a inceput sa manance si nu mi-am mai batut capul cu recoltatul. Deci da, se poate asocia lipsa poftei de mancare cu infectia urinala.
Noi suntem la tara si Vlad este tare fericit, curtea este plina de porumb recoltat si bostani (dovleci) si este asa de haios cum se ascunte dupa gramada de panusi (foi de pe porumb)
W-e placut dragelor
monis5 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui laurairina13 Dymo, si la noi Amalia are treziri peste noapte, cu sau fara miorlaiala, ii dam putina apa, eventual scutecul ei iubit(a prins drag de scutec de mica, zici ca e animalul ei de companie, oriunde ar fi si e suparata daca ii dau scutecul il baga in gura, roade la el si se calmeaza, parca ar tine loc de suzeta) si adoarme relativ repejor la loc. Uneori are 3-4 treziri, alte nopti mai putine. Mami de Amalia Teodora (03.11.2009) si Dragos Ioan (29.08.2011) Firefly's shop BLOGUL MEU |
La gradinita, intr-o grupa de 3-4 ani, este o fetita care vine in fiecare dimineata cu o fata de perna, fara care nu doarme la pranz . Pana la urma, ce merge, merge..
Monis, mama de Piticutz Santiago (02.11.2009)